סיפור לשבת

סיפור לשבת

אני עם הקפה הראשון של הבוקר ומנסה לנסח לכם סיפור.... מקווה שהמח שלי עובד כבר. במהלך המשחק יצא לי להכיר מספר האקרים. לא הרבה. אני משתדלת להתרחק מהאקרים כמה שיותר. אף פעם אין לי מושג מתי יבוא להם בשביל הספורט לפרוץ לי לחשבון.... שמתי לב שהאקרים הם מאד גרידי, אם הם מצליחים להשיג עלית רמות מטורפת הם ינסו להשיג מזו בקלות, אם הם משיגים גם מזו בקלות הם ישתמשו בהאק לסקרולים, ואחר כך האק להרוג ב 2 דקות בוס שלוקח שעתיים להרוג.... אין להם נקודת סיום להאקים שלהם וינצלו כל פירצה. האקים בשבילם זה דרך חיים ואתגר... האקר הוא מבחינתי גנב ופושע וכך אני מתייחסת אליהם. יש מספר סוגי האקרים במשחק: אני הכי שונאת את אילו שפורצים לאחרים לחשבון ומתרברבים על זה בסמגה.... בכלל, אני שונאת האקרים שמטרתם היחידה במשחק זה להרויח כסף וכח על חשבון שחקנים אחרים וחוקיים. אני דוגלת במשפט "חיה ותן לחיות". יש האקרים שיעשו הכל כדי לפרוץ את כל חוקי המשחק אבל לא יפגעו בשחקנים אחרים. היה לי האקר כזה בגילדה שלי: היה לו DK , הוא השתמש בהאק של סקרולים כדי לייצר ציוד מדהים, אחר כך הוא השתמש בהאק כדי להרוג את כאוס HT, הוא השתמש בהאק כדי שתהיה לו חנות פטריה שאף פעם לא נגמר לה התוקף, הוא השתמש כנראה בהאקים כדי למלא את החשבון שלו ב NX..... חברי הגילדה שלי המקורבים (הם מכירים אחד את השני כבר שנים, אני הצטרפתי לפני מספר חודשים) קיבלו ממנו כל אחד שרשרת של כאוס HT, הוא היה שם להם חנויות שלא פג להן התוקף, הוא אמר להם מתי קורס הסרבר כדי שישכפלו חפצים, ויש כמה חברי גילדה שהיה נכנס להם לחשבון. הוא בחור נחמד, לא גרם נזק לאף שחקן אחר במשחק ולא השתמש בהאקים שלו כדי לפגוע ! אני המשכתי בשלי, חסכתי את הכסף שלי בצורה חוקית, מעולם לא שיכפלתי אף חפץ, מעולם לא קיבלתי אף טובת הנאה כלשהי מהאקרים, אבל כשאני נמצאת בסביבה של אנשים עם יכולות מדהימות לפעמים היתה לי הרגשה נחס שלא משנה כמה אני אתאמץ בצורה חוקית, בחיים לא אגיע ליכולות של אילו שמסביבי שמשתמשים בהאקים. האקרים נותנים לי הרגשה של חוסר שיוויון בסיסי. בחיים החרב שלי לא תהיה כמו כזו שעבדו עליה 40 ENHANCEMENT סקרול. החברים בגילדה שלי עדיין בשוק שיש לי חרב חוקית מעולה .... והנה המוסר השכל מהסיפור הזה והכוונה היא לחזק את כל מי שמשחק במשחק בצורה 100 % חוקית. הכרתי מספר האקרים בתקופת ההאקים בלודי לפני 3-4 שנים והם כמובן לא משחקים יותר. אתמול - מסתבר שהבחור מהגילדה שלי קיבל IP באן על עינייני BILLING..... כל החשבונות של חברים מהגילדה שלי שהוא נכנס אליהם - קיבלו BAN לתמיד !!!! היום יש להם דמויות בדרגות 12 ו 13...... ומדובר על אנשים שהיו להם דמויות בדרגות 18X. האקים לא משתלמים בסופו של דבר ! מה שבא בקלות גם הולך בקלות..... תזכרו את זה כשאנשים מסביבכם מתרברבים על דברים שהשיגו במירמה !

