סיפור חיי..בערך

or1986

New member
סיפור חיי..בערך

אני דיי מתלבט אם לכתוב את ההודעה הזו..אבל ישנם דברים שכנראה צריך לעשות בחיים האלו על מנת להרגיש טוב יותר עם עצמך.סיפור החיים שלי הוא כזה,נולדתי למשפחה טובה מאוד,האמא עובדת באונ',אבא ז"ל עבד למעלה מעשור בבנק לאומי,אחי בחיל האוויר,ואני עצמי כרגע עובד נכון למילים אלו בדואר ישראל ולאחר שנה ושבעה חודשים מהשיחרור שלי מן הצבא. הילדות שלי הייתה קצת עם כמה אירועים ששינו את חיי מקצה לקצה.בגיל 14 אבי נפטר מסיבה לא ידועה והדבר שבר אותי לרסיסים וניפץ את הילדות שלי לחתיכות.שנה לאחר מכן נאנסתי ע"י החבר הכי טוב שלי,מה שהוביל אותי לפנות לטיפולי פסיכולוג באל"י,דבר שעזר לי להתגבר על הטראומה.מצאתי את עצמי בגיל 16וחצי מרוסק לגמריי,מנסה לאחות את השברים הנפשיים שנוצרו בליבי. בתיכון עדיין היו לי פחדים מן העבר והייתי מאוד ביישן ובקושי דיברתי.הייתי הולך לפסיכולוג של ביה"ס בגלל החרדה החברתית שלי והפחד מלהיות בקרבי,בסופו של דבר התגייסתי ושירתתי שלוש שנים כג'ובניק באכ"א.לאחר השיחרור לצערי הרב לאחר ניסיונות כושלים של קבלה לעבודות רבות ישבתי בבית במשך שנה וארבעה חודשים,עד שמצאתי לפני שלושה חודשים כמעט עבודה בדואר ישראל. בזמן שישבתי בביתי הרגשתי ריקנות וחסר תועלת לעצמי ובכלל בלי טעם לחיים האלו,ולמרות הניסיונות למצוא עבודה,ניסיתי להחזיק מעמד עד שמצאתי את העבודה הזו בדואר (אין לי ניסיון תעסוקתי בכלל-זאת העבודה הראשונה שאני מחזיק בה מעל שבוע!)..אני גם לומד מדעי החברה,יש לי ציונים טובים,אבל עדיין אני מפחד לגמור כהומלס (מחשבות בלתי מוסברות בראש)ובחובות ענקיים..מה שעוצר אותי בחיים האלו. אני מרגיש שאין לי כבר חלומות,או שיש ואינני יודע מה הם..הפואנטה היא כיצד להפסיק את המחשבות השליליות על ההומלסיות הזו?

efriend

New member
אני זוכר את הודעה הקודמת שלך,

אי אפשר לשכוח את הסיפור הזה. מזל טוב על שמצאת עבודה ואתה מתמיד בה. בהודעה הקודמת נשמעת הרבה פחות טוב. תזכור שדימוי עצמי משתנה לאט, וייקח לך קצת זמן להתרגל לרעיון שאתה יכול לעבוד ולפרנס את עצמך. אחרי שתתרגל לרעיון הזה, יכול להיות שהמחשבות על ההומלסיות ייעלמו. כפי שכתבת, אתה מצליח בלימודים ומתמיד בעבודה, אז הכל בעצם נראה טוב. יכול להיות שמה שחסר לך זה קצת עידוד, ממישהו שיגיד לך - תראה איזה יופי אתה מצליח. אז הנה אני אומר לך את זה פה - תראה איזה יופי אתה מצליח
אני מאמין שאתה במסלול הנכון, ושעם הזמן גם תתחיל להרגיש יותר ויותר טוב. תודה ששיתפת.

Eפרנד מה שלומך ?

המון זמן לא ראיחתי אותך ברוך השב אלינו מה קורה איתך איש יקר ואהוב על כולנו פה

efriend

New member
שילוב של נסיעה ותקופה לחוצה,

אז לא כ"כ יצא לי לכתוב. תודה על המילים החמות.

