סיפור מהאגדות

choochee

New member
סיפור מהאגדות

שלום, עבר קצת זמן.... אבל את זה אני חייב לספר: היום נתקעתי, פשוט ככה סתם, בלי דלק. היה מיכל מלא אבל איכשהו הוא נעלם ואחרי 5 ק"מ נתקעתי בצד בכביש, כמו כלב מוכה פרעושים בשמש. המנוע הגדול נדם. עוד אני חושב מה לעשות עוצר לידי בחור צעיר ושואל, מה קרה? אמרתי אין בעיה אבל גם אין דלק.... והגבר לקח אותי לתחנה הקרובה (10 ק"מ) חיכה שמאלא לי ג'ריקן והקפיץ אותי חזרה לאופנוע !!! בשם אחוות האופנוענים, כלשונו. שיחקת אותה, עם כזו אחווה כיף לעמוד בצד.... תודה שוב

כל הכבוד לו ! אבל...

בפעם הבאה תתנהג במשנה זהירות. כבר קרה פעם כזה מקרה ואז כשהבחור נסע עם X‏ לתחנת דלק אז חברו XX‏ הגיח מאחורה עם איזה מיציבושי מגנום והעמיס לו תאופנוע אז... סוף מעשה במחשבה תחילה.

מיצו

New member
אשכרה

פעם מזמן כשהייתי על הבימר קרה לי משהו שגרם לי, בדיעבד, לחשוב פעמיים. היה לילה, אני רוכב על כביש באזור המרכז, קצת חשוך, אזור של מושבים וכמה ישובים. במהלך הרכיבה אני קולט דמות קטנה הולכת בשוליים עם אופנוע. בגלל שהיה לילה ולא רכבתי לאט, לא הספקתי לעצור, אבל אמרתי לעצמי שכדאי לעשות מצווה. בצומת הבאה עשיתי פרסה וחזרתי, ואכן, כשאני חולף על פני הדמות מהצד השני של הכביש אני קולט בחורה דוחפת איזה אופנוע 125 (CBR) בחושך. עשיתי שוב פרסה ועצרתי לידה. בחורה צנומה, לילה, לבד על כביש חשוך, אזור לא כל כך נעים. "מה קרה" אני שואל אותה. "לא יודעת, לא מצליחה להניע, יש בעיה במצבר". טוב. הורדתי קסדה, וברפלקס לקחתי את המפתחות של הבימר. אופנוע שווה הרבה יותר מהטוצטוץ שלה, שלא לומר שווה הרבה מאוד כסף במונחים של אופנוע. שם את הקסדה על האופנוע וניגש לבחורה. קצת דחיפה בריצה, הילוך שני, והופה, המנוע מגמגם. שוב, ושוב, כבר התרחקתי איזה 50 מטר מהאופנוע שלי שעומד עם וינקרים כפולים בשוליים. ואז אני מצליח להניע, אבל אני כבר ממש רחוק מהאופנוע שלי. אני קולט רכב עם כמה בחורים מגיעים ליד האופנוע שלי, עוצרים ממש לידו, אבל מיד ממשיכים הלאה. כשהם חולפים לידי אני קולט אותם מסתכלים עלי טוב טוב. המפתחות עם השלט אצלי, הקסדה שם על הכידון, אולי צירוף מקרים, אבל באותו רגע הבנתי כמה מזל היה לי. לכו תדעו כמה נפלו בפח הזה.

פסימיסט.

הם אופנוענים שבדיוק היו ברכב ועצרו לראות אם חברם על הבימר נתקע. הרי ידוע שבימר לא אמין. תשאל את החתול של שרדינגר ואת טלמור....

Alfa156 GTA

New member
איך רק אתם נתקלים בבחורות צנומות שרוכבים על

CBRים בלילה לבד... איך?!?!?

t d m 900

New member
הפח הזה?

היה לך למי להחזיר את הקטנוע או שהבחורה נעלמה איתם בחדווה? טוב שלא גנבו לך הקסדה.

wuka

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד ../images/Emo45.gif

במיוחד בשביל זה אני מחזיק בתיק 2 צינורות אינפוזיה (המלצה של חבר מהפורום), קצת טעם של דלק ואתה נוסע. ניסיתי את זה על 2 קטנועים שהיו בצד הדרך עובד פלאים. לגבי הבחור שגנבו לו את האופנוע אז גם לי פעם מישהו הציע טרמפ, סירבתי בנימוס להשאיר את האופנוע אז הוא נסע וחזר עם בקבוק דלק
. מאז אני עוצר לרוב התקועים שאני רואה בצד. כן ירבו צדיקים באמצע הדרך עד שאתה לא נתקע בלי דלק אתה לא יודע כמה זה מבאס לעמוד שעות בשביל כמה CC דלק. 2 הסנט שלי, WUKA

choochee

New member
כנראה ש...

החשד שלי הוא שבזמן שטיילתי עם המשפוחה בסופ"ש יזם צעיר ונמרץ בגיל העשרה במושב "מילא" חוסרים. אני קבוע מאפס ומתדלק אחרי שגיליתי תקלה בברז רזרבי בדרך הקשה (לרעננה בערב).