מ י ל ר

New member
כול משחק רשת יש האקרים

פשוט במייפל זה מוגזם, זה ממש משפיע על כול המשחק. אם תחשבי על זה, במשחק הם עבריינים (כמושפעם מישהו הציף לי את הצ'אט וצחק עלי ואני לא הצלחתי לתחבר במשך שעתיים) אבל במקור זה איזה ילד קטן ופצוע חבל שקשה להלחם בהאקרים, וחבל שלא סידרו את ה-DC האק. מה אף אחד בנקסון לא חשב על איך לעצור את ה-DC האק? :/

אני מאמינה שמאחורי כל האקר עומד רקע

או של הזנחה, אי הצבת גבולות, ואי חינוך להבדלה בין טוב ורע ע"י ההורים. או מישהו נחות מאד מבחינה חברתית בחיים שמעוניין בעוצמת פיקסלים ועל כן פוגע איפה שהוא יכול. זה אפרופו מתאים לכל האילו שמתנפלים ועושים דווקא במשחק.... מציקים סתם. זה כדי למשוך תשומת לב במקום שאפשר כדי לחפות על חוסר תשומת בחיים. חלק נובע מחינוך של חוסר סבלנות ועצלנות בלבחור בעבודה קשה על מנת להגיע למטרה כלשהי. ההאקר שסיפרתי עליו מהגילדה שלי אמר שהוא שונא ללמוד וכשיהיה גדול הוא יהיה מאד עשיר כי יפרוץ לבנק וישים לעצמו מלא כסף בחשבון..... אני מניחה שחלק מההאקרים בעולם הקטן של המשחק עוד ימצאו את עצמם מאחורי סורג ובריח יום אחד.

מ י ל ר

New member
הוא יפרוץ לבנקים וישים כסף בחשבון?

חחח הוא חושב שהוא חיי בחיי המייפל זה אפשרי, אבל יתפסו אותו תוך שנייה, ואז נגמר הסיפור, הוא יתחיל... להרים סבונים בכלא בואי נגיד.

yonVata

New member
אני אגיד משהו, ותנסו לא לסקול אותי...

מובן מעליו שאני אנטי מוחלט של כל האק שפוגע בבנאדם אחר (פריצה למשתמשים, ניתוקים וכדומה), עם זאת, אני אישית מצליח להבין את ההאקרים (לא הילדים שמקבלים את התוכנה ליד ומשתמשים בה, אלא ההאקרים שיושבים וכותבים את התוכנה...) - זה אתגר מטורף, אני אגיד יותר מזה... הלוואי והיה לי את הידע לעשות משהו כזה... לא בקטע של לפגוע, לא בקטע של רווח עצמי, לא בקטע של "דפקתי את המערכת", פשוט להוכיח לעצמי שאני מסוגל לעבור את האתגר הזה, פגשתי במשחק מתישהו האקר (ושוב אני אגיד, אני אישית מפריד בין האקרים - משמע אלה שיושבים וכותבים את ההאק, ובין הילדים שמקבלים (או גרוע מזה משלמים) עבור תוכנה מוכנה ומשתמשים בה) - אני לא מסכים עם הסיבה שבגללה הוא עושה את ההאקים (וואקום לצורך הדיון) - שהיא להביא אראנים לרמה 180 ולמכור אותם ב150$.... אבל אני בהחלט מכבד את היכולת שלו לראות תוכנה ולהבין איך לכופף אותה כמו שנוח לו... אני מקווה שהסברתי את עצמי כראוי, ואני חוזר ואומר - אני ממש לא מעודד כאן שימוש בהאקרים! פשוט מנסה להראות לכם את הנקודת מבט השניה.

