סיפור חיי

סימפתי

New member
סיפור חיי

לי אין חיים. או נכון יותר, יש לי חיים מונוטוניים החוזרים על עצמם שוב ושוב, שוב ושוב. כל פעם מכיר גברת. יוצא איתה תקופה קצרה. ואז זורקת אותי בכעס נוראי ואיום. אני זורע אהבה וקוצר שצף קצף. את האחרונה הכרתי בחדר הכושר. הזמנתי אותה אלי הבייתה מספר פעמים. אני בא לוקח אותה ברכב ומחזיר אותה. כבדתי אותה בתקרובת ישבנו וראינו סרט ביחד. חשבתי שהנה סוף סוף, יש לי ידידה אמיתית. לפני שבוע פגשה אותי בשוק, ובאנגלית אמרה: I am mad at you נדהמתי לגמרי ומלמלתי: What have I done היא הביטה בי בזעף והטיחה ישירות בפני: you don't take me to a restaurant or to a theater השתנקתי... אלוהים אדירים! למה היא אינה כועסת בגלל שלא קניתי לה יהלומים? בית? חתונה?

s h o o s h a

New member
במקום להשתנק

לא היה עדיף שהיית מזמין אותה להצגה ומקנח את הערב במסעדה טובה? זה פחות יקר מיהלום, בית וחתונה והרבה יותר טוב לנפש ולנשמה מהבדידות שמצטרפת לחייך כשהיא איננה. והרי אמרת שחשבת שמצאת ידידה אמיתית. אז למה לא לשמור עליה ולטפח את הידידות הזו לכדי חברות אמת? והכל במחיר הצגה ומסעדה. לדעתי, עיסקה טובה. אבל, זו אני...

maxima

New member
בוקר טוב כולם...סימפטי

מדוע באמת לא תזמין אותה למיסעדה ו/או לתאטרון/קולנוע לטיול...לריקוד....

../images/Emo24.gifבוקר טוב לך...שאבוא לנגב לך את הדמעות?

לא בעצם רק שלמה ארצי מציע הצעות כאלו...צ'מע...בא נצא מתוך הנחה והקשר שלכם היה מתהדק ...ואולי הייתם גם מתחתנים עם או בלי יהלומים...מה???החיים לא היו הופכים להיות מונוטונים? הרי בכל מקרה בכל מצב השגרה והמונוטניות חוזרים על עצמם...אלא עם כן אתה מאוד יצירתי..בעל אנרגיות מעל הממוצע לגילאנו..בכל מקרה בכל מצב דברים חוזרים על עצמם...אז מה אני רוצה בעצם להגיד???תהנה, תתרגש, תפנטז,הרי אתה בעצמך אומר שאתה פוגש הרבה גברות ..זה מונטומי? הרי כל אשה שונה,אם כל אשה זו דינמיקה אחרת, מרגשת יותר או פחות,מעניינת,אולי לעיתים משעממת, אבל יש אקשן.התרגשות,ציפייה,דבר שאצל זוגות רבים כבר נעלם....אז נשמה....כמו שהגששים אמרו "שלח לחמך על פני המים כי בבוא היום תחזור לך פיתה" ואיתה תלך לשוק ותקנו עגבניות ומלפפונים וכוסברה ותעשו יחד סלט דק...דק..דק..עם המון שמן זית וזעתר...בתיאבון..[את רואה נסיכה לא שכחתי את הסלט שלך ועוד על הבוקר]

בוקר נפלא חברי. ולך סימפטי- גם סלט הכי

טעים יש לגוון מדי פעם. ולמה נדמה לי תמיד שאתה מנסה לעורר פרובוקציות אחת לכמה זמן? אבל עלי לציין שאתה עושה זאת בחן

יו איך את יודעת ?

ככה עשינו אנח והאקס שלי הלכנו לשוק קנינו מזון , ירקות לסלט ,ף גבינות, לחם טרי, דגים מיוחדים , חלב וקפה ואז במטבח ישבנו ובכננו ארוחה זוגית ואכלנו בכייף בבית באנטימיות עם המון ברק בעיניים אולי משם הפנטזיה על סלט ירקות דק עם המון אהבה

מחכה לרגע שאוכל לנסוע

בנתיים עדיין בין הרופאים מסתובבת מכינה ניירת לניתוח , מאד מוטשת ועייפה , תני לי להניח ראש על כרית ואני ישר נרדמת שאוכל להתחיל לנוע בדרכים בלי חששות, וקצת יותר עירנית בלי נדר ובעזרת השם באה להתנחל אצלך אשה יקרה

ben 911

New member
כן בטח..../images/Emo6.gif

ההיא בשוק כנראה אמרה I am crazy about you סימפטי תפסיק לעבוד עלינו... נשים נופלות לרגליך על כל צעד ושעל... האישה שאיתי היא פרי גן העדן מחליקה על פני כמו מים על אבן.

אם ככה עדיף שלא אתקל בו..לא מתאים לי ליפול../images/Emo2.gif

ועוד לרגליו ? מקווה שהוא לפחות עוזר להן לקום
בוקר אור לנו אורלי

צלליתה

New member
אני מאוד מקווה שהכותרת לסיפור שלך

נכתבה בתום לב, ולא כלעג למי שנתן אותה כותרת לסיפור משלו. בעוד "סיפור חיי" הראשון עוסק בארוע יוצא דופן, מרגש מאוד, הסיפור שלך עוסק בבעיה כלכלית, בעיה שחוזרת אצלך בסיפורים רבים. אתה מתלונן על כך שנשים רוצות שתוציא עליהן כסף. אין לי מושג היכן אתה פוגש את הנשים האלה, אני ונשים פנויות אחרות שאני מכירה נוהגות לשלם את חלקנו בבילוי, להזמין את הגבר אלינו הביתה, לבשל ארוחת ערב, לשטוף את הכלים, להביא סרט, וכו. עוד לא פגשתי אישה שאומרת שהיא רוצה לממן גבר. וזה באמת נושא שראוי לחקור כי יש הרבה גברים שרוצים לממן אישה, ואם אנחנו טוענות שמחפשות שיוויון אולי הגיע הזמן שנכנס גם לקטע הזה. אני חושבת שאחת הבעיות שיש לנו בחיפוש בן זוג היא שמאוד קשה לנו להגדיר במילים מה אנחנו רוצים. הנה לך יש הגדרה ברורה מאוד: מחפש אישה שיודעת לשלם על עצמה. ולסיפור שלך ספציפית אני חושבת שהגברת התכוונה שהיא רוצה לצאת לבלות. בלי קשר לכסף. זה מאוד משפיל כאשר גבר רוצה לנהל את כל הידידות בין הטלויזיה, המקרר והמיטה. תנסה מדי פעם, לא צריך כל פעם, להציע איזה בילוי.

בוקר טוב לכם../images/Emo140.gif

אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מתה לישון..הלכתי להכין לי כוס קפה טוב אולי זה יעורר אותי.....

סימפתי

New member
הכעסים הם בשל אי מילוי צפיות... (מחדל).

סהדי במרומים, שכל אשר כתבתי אמת. גברת אחת כעסה על הא... והשניה על דא... זאת, בשל אי-בילויים. האחרת, שסרבתי להצטרף אליה לטיול. השלישית בגלל שלא רציתי לרקוד עימה ערב, ערב. הרביעית עזבה אותי, כי לא חיזרתי אחריה מספיק (לא צלצלתי 20 פעם ביום). לחמישית, לא ערגתי ולא השתוקקתי לגופה מספיק. הגברת השישית רגזה, (נשבע שזו אמת), בגלל, שלא עמד לי... וכך הלאה, והלאה. אלוהים אדירים. איך ניתן להגשים ציפיות? למה נענשים על מחדל? מה בוער לנשים בימינו?

ש ר ה לה

New member
אני מזדהה לחלוטין עם החמישית שלך. היא ודאי לא

מגיעה אפילו לקרסוליה של החמישית של בטהובן, אבל מה שמגיע, מגיע.
... אני בטוחה שתמצא לך את האולטימטיבית ברגע בו תפסיק לנפנף למועמדות שלך בפנים את ה"ממשק האקונומי של הבליינדייט" (לא.לא שכחתי את אותו ריקושט שלך סימפטי).. ...אם אינני טועה, בעבר הלא רחוק קיבלת כאן, קבל עם ופורום, הצעת נישואין מאחת הגולשות היותר וותיקות של הפורום הזה... לתומי חשבתי שהולכים לחגוג את חתונת הזוג הראשון של פורום 'הכרויות לגילאי 50+

טומי32

New member
בוקר אור ! ../images/Emo42.gif

מבחן האמבטיה במהלך ביקור במוסד פסיכיאטרי, אחד מהמבקרים שאל את המנהל: "על פי אילו קריטריונים אתם קובעים מי צריך להתאשפז פה?" "ובכן" אמר המנהל "אנחנו ממלאים אמבטיה במים ומציעים לחולה כפית, כוס ודלי ומבקשים ממנו לרוקן אותה. על פי האופן בו הוא מחליט לבצע את משימתו, אנחנו מחליטים אם לאשפזו או לא" "אני מבין" הגיב האורח " בן אדם נורמאלי היה משתמש בדלי, שהוא יותר גדול מהכוס והכפית" "לא" ענה המנהל ...... " בן אדם נורמאלי היה מוציא את הפקק. מה אדוני מעדיף? חדר עם אפשרות לקבלת אורחים או בלי?" מוקדש... לכל אלו שחשבו... על הדלי

צריך להכנס לפרדס

פרדס = פשט, רמז, דרש, סוד אז כדי לעלות כיתה בבית הספר של החיים צריך ללמוד קצת אולי אתה חוזר על אותו תסריט , לא משתנה ולא מנסה להבין , למה הקשר לא מתרומם למשהו יותר רציני ולקשר מחייב ביום שתנסה לשנות , כי צריך 2 לטנגו, אולי יהיה קשר יותר רציני ועמוק יותר תזכור כדי ששנים ירגישו טוב יחד ויהיו לזוג , שניהם צריכים להשקיע ולרצות להיות יחד אסור להכליל כל אחת וכל אחד הם עולם ומלואו , קשר שנוצר בינך לגברת X, לא ידמה בין הקשר לגברת Y אנא קרא טוב את מה שכתבתי לך , זה נכתב ממקום של אהבה , וקריאה בין השורות ואני משוכנעת שאתה רוצה בקשר אהבה על גברת חסודה ונחמדה שאיתה תשמח לטייל על חוף הים להביט בעיניה ולחוש אהבה , או שאני טועה, לא מבינה אותך כשורה? ואתה כבר לא רוצה בקשר מחייב .?

אותה גברת בשינוי אדרת

הפוך על הפוך יצא הסיפור שכן "סימפטי" הוא השם ואולי יש לך אופי ממש גמור ורק בך תמצא את האשם? לא מקובל עלי שכולן כועסות כי נשים הן בד"כ נחמדות אז אם מישהו מרגיזן נכבדות כנראה יש בגו איזה שהן בעיות אולי צורת לבוש או התבטאות אולי דרך ביטוי או התנהגות אולי מבט נשלח באופן לקוי אולי יד שנגעה במקום שגוי כל שנשאר הוא לעשות מעשה לקחת גברת ולתאר את המקרה ולבקש ממנה , להתחנן יפה שתספר מה ובייחוד למה זה קורה.

למעלה