סיפור לכבוד שבת

נחמד מאוד

מזלך שבעל המכולת הצילך מראשו של זה, רחמים, שאינו יודע שבעה. זה משוגע זעירא המשוגעים האמיתיים מי ימצאם?

גנגי

New member
זה נכון, לירושלים יש משוגעים משלה,

ואני נורא אוהבת אותם. הם חלק מהקסם של העיר, בעיניי.

eliUSA

New member
מישהו זוכר את "בקשר לאחד"

הייתה בירושלים אחת שהייתה מרצה ללא הפוגה נוסחאות מתמטיות. סיפרו עליה שהייתה מדענית ידועה בגרמניה ודעתה נטרפה עליה בשואה.

גנגי

New member
לא, אבל אני זוכרת אחת שהייתה

מסתובבת ברחביה עם צלב, ומנסה לברר אצל אנשים אם הם ראו אולי את ישו, כי היא קבעה איתו פגישה או משהו והוא צריך להגיע. היא הייתה מזיינת את השכל באנגלית במבטא גרמני כבד, ואגב כך ניסתה להרביץ במאזיניה תורה.

זאתי

מספרת על עצמה שהרגישה מחוברת ליהדות מגיל צעיר למרות שהוריה היו נוצרים אדוקים. יום אחד, בגיל מתקדם יחסית, נודע לה שהיא מאומצת, וכנראה שהוריה הביולוגים היו יהודים. ואז הבינה את ייעודה בחיים, ובאה לכאן כדי להביא את הבשורה לבני כל הדתות והעמים.

ואני מכיר את יוסי

שהעיר הטריפה עליו דעתו, למרות שאמו האלמנה מלאה בכסף הוא מקבץ נדבות כאחרון האביונים, אני גם שמעתי על הרב כדורי, שלא נדע, וגם על הרבובדיה וגם על כמה רבנים תאבי משיח עכשיו.

קשר לאחד

בלי ב' בהתחלה. האמינה שיש לה קשר ישיר לאחד (אלוהינו אלוהינו אלוהינו שבשמים ובארץ)

eliUSA

New member
לא בטוח שזו אותה אחת

ההיא הייתה בילדותי שהייתה לפני מלא זמן היו אז עוד משוגעים היה אחד שקראו לו לוי המשוגינער והיה צמד משוגעים שאחד מהם כונה בפי הילדים ולולה והשני שכחתי את כינויו

למעלה