סיפור לא רע אך אמיתי

12אניהיא

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

איפה בבקשה איפה הסבר למה צריך... איפה תודה?????????????????? אני עובדת אצלך?

tvrui10

New member
וואלה מרוב התלהבות שכחתי..

את הנימוסים שלי..... אנא,במטותא ממך.. בבקשה, בדחילו ורחימו... תעשי לי טובה.. אני מתחנן.. (מספיק או להמשיך?) טוב, למה אני צריך...זה לא אוכל להגיד.. אבל זה מה שכן זה יגיע לחו"ל

tvrui10

New member
וזה מזכיר לי בדיחה...

בחור מפלרטט עם בחורה ומנסה להשכיב אותה... הבחורה מסכימה..רק שואלת : "אצלי או אצלך?". "אם את כבר מתווכחת,אז תשכחי מזה" עונה הבחור.... ולשאלתך.. בעברית.

12אניהיא

New member
וואלה מה אתן לך?

סגוסטארו פולי= אני חושק\ת בך גארדיה= לב גרדיאמו= הלב שלי אולי תביא מילים או משפטים שאתה רוצה יהיה לי קל יותר פחות לחשוב פחות מעמסה על המח הקטן שלי..

אלמרה

New member
אוח.... אבל אם אני אנסה לבטא את זה.

זה ממש לא יצא טוב... אני צריך שיעור פרטי לראות את תנועות השפתיים... אפשר, כפרה?

paloma blanca

New member
../images/Emo9.gifבעיני...

הסיפור מעניין ומדהים בכנותו אבל יחד עם זאת.. עצוב שדברים כאלו עדיין קיימים.

שמים1

New member
את יודעת מפוזרת

יש לך כישרון מיוחד לספר סיפורים וכעת כאשר קראתי אותך הרגשתי לרגע שאת כמו דורית רביניאן . את מצליחה לגרום לקורא לחוש את הדברים כאילו הם קורים ממש כעת וכאן. ולגופו של עניין , אם האדון הפרסי המדובר צריך שאימו תממש את הסחורה כמנהגי פרס הרחוקה.....שיחפש מי ינענע אותו
. שלא תעצב הכלה הצעירה , בת 23 וכל חייה עוד לפניה.

את יודעת שמים

זה מה שאני אומרת תמיד לחברתי "להבה", לי אין את איכויות הסיפור שיש לה, היא מצחיקה אותי תמיד עד דמעות, ולפעמים מעציבה אותי ו מרגיזה אותי עד דמעות. הלוואי שהיה לי כישרון כתיבה, כזכור- אין לי לחלוטין. אבל תודה לך חמודה.

נחמד,אך מוכר../images/Emo13.gif

זב נכון בפרס נוהגים לרחוץ עם הכלה המיועדת בשביל לעמוד על טיבה ובאותו זמן לרחוץ זו לזו את הגב. יש סבון וכפפה מיוחדים לשיפשוף העור עד שיוצא שחור משחור. לא נעים להיתקל במנהג כזה. בקיצר נראה לי ברברים שתיחפש רופא אחר...

סיפור נחמד מפוזרת ../images/Emo20.gif

לו זה היה רק סיפור... לא יכולה לדמיין את עצמי עם חמותי במקלחת משותפת
אבל הבחורה עדיין צעירה וכל חייה לפניה

למעלה