סיפור כשפים

מדיאה

New member
סיפור כשפים

ניסיון שני לשליחת ההודעה הזו... זה היה לילה שאנשים משחו את כל המכונית של הורי בשמן ובצבע שלקח להורי חודים להסיר וגם את השמן על הדלת של בייתינו, אבל היינו חסרי אונים לגבי האדם שעשה זאת, ואני ניסיתי לקרוא בקלפים, ללא הועיל כי אין בהם שמות וגם הרונות וכדור הבדולח העלו חרס. אבי התקין מצלמות ביטחון בבית ומחוצה לו, שהראו דמות מטושטשת, וגם זה בקושי, ואני נזכרתי בשיטה עמיקה לגילוי האמת: חיזוי בעצמות. ביקשתי מאימי שתיקח עוף שלם ותבשל אותו לארוחת הצוהריים. לאחר שזו נסתיימה לקחתי את העצמות והשיירים והכנסתי לסיר קטן. לאחר 4 שעות על אש קטנה כל השיירים והליכלוך וציפוי העצמות ירד לחלוטין מה שנותר היו עצמות מולבנות שיבשתי לאור הירח המלא האחרון. ביקשתי מהורי שמות של אנשים שעשויים היו לפגוע בנו וכתבתי בדיו מיוחד (תודה לנפתיס על המתכון לדיו) את השמות על העצמות הכנסתי לקופסא מעץ כהה את העצמות ואמרתי לחש שמצאתי מספר שאהבתי Cercent be full And crystal fill Thus my eye And Thus mu will והוצאתי שם אחד שאמרתי להורים שלי...והצוןרה הכלילת בתמונות התאימה לו בדיוק ומכיוון שבמשטרה לא יאמינו למכשף או לתמונות מטושטשות אבא שלי הלך להרביץ לו :) ובסוף תליתי את העצם על שרוך שחור בפתח הבית וזה סוף הכישוף מדיאה

shabaz

New member
שאלה אחת....

אם אף אחד מהשמות לא היו נכונים? אז היתת מוציא סתאם עצם ואבא שלך היה נותן לו מכות לחינם לא? שבז

מדיאה

New member
אם הייתה יוצאת סתם עצם

אז זאת אומרת שמי שעשה זאת לא נכתב על העצמות וזה מישהו אחר שאנחנו לא יודעים עליו או חושדים בו

nepthys

New member
אני אישית לא הייתי פונה

לכזה "פתרון", אבל אני אכן שמחה לשמוע שמישהו כאן חולק חוויות אישיות. רעיון העצמות... אני זוכרת שקראתי על זה בקשר למסורת מסויימת. איזו היא הייתה? למרות שנראה לי שזה נפוץ די הרבה, אני יודעת שאצל הסינים, ונדמה לי שגם אצל הסלאבים..

Rensuare

New member
תגיד

כשכתבת "סיפור כשפים" התכוונת לכך שזהו סיפור שכתבת, או סיפור שקרה?

Rensuare

New member
לא טוב

מאוד לא טוב. אנשים כמוך מסכנים את החברה. אתה לקחת את החוק לידיים ושלחת את אבא שלך להרביץ למישהו על סמך העובדה ששמו הופיע בכישוף העצמות שלך, שגם בו כאמור השתמשת רק בשמות בהם אתם חושדים?! אבוי לחברה המודרנית. ואני לתומי חשבתי לי שדברים כאלו חלפו מהעולם לפני מאות, אם לא אלפי שנים. בטח גם לרב כדורי יש קמע שיכול היה לזהות לך אותו, ללא הטרחה הכרוכה בהטלת הכישוף, וכל זאת בתשלום סימלי של X שקלים.

Rensuare

New member
במה אתה שונה ממנו?

אתה הלכת ופעלת בצורה כזו על סמך כישוף. דין רודף להמונים...

מדיאה

New member
בנוסף לכך

אבא שלי בחר בדרך האלימה, לא אני ואם הוא עשה בשכל או לא זה עבורו לתמודד עם המחשבה. אני מאז שאני זוכר את עצמי רק עזר, כלי ריק שמנתב לתוכו כוח למען אחרים שלא יכולים, אבל אני לא שופט את החלוטתיהם אז מי הסיכון? אני או אבי? מעולם ל אמרתי אפילו שזה צריך להעשות מדיאה

Rensuare

New member
שמע

ידעת שהוא הולך לעשות משהו כזה ולא עשית כלום, זה אומר שאתה או פחדן, או שאתה מאמין בפאנטיות בכישוף שלך.

מדיאה

New member
אין שום קשר

כל אדם צריך לבחור את דרכו בחיים אני אמרתי את מה שאני יודע, והוא עשה את מה שהוא בחר לא יכולתי לעצור אותו (נסה אתה מכונאי בגובה של שני מטר) אבל בכול זאת, אני צדקתי ואני יודע את זה.

Rensuare

New member
אז זהו

אני חושב שאתה פנאט. ושמן הראוי שדבר כזה ירבוץ על המצפון שלך ויטריד אותך לפחות קצת. ולא יזיק לך לתהות מדי פעם ולנסות ולהטיל ספק ולו הקטן ביותר, בכישופים שלך. ואין לי איי סי קיו מותקן כרגע.

מדיאה

New member
הרבה אנשים חושבים שאני

פנאט באמת, וזה לא מה שייסר אותי תסמוך עלי אבל אני חושש שאתה מעט... צר אופקים

nepthys

New member
צרות אופקים

זה לקחת בעיה רצינית ולפתור אותה בעזרת כישוף וכישוף בלבד.

Rensuare

New member
אני צר אופקים?!

שמע, תסתכל סביב, תראה איפה ואיך אתה חי. אתה האדם האחרון בפורום שיכול להאשים מישהו בצרות אופקים, אפילו "בית הרוחות" לא מפרסם את האתר שלו באותה אובססיביות שאתה מאמין בדברים שלך. אין בושה...

למעלה