סיפור לא יאומן!

סיפור לא יאומן!../images/Emo46.gif

בכל פעם שאני בבית אני מאזינה לתוכנית של נתן זהבי. היום מישהי שלחה לו פקס בנושא של ניצולי השואה והיא כתבה שבאשר לניספים שזה העונש שלהם כי לפני 2000 שנה היהודים תרמו לצליבה של ישוע וזה הגיע להם ואלה ששרדו את השואה צריכים לשבת בשקט ולהגיד תודה שלא הושמדו. כששמעתי את זה לא ידעתי אם אני בשוק או לא כי לא ידעתי אם זה אמיתי או לא. נתן זהבי לא רצה בהתחלה להקריא את זה ולבסוף כן. היא כינתה את עצמה תמר. אין לי מושג אם היא נוצריה או לא. נראה שכן לפי מה שכתבה על ישוע. אני אמנם לא נוצריה כפי שכולכם יודעים רק שלדעתי גם אם הייתי נוצריה לעולם לא הייתי חושבת מחשבות מזעזעות מעין אילו. היא בושה לדת הנוצרית. פשוט זוועה.....אני עדיין לא מעכלת את הדבר הזה...בעעע

טענות טיפשיות../images/Emo10.gif

לא יודע אם היא נוצריה או לא, לי לא יצא לשמוע נוצרים שמתבטאים ככה. איזה שטויות היא אומרת, כאילו היטלר הוא שליח אלוהים והוא מעניש את היהודים על חטאם. אגב טענה זאת לא פעם ראשונה שאני שומע. יצא לי לשמוע רבנים שמתבטאים בצורה הזאת ואומרים שהשואה נגרמה כעונש על החטאים של היהודים החילונים, זכרתי שפעם קראתי על ח"כ דהן מש"ס שהתבטא בטענה זהה ומצאתי את הכתבה http://news.walla.co.il/?w=//860077 איזה טענות מחליאות, הם כאילו מגינים על היטלר ולא אומרים שבגלל איזה פרנואיד חולה נפש היהודים שילמו בחייהם אלא בגלל החטאים של אותם נספים. מעצבן אותי שלפעמים מנסים להראות כאילו מדובר במלחמת דתות, היטלר לא מייצג את הדת הנוצרית, הוא בכלל תקף את הכנסיה והוא טבח גם במיליוני נוצרים. מדובר בשטן בהתגלמותו.

בדיוק כך גורג'!!

גם יהודים שטוענים שזהו עונש מאלוהים...זה דוחה ומפחיד! אני יכולה להסכים על עונש מסויים אבל לא כזה ובטח ובטח לא לשרוף ילדים ואנשים ובכלל, השמדה של עם??????? בעעעעעעע מפחיד

in stigmata

New member
שמעתי את זה, לא יאומן

אני משיחי, או יותר נכון מאמין בטוב, ככה אני תמיד אומר. מה שנאמר בזהבי היה לא לעיניין, ומאוד רחוק מדיברי ישוע, ואני מכיר הרבה כאלה. השואה היא כמו הרוע, דבר נטרלי, ובכל זאת מעבירה מסר פשוט, היהודים שהיו שם, בגולה לא הגדירו את עצמם יהודים, "קודם אנחנו גרמנים ואחר כך יהודים", הגרמנים ראו כך את רוב יהודי העולם. מה שידוע, שהשואה היא כי היהודים היו מוצלחים, זאת הגאוה של יהודי העולם, שהם קודם תושבי המדינה ואחר כך יהודים. (הרוע הוא בעני המתבונן, והטוב הוא בלב בלבד)

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהערה מאוד מקוממת

ואולי היא סתם הערה זדונית שמטרתה להבעיר עויינות יתר בין נוצרים ליהודים במדינה.. לא ערכי הדת שלנו מרשים התבטאות כזו.. ולא השכל הישר מקבל גישה כזו.. ובהחלט לא דרכי הנועם והאהבה שישוע נטע בנו מצדיקה התיחסות אכזרית ונקמנית כזו.. הלב נקרע בכל פעם שמנסים לחשוב רק על הזוועות שהיו במחנות ההשמדה
איך אפשר להפגין זלזול או נקמנות במצב כזה
אני מצטערת איש הפיל על שמישהי מרשה לעצמה לדבר בשם הנצרות בצורה כזו מרושעת, שזה בושה וחרפה
ואני בספק אם היא בכלל נוצריה וגם אם כן אינה מייצגת אלא מוחה הקטן, אז באמת תתעלמי.. גם שזה מעצבן, זה נמוך מדי מכדי שתתני לו להפריע לשלוותך מותק

