סיפור חם ישר מהתנור...

סיפור חם ישר מהתנור...

אם אחרי קריאת המקרה שקרה לי לפני מספר דקות תגידו עלי"פחדנית, תרנגולת, שפנה, ואפילו דפוקה,אומר חברה אתם צודקים. ומעשה שהיה כך היה: היום זה יום מפוצל בעבודה [התחלתי ב7 בבוקר ויצאתי ב11 להפסקת צהריים.בדרכי דרך הקניון המקומי שבימים אלו מתנהל שם יריד הספרים החלטתי "לפנק" את עצמי , ולקנות לי ספר ,ותוך שיטוט בין הדוכנים אני שומעת דו שיח שמתנהל בין מוכר הספרים לבין גבר שמחפש ספר שנכתב לדבריו על ידי עיתונאי בריטי על המשטר באפגניסטן והטאליבן...נזכרתי שלפני מספר חודשים קראתי ספר כזה אבל נכתב על ידי עיתונאית נדמה לי צרפתייה.. אבל לא זוכרת את שם הספר [הסניליות מתקדמת אצלי] .ניגשתי לשתיים. והגבר מביט בי שתי עיניים כחולות מהממות גבוה,בקיצור חתיך לטעמי,לצערי לא זכרתי את שם הספר וכך התפתחה ביננו שיחה סביב הספר [שחבר המליץ לו] משטר הטליבאן...והוא סיפר לי ששב לא מזמן מקמבודיה....ואנו שקועים השיחה והמוכר כבר שם לי שישה הספרים שקניתי בשקית,לא שמתי לב לחשבון, חתמתי על עיוור,....ואני אומרת ט י פ ש ה למה לא אזרתי אומץ ומציעה שאולי נשב בקפה הקרוב ונמשיך בשיחה??מי יודע? מקסימום זה היה מסתכם בשיחה מענינית....אבל לא...אני מייד אוספת את השקיות בהמשך נזכרת ששכחתי את בקבוק המים הצמוד שאיתי ,מאחלת לבחור שייהנה מהספרים מציעה לו לגשת לסיפרייה המקומית כי שם בטוח ימצא את הספר....פעם כשגבירה רצתה לרמוז שהיא מעוניינת היא הייתה מפילה מטפחת....אני שכחתי בקבוק מים....מה אתם אומרים רומנטיקנים שבכם? יש סיכוי שבדקות הבאות אקבל צילצול טלפון [אחרי שהחתיך יברר את מספר הטלפון שלי שרשמתי על הקבלה להשיב לי את הבקבוק? אז זהו זה גורלה של של שגיבורה במילים ומפליגה בחלומות.....

זוכרים את השיר של חווה אלברשטיין...

כל יום כל יום אני מאבדת בחור יפה ברחוב.... היום אני חשה הזדהות מלאה עם מילות השיר.... ואני בטוחה שמייד מישהיא/הוא ישרשר את המילים

ש ר ה לה

New member
ערדי, הנה מילות השיר שביקשת "כל יום אני מאבדת

של חווה אלברשטיין. שיר ישן, חמוד וממש נכון: כל יום אני מאבדת ביצוע: חוה אלברשטיין מילים: רימונה די-נור לחן: משה וילנסקי כל יום, כל יום בכל רחוב כשהוא עובר קרוב קרוב לרגע קט ואווילי אני שלו והוא שלי אני כבר חשה את שפתיו ומלטפת פאותיו הוא כבר שלי, אך תוך שניה הוא נעלם כלא היה כל יום, כל יום אני מאבדת בחור יפה ברחוב, בחור יפה ברחוב צמוד אלי מבלי לזוז הוא לצידי באוטובוס ואנוכי בחלומות כבר מנקדת לי את שמו שלשום היה הוא מתולתל אתמול - מצחיק ועגלגל היום הוא דק ושחור שיער נראה את מי אמצא מחר כל יום, כל יום אני מאבדת בחור יפה ברחוב, בחור יפה ברחוב עיני פחם איזה חיוך כזה רציתי בדיוק כמוהו רם ומחוטב יהיה ילדנו המשותף כל כך גבוה קצת תמים הוא לצידי לעולמים אבל גם הוא כמו כולם פשוט עבר ונעלם כל יום, כל יום אני מאבדת בחור יפה ברחוב, בחור יפה ברחוב

עמיתית99

New member
ערד, את חוזרת לשם ומיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ערד, שום הפסקת צהרים ושום בטיח! את חוזרת לדוכן ומהר!!!!!!!!!!1 לפני שיהיה מאוחר מידי! ורק אחרי שתשובי משם, ואחרי שתרגעי, תקראי את ההמשך שאני הולכת לכתוב: יסלחו לי הגברים החביבים שבינינו, ואנא, אל תעלבו. אני באמת מאמינה שגברים פחות "מתוחכמים" מנשים. בעל העיניים הכחולות לא יחפש את הטלפון שלך על הקבלה. הוא אפילו לא יצליח לחשוב על זה. במ-ק-ס-מ-ו-ם הוא יגיד לעצמו: "חבל שככה הלכה ואותי שכחה, אבל אין דבר, תבוא אחרת במקומה..." זו הבעיה שלנו (שלי, שלך, של בנות גילנו...) חונכנו בדור שבו האסרטיביות הנשית היתה חסומה. וחבל שכך. הגברים שלנו "זוכים" להיות נוכחים אל מול האסרטיביות הנשית של הדור הצעיר מאיתנו, חשבת על זה? חזרי לשם, הישירי מבט לכחול העיניים, שאלי אותו מה מספר הטלפון שלו, ו"שלחי" אליו שיחה. ככה לשניכם יהיה את הטלפון. זה עבד ב"פגישה ביער"... זוכרת? הוא אכן התקשר... לצערי, החלטתי "לקרר" את עצמי ולהתרחק. אני חושבת שטעיתי. המשך יבוא.... עמית ית

