סיפור חