רציתי להגיב כבר אתמול :/ , רציתי להגיב כבר את
אבל המחשב עשה לי בעיות . . . טוב אז עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא...... רציתי לומר שאני נתקלת באותה בעיית תקשורת שלך יש (ורציתי לשאול היכן את עובדת בדיוק כדי לבוא לבקר ^_^) כשאני מדברת עם יפנים פנים אל פנים . . . באחד הריאיונות שלי בבורסה (שעכשיו אני עובדת בה חחח) נתקלתי בשני "אסיאתיים" עם דרכון יפני והתחלתי לדבר איתם אבל השתמשתי ב-HA במקום GA וכו'....... ושכחתי המון מילים שאני יודעת........ הם היו יחסית ממש נחמדים =) אבל אצלי זה קורה גם עם אנגלית וערבית........ לגבי חברים יפנים - יש לי שתי חברות מכת המקויה ובדכות קלימרו (שמזמן לא כתב כאן) - עוד אחד בשם טורו

אני עדיין מחפשת עוד חברים יפניים כי אני אוהבת לשלוח להם דברים מהארץ ומקווה לקבל דברים מיפן

, אבל המחשב עשה לי בעיות . . . טוב אז עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא...... רציתי לומר שאני נתקלת באותה בעיית תקשורת שלך יש (ורציתי לשאול היכן את עובדת בדיוק כדי לבוא לבקר ^_^) כשאני מדברת עם יפנים פנים אל פנים . . . באחד הריאיונות שלי בבורסה (שעכשיו אני עובדת בה חחח) נתקלתי בשני "אסיאתיים" עם דרכון יפני והתחלתי לדבר איתם אבל השתמשתי ב-HA במקום GA וכו'....... ושכחתי המון מילים שאני יודעת........ הם היו יחסית ממש נחמדים =) אבל אצלי זה קורה גם עם אנגלית וערבית........ לגבי חברים יפנים - יש לי שתי חברות מכת המקויה ובדכות קלימרו (שמזמן לא כתב כאן) - עוד אחד בשם טורו

אני עדיין מחפשת עוד חברים יפניים כי אני אוהבת לשלוח להם דברים מהארץ ומקווה לקבל דברים מיפן