Genevieve

New member
נכון

זה חתיכת דבר אכזרי להגיד, אבל אי אפשר להכחיש שכל התלאות (בטח יש לי שגיאת כתיב פה) שעבר העם היהודי היו תוצאה של חטאי העם. הרי, הובטחה להם גלות וסבל רב במידה והם יחטאו. חשוב להדגיש, אני לא טוענת שהיטלר היה שליח ה'. בשום פנים ואופן לא, לדעתי הוא יצור שטני, אין מה להגיד. אבל כמו שאני רואה את זה, ה' לא מנע מאירועים אלה לקרות דברים 28:58-68 כדאי לקרוא את פרקים 26-28 כי הם יחידה של קללות וברכות למקיימי/מפירי הברית. אתן פסוק רלוונטי פחות או יותר דברים 28:61-62 "וגם כל-חלי וכל-מכה אשר לא כתוב בספר התורה הזאת יַעלם ה' עליך עד השמדך: ונשארתם במתי מעט תחת אשר הייתם ככוכבי השמים לרוב כי-לא שמעת בקול ה' אלוהיך" בנוגע למה שנאמר ע"י "תמר" , שזהו עונש על צליבתו של ישוע, לא הכי הגיוני, כי ה' ידע והיו נבואות שעיניהם של היהודים תהיינה עצומות. יתר על כן, זו הייתה הדרך של כולנו להנצל, חלק מהתוכנית האלוהית, והלא יהודים שבינינו, חס וחלילה לא היו מקבלים ישועה. אז בואו נהלל את אבינו על הקורבן העצום שהוא הקריב והעניק לנו חיי נצח.

salt of earth

New member
מזעזע

אם היא אכן נוצריה (מה שאני חושבת שלא) היא מאוד רחוקה מהנצרות וממה שהיא מייצגת זה פשוט דבר זוועתי להגיד ואפילו לחשוב עליו
אז מקווה שנתן זהבי ענה לה כהוגן על החוצפה הזאת.

michaeld1

New member
מזעזע !! אני לא מאמין שהיא נוצריה !!

כפי שאמר אלפא, דווקא טענות דומות בעניין עונש על חטא נשמעו, לא פעם, מפי רבנים יהודים. באמת מזעזע !!!

lion 7

New member
רדיו ללא עצבים

המקרה הזה מזעזע , מי שלא תהיה , היא חלאה .. אישית הפסקתי לשמוע את התוכניות ברדיו זה , במיוחד נתן זהבי והגינגי השני אריאל (נדמה לי כך שמו) , זה לא מדברים ברדיו , זה רק רייטינג ואין חדש מתחת לשמש , במדינה שלנו כולם חכמים , כאשר זה מגיע להבעת דיעה בכל נושא , במיוחד פוליטיקה .. היה עדיף לשנות קצת את השנאה שמתגברת בתוכניות האלה , לדבר על נושאים אחרים , לאו דוקא דברים שעושים רע בלב , בשידורי תחנה איקינדנבית בטלויזיה , בפתיחת החדשות מדברים שעה או שתיים על פרחים ודברים שערבים לאוזן ותאוות העיניים , לא כל דבר שצריך להכאיב ולצער ולבכות , האם יש תוכניות משמחות כבר ? היה פעם בשעה 2 בערך תוכנית של רדיו ב`` בשם בת צחוק , שבה הביאו מערכונים מצחיקים , היום אחרי מלחמת המפרץ הראשונה יש כבר בכל חצי שעה מבזקי חדשות , מה יהיה ? טוב להתעדכן במה שסביב , אולם יש דברים אחרים מלבד התוכניות ברדיו ובטליוזיה , הם נקראים חיים אישיים או נורמלים ..

צלב קרס צויר ע"י הבית שלי ע"י ערבים מוסלמים

והם כתבו: "מוות ליהודים" ועוד ססמאות. זו לא פעם ראשונה שאני נתקלת בססמאות כגון אלה ואחרות כמו:"נזרוק רימונים לתוך הבית שלך" או " :"חכה יהודי, היום שלך יגיע"....ואני אפילו לא מזועזעת כי מעולם לא סמכתי עליהם. רק מה שמשגע אותי כל פעם זה שתמיד אומרים שערביי יפו שונים ואני ממש לא מסכימה עם זה. כאחת שנולדה פה וגרה פה כל חייה...חבל..