זה כמו שתגיד לי

שכשאתה רואה ברינקס, אתה מת לדעת אייך לפרוץ אותו בשביל האתגר.... יש דברים שלא עושים. יש דברים שמוגדרים בחברה כ "רע" ופריצה לכל מקום שהוא זה דבר רע שאסור לעשות, גם אם מאד מתחשק. אותם האקרים יכולים לנתב את הסקרנות "המחשבית" שלהם לדברים חיוביים. חחחח תוך כדי שאני כותבת את ההודעה הזו ההרואית שלי קיבלה נשיקה מדודו.... מזל שראיתי בזוית העין את המחשב השני....

yonVata

New member
הלוואי שהייתי יודע מזה ברינקס ../images/Emo2.gif

אני אחדד את הנק' קצת... פעם היה דיון איפשהו מה ההבדל בין האקר לקראקר... הדיון הסתכם בסופו של דבר ב2 משפטים קצרים: האקר - יפרוץ למוזאון הלובר, יסמן וי שהוא הצליח לעקוב את ההגנות, יסתובב וילך חזרה הביתה. קראקר - יפרוץ למוזיאון הלובר, ימרח צבע שחור על כל היצירות, יעשה פיפי על הרצפה, ובדרך החוצה ישבור את כל החלונות. אני מסכים לחלוטין שהאקרים הם (לרוב) לא חוקיים, עםזאת יש מספיק האקרים שמועסקים על-ידי חברות שמבקשות שיחפשו פירצות אבטחה אצלם... (וזה בכדי להגיד שימוש טוב בצורך באתגר...) אני מקווה שהבהרתי את עצמי הפעם כראוי

deisy

New member
../images/Emo6.gif

ברינקס זה המשאית של הכסף של הבנקים
יון, יש משהו מאתגר בלדעת להמציא האקים, נכון, אבל אותו דבר פשר לומר על לפרוץ למוזאון - אכן מאתגר, אבל וואלה, נגד החוק...

מ י ל ר

New member
אבל יש פה משהו שאתה מפספס

סבבה להיות האקר בשושו בשביל האתגר אבל הרוב הם האקרים ש... שזה כבר אתר כי הם הצליחו, הם עושים כזה בלגאן גדול, שמצריך את נקסון להחזיר את כולללללללל המשחק אחורה, כי הנזק שהם עשו כבר לא נתפס, שפשוט צריך להחזיר את המשחק אחורה בזמן! או כמו שיום אחד התאמנתי להנאתי בגלאופרה, סתם קוסם חלש וחמוד,בא אלי בישופ ורוצח את כולם, אני אומר לו שיפסיר והוא מתעלם, רשמתי לו שהוא פריסט הומו שהיה חלש כול חייו עד שהיה לו ג'נסיס, והופ הוא עשה לי DC האק, תקע אותי שעתיים בלי יכולת לשחק. התמונה שבצד היא מהפעם השנייה שקיבלתי DC האק, את הראשונה אין לי. אבל זה לא משנה.

yonVata

New member
ופה אני שוב מבדיל בין האקר לקראקר

כמו שאמרתי, האקר בא מסמן וי שהוא הצליח והולך הביתה, קראקר גם הורס את כל מה שמסביב בדרך. לא אמרתי שאני מצדיק האקרים, רק שאני מבין אותם....

yonVata

New member
קראקרים הם:

אנשים שפורצים במטרה להרוס, ולא בניסיון להוכיח את היכולת שלהם לפרוץ.

שריתושי

New member
אני מבינה אבל לא מזדהה, ולדעתי

אם הם כ"כ רוצים לעשות האקים שיעזרו לטובתם האישית, מילא. אבל למה להרוס גם לאחרים? למה להפיץ ברבים ולעשות כאוס מוחלט?

icy woman

New member
בודאי שגם אני לא מזדהה

איתם, יחד עם זאת, אני יכולה להבין את האתגר. להיות חלק מהחברה סביבך, הוא לדעת לקבל החלטות שלא פוגעות בסביבה, גם אם לך עצמך זה מפתה

למעלה