Ren Hoek

New member
סיפור מחיי יום יום מדינת ישראל

בזמנו באחת הרכיבות הגעתי לאי שם במרכז הארץ, בכניסה לעיר אני רואה צעיר יושב ליד האופנוע על המדרכה, כולו מבואס. אני עוצר - שואל אותו - מה קרה ? הוא כזה - נראה לי נגמר הדלק. מצאנו צינורית! בכביש, העברנו לו קצת דלק, המצבר כבר היה גמור אז עזרתי לו גם להתניע בדחיפה ( CBR929 ).. ונסע לשלום. ואחרי כמה שבועות נתקעתי אני באיילון בלי דלק ( לא שמתי לב שכבר היה לי ריק ), אחד האופנועים שעצר - אמר עם חיוך רחב " בפעם הבאה תמלא דלק!" ונסע. אחלה מדינה, אחלה אנשים. מאז אני לא עוצר לאף אחד - כי למה לי ?

מיצו

New member
לך על זה צעד נוסף

פעם, עם רכב, אני עובר בשכונה בחיפה ליד פרוייד לצורכי עבודה. הייתי צריך להחליף בין רכבים, שם אחד ולוקח אחד אחר במקומו. בחניה אישה תקועה עם רכב, לא מצליחה להניע. עוזר לה עם הרכב, היא מוציאה כבלים מהבאגאז', ואני מניע לה עם הרכב שלי. לא אחרי כמה שבועות. למחרת. 24 שעות. לא יותר. אותה שכונה, מחזיר את הרכב, בא לקחת את הרכב השני. מסתבר ששכחתי אורות, הרכב לא מניע. אין לי כבלים. בכביש אני קולט את האישה מאתמול. אני מסמן לה לעצור, תעזרי לי, אני תקוע, יש לך כבלים ולי אין. הזונה חולפת על פני, מסתכלת, אבל כלום. זה היה אתמול יא זונה, אתמול עזרתי לך בדיוק באותו רחוב. אני חי עם הידיעה שהיא מתה ביסורים קשים מאיזה סרטן או משהו כזה. זונה.

C O L T

New member
היא בטח חיה ומאושרת בזכות האיחולים האלה ../images/Emo13.gif

ממתי עושים מעשה טוב בשביל לקבל תמורה? אני גם לפעמים עוזר לאנשים, לפעמים זה לא דברים קטנים, אבל מה, לא מצפה לשום תמורה ואם אני נתקע באיזה כביש חשוך בלי דלק, אני ארים טלפון לחברים או למשפחה, כי לא נראה לי חכם להסתמך על חסדים של אנשים זרים. וכבלים, אצלי בשבי למשל היו מאפסים את המחשב, לא יודע למה, אופנוע יכול להניע בלי בעיה, אבל רכב יאפס לי את מחשב ויופיע לי סימן תקלה עד שאני אגש למוסך כדי שיאפסו את זה. פלוס כל השעונים והרדיו, הכל מתאפס, מה לעשות, איכות אמריקאית. אז אני לא מרשה לאף אחד להניע מהמצבר, אלא אם זה באמת מצב חירום. בכלל, חשב לכף זכות, אולי אצלה יש איזה סיבה טובה, לכל הפחות מיהרה לאיזה פגישה חשובה או היה לה תור להקרנות
.

מיצו

New member
לא זו הפואנטה קולט

מי עושה מעשה טוב רק כדי לקבל תמורה? הקטע הוא שלא עברה חצי שנה עד שנתקלתי באותה פוסטמה. כולה 24 שעות, ובאותו רחוב שבו אתמול היא קיבלה ממני עזרה. אין מצב שהיא לא זיהתה, אבל יחד עם זאת, ולמרות שיום קודם לכן היא קיבלה עזרה, היא לא טרחה לעצור. זו הפואנטה.

dblast

New member
אולי אני תמים

אבל יש מצב שהיא לא רואה טוב ולא זיהתה אותך.. ואצל נשים יש את הפחד (מוצדק) הזה שכל מי שעומד בצד הכביש הוא רוצח או אנס פוטנציאלי. אולי מרוב שהיא היתה מוטרדת מהאם כיבתה את האש כשבישלה את המרק, היא לא ידעה לאן היא נוסעת ועל איזה רמזור להיסתכל כשפונים שמאלה. אנחנו לא יכולים לדעת ב 100% שהיא בת זונה.

זרדלה

New member
אתה כבר יודע שאנשים חרא יש בכל מקום..

אבל אנשים טובים, כמה נשאר? אם אני יכול לעשות מעשה טוב, אז אני עושה. ככה בשביל הכיף. כי זה עושה לי טוב. זה שכולם חרא לא אומר שצריך להצטרף, אם כבר להיפך. חוצמזה אנשים מדברים כאן על אחוות אופנוענים, בנתיים בפעמיים שנתקעתי מי שעצר לי היו דוקא קטנוענים.

זהר ו

New member
אתה לא עוצר לאף אחד מכיוון

שאתה אחד מאותם נבלות שלא עוצרים לאף אחד. כמובן שתמיד יש ויהיו לכם תירוצים טובים מדוע לא לעצור אבל כאמור אלה רק תירוצים. דרך אגב: אותו אופנוען שלא עזר לך - במה אתה שונה ממנו (אחלה מדינה, אחלה אנשים)? בתור אחד ש "לא עוצר לאף אחד" איני מבין באיזה זכות אתה מלין על אלה שלא עוצרים לך. זהר

למעלה