מצטער לשמוע זאת

אני מכיר את יפו כמו שאני מכיר את רמלה, ואני מכיר את סוגי האוכלוסיות שם, אין ספק שיש שם קיצוניים וחבל, אי קבלת האחר ודת האחר היא הסיבה לכל הבעיות. אבל רוב תושבי יפו הם אנשים טובים ולא קיצוניים, אני לא יודע באיזו איזור של יפו את גרה, אבל יש לי חבר יהודי שגם גר ביפו והוא די מרוצה שם. לפחות אני בתור ערבי כבר לא מתרגש מכתובות מוות לערבים, סתם מקרה שקרה ברמלה, לפני כחצי שנה כל הקירות בעיר העתיקה סומנו במין צלב קרס כזה, ואם תסתובבי עכשיו ברמלה עדיין תוכלי לראות את זה כי העיריה לא הואילה בטובה למחוק את זה, וזה בלי להזכיר את הכתובות מוות לערבים שקיימות הרבה בעיר. תראי איש הפיל קיצוניים קיימים בכל מקום, ותפקידנו הוא לא לענות על דרישותיהם ולהפוך כמוהם, אם הם יקללו אותנו אנחנו נחזיר אהבה, קיצוניים תמיד ישארו ואין מה לעשות.

אני לא מסכימה איתך כבר..

לצערי זה כבר לא עובד יותר. אני בטוחה שיש מיעוט שבמיעוט שהוא טוב. וכשכותבים מוות לערבים לא מתכוונים לנוצרים אלא למוסלמים. אני יכולה להבין את ההשלכות של זה מבחינתךכי אתה בכל זאת ערבי מדת נוצרית ואני מבינה שזה כואב לך באותה המידה. אני גרה ביפו 32 שנה ו32 שנה המצב לא השתנה. יום כיפור פה זה אסון נוראי. הם לא מכבדים כאן את היהודים כלל וכלל. אאני מזמינה אותך להגיע לכאן בכיפור פעם אחת ולראות מה קורה כאן. כנ"ל כל שישי בערב.סליחה, לילה. אם זה היה תלוי בי, הייתי ממגרת אותם. אני יודעת שאני נשמעת רע רק שלצערי אין מה לעשות. אנשים מסוג זה מבינים רק בכוח. לפני שבוע הלכתי עם בעלי לאמא שלי וחבורה של ילדים אולי בני 7 ערבים, שאלו אותנו:"יהודים, אתם רוצים לאכול קקה?"...אתה מבין? זה מה שמחנכים אותם בבית. אני לא אחזיר אהבה על דבר כזה. לא עוד. מצטערת...

salt of earth

New member
איש הפיל.

אני מאוד מצטערת לשמוע על המקרה הזוועתי שקרה לך, זה פשוט מרגיז נורא
קיצוניים יש בכל מקום, ופעולות כאלו יקרו גם לצד השני. לכן זה העת שבו השפויים יתאחדו וימגרו את הקיצוניים מתוכם

michaeld1

New member
חלאות אדם !!

אל תתרגשי איש הפיל
תהי בטוחה כי המדובר במיעוט שבמיעוט. את תמשיכי לגור שם על אפם ועל חמתם !!

ועוד משהו יש לי לומר

אני כבר מזמן לא סומכת עליהם(על הערבים הישראלים). ברור לי שאני אשמע לכם רעה אולי רק שזה מה שאני חשה וקשה מאוד יהיה לשכנע אותי ההיפך..

rotemfiji

New member
איש הפיל, את מודעת לעובדה שרוב חברי

הפורום הנ"ל הם ערבים-ישראלים ?? (ממוצא נוצרי כמובן) אני לא חושבת שזה נכון לעשות הכללות שכאלו..אני מכירה ערבים רבים (מוסלמים ונוצרים) למשפחתי במשך שנים היה ויש קשרים עם ערבים (עקב סבי) וזה לא נכון לעשות הכללה שכזאת, כמו שאת בוודאי לא היית רוצה שאנשי העולם ייעשו עלייך ועלינו היהודים הכללות שכאלו...

למעלה