ערדי,אם הוא מעוניין וחכם הוא יבקש הטל'' שלך,

אם לא,, הוא חנון, ככה שלא הפסדת כלום, אם בכל זאת החמצת משהו לכי הרבה לספריה יש סיכוי שתפגשו בין מדפי הספרים אויי כמה רומנטי,,,,, והצעה לך, תמיד תתכונני עם כלי צייד שלך את תבוכי הפעילי קסמייך עד בהצלחה במקרה הרומנטי הבא שלך,

מסתבר שהפעם קסמיי שאלוהים חנן אותי בהם

לא הועילו.....צריך גם תעוזה...אבל למרות הכל אני אופטימית...אני יודעת שמשהו שם למעלה מנתב לי את הענינים...מקסימום אם אפגוש בו שוב הרי עירי קטנה.. תהיה לי עילה לפתוח בשיחה...האם מצא את הספר המבוקש....ואז בי נשבעתי...הולכת על כל הקופה...איך אמרו חז"ל או לא חשוב מי..."כל העכבה לטובה".......

כשושן צחור

שושן צחור לחש לשושן הלבן אחים אנחנו לאותה האם אך ראה נא מה יפה צבעי אתה חיוור חסר צבע כצבע השני עלי הכותרת שלי שני כצבע מלכות בו זכיתי השושן הלבן הרכין ראשו שקט ומוייש עמד בינת החדר עד אשר נכנסה עלמה יפה ואמרה את זה אני רוצה הלבן הזה יתאים לי מאד בו אתקשט ביום כלולותי נעלב השושן האדום והסמיק נותר מיותם בדלי בפינת החדר והשושן הלבן נארז לזר יפה הצעירה והיפה אותו קרבה לאפה איזה ריח מדהים לחשה לו אתה תלווה אותי הערב לחופה

מילותייך כה ענוגות...ואני בעת קריאתם מדמיינת

ניחוחו של השושן הצחור..מקסים....

שמחה מאד

השיר נכתב לך יקרה שלי ערדניקית מי שיתקרב אליך יביט בשני עיניך המבריקות בשני האגמיים של טוב שבנשמתך יעריך את הנשיות והרכות שבך הוא יעדיף אותך על האחרות את צריכה להיות חכמה וזמן הנכון להשיר מבט לומר במט אני שווה יותר המידע יעבור לגבר ואת ליבו תשבי ללא קרב

לא כדאי לך נשמה

להתאהב בי זה מסוכן , כי אני נכנסת להרפתקאה מסוכנת כיום וצריך להשקיע בי המון בגלל האכזבות של ההעבר כל מי שיתאהב בי יצטרך להוכיח שהוא אוהב על באמת

ben 911

New member
ערדניקית, החיים מתגלגלים והגורלות מתמזלים.../images/Emo13.gif

במין דינמיקה משונה משלהם.. מי יודע? אולי האיש לא פנוי. אולי הוא גאה מדי מכדי..
כי אחרת היה בטוח עושה צעד או שניים לקראתך..

בוקר טוב בן ...איך צפיתי שזו תהיה תגובתך....

אתה מזכיר לי את אמא שלי...הרי כתבתי שאם אכן היה כך אז מקסימום היית לי שיחה נחמדה,,,,ודרך אגב,,,,לפי השיחה שהתנהלה והמבטים ,לא נראה לי ...אם הבן אדם מטייל בעולם...במקומות אקזוטיים,חלקם מסוכנים...,וחוץ מזה זו אני שנבהלתי וברחתי..........וחוץ מזה בן.....למה לא להפליג מידי פעם על כנפי הרומנטיקה?????אה?????לא חייבים כל הזמן להיות ריאלים......טוב....אני מבינה שמתי לב שאתה דואג שלא יעונה כל רע לבנות הפורום...טוב לחוש כך...שהייתי בת עשרה אחי הגדול דאג לכך....לא נתן לאף אחד להתקרב אלי....

ben 911

New member
אני מקבל זאת כמחמאה..שמזכיר לך את אמא שלך..

כי אמא יש רק אחת... מקוה שלא תתחילי לשיר עכשיו ...אמא אוי אמא חבקיני חזק..כי לעולם לא נפרד..
האיש רומנטיקן בלב ובנפש ערד...אבל תמיד עם רגלים על קרקע יציבה.

בנוש...לא כל כך כמחמאה...אמא שלי שתחייה כבר

בת קרוב ל80...ועד היום משננת לי כללי בטיחות כיצד להישמר מפני הגברים שחורשים מזימות כיצד לנצל את תומתה של בתה....מה הפלא שנשארה לבד כשהתאלמנה מאבי והיא כבת 50?????

לחבק כמו אבא ואמא

כי כל מי שהוא הורה לא יכול להתחמק מזה ברגע שאתה הופך להורה נולדים אבא או/ו אמא , אז אנא חבק אותי כמו אבא או כמו אמא אוהבת , כמו חבר וידיד נאמן , כמו אח גדול ומבין לא כמו מאהב , או אהוב , כי זה חיבוק של תשוקה שאותו לא רוצה עכשיו כי החיבוק של אבא וגם החיבוק של אמא הוא החיבוק הכי אמיתי ומגן ואוהב ללא תמורה

למעלה