יש לי עצה עבורך

במרכז לסיוע לנפגעי ונפגעות תקיפה מינית יש חלק המטפל בגברים שנפגעו מינית לדעתי הם יתנו לך את הטיפול הנכון לא סתם טיפול נפשי של תקיפה אני ראיתי ילדה שנאנסה ע"י אביה ובמרכז לסיוע עזרו לה היום היא אם חד הורית יפה ונהדרת אולי תפנה למרכז המטפל בגברים שהותקפו מינית ותעזר בהם אני יודעת מהנסיון של הנערה ההיא שדימוי הגוף הגוף והבטחון העצמי השתנה פלאים בעקבות הטיפול שם זה כלל לא רק טיפול נפשי אלא כל מיני טיפולי שיקום לגוף ונפש כאחד ועובדה שהיא כיום אם עשתה אותה מאושרת , מוכן לנסות את האופציה הזו ?

chenby

New member
יקירי

אני חושבת שאימון אישי דווקא יעשה לך ממש טוב ואני הייתי ממליצה לך בחום לברר על מאמן אישי שיתאים לך. גם תוכל ליצור הבחנות גם לגבי דפוסי חשיבה והתנהגות שלך על מנת שתוכל להפרד מהם וליצור דפוסים אפקטיביים עבורך, וגם תוכל לחזור ולמצוא את החלומות שלך ואף להציב מטרות ויעדים וליצור תכנית פעולה על מנת להגיע לשם. הנסיבות שבאת מהם - הם קשות מאוד ואכן לא היית מאחלת לאף אחד לעבור אותן, אבל עברת אותן, אני לא יכולה להתווכח עם זה או לשנות את זה לצערי - אלא לבדוק איך אני יכולה להתמודד עם זה ולהתחזק מזה. אני מבטיחה לך שכל נסיבות חיים קשות שלא יהיו - על כל דבר ניתן להתגבר - הרצון והנחישות והתשוקה- חזקים פי כמה מכל נסיבות. לדעתי אימון אישי - פסיכולוג שהוא מאמן, פסיכותרפיה - תברר על שיטות טיפול באינטרנט תראה למה אתה מתחבר ותעוף על זה. החיים שלך הרבה הרבה הרבה יותר חשובים מזכרונות קשים של העבר- הם תוקעים אותך, אתה יכול להשתחרר מהם אם תרצה. אם תרצה אתה מוזמן לפנות אליי במסרים גם אם תרצה לפרוק עוד בכיף שלך וגם תרצה להתקדם ואולי אני מכירה מטפל טוב באיזור מגוריך. חיבוק גדול. חן

למה לייצר את הגלגל מחדש

המרכז לנפגעי תקיפה מינית נבנה על מנת לעזור לאנשים כמוהו שפגעו בהם הם מאד מנוסים ויש להם את הכ"א הנכון לשקם את האדם גוף ונפש אני מדברת על משהו שראיתי קורה ואיך ההתערבות שלהם עזרה ילדה אבודה לחזור לחיות כאחת מהכלל אפילו דימוי הגוף שלה השתנה בעקבות הטיפול המשולב שהיא קבלה במרכז כי זה לא טיפול נפשי מקובל אלא טיפול המשלב בשיקום הגופני והנפשי כאחד ויש להם תקציבים לעזור לו ומסבסדים את הטיפולים , אז למה לא ללכת למשהו שהוכיח הצלחה בעבר

chenby

New member
כל ריפוי הוא מבורך

פשוט אני יודעת להמליץ על מה שאני יודעת... זה הכל

אני מרגישה מהכתיבה שלך שהפחד משתק אותך

ובגלל זה אתה מנסה להציב את עצמך בתוך מקום עם גבולות, תמיד רוצה לדעת לאן מועדות פנייך ולא משאיר מקום לספונטניות. מניחה שזה נובע מהמוות של אביך ז"ל. אבל תנסה להסתכל על מה שיש לך: עבודה טובה, שנראה שאתה מצליח בה, לימודים שגם בהם אתה מצליח, מה צריך יותר מזה? נראה שאתה בדרך הנכונה בהחלט, ולכן חשוב שתחשוב חיובי ואל תתן לפחדים האלה לשתק אותך.

ר ב י ד

New member
אני קראתי השבוע כתבה בעיתון את על 2 נאנסות

שעברו טיפול אצל פסיכולוג מסוים והוא פשוט החזיר אותם לחיים. תקנה את העיתון, תראה מי הפסיכולוג ואולי תוכל לקבל עזרה. בהצלחה.

yamkachol

New member
הליכה לטיפול, למען מטרה מוגדרת מאוד עוזרת.

ממליץ ללכת לטיפול, שיעזור לך לעזור לעצמך. כל הכבוד לך על ההתמודדות.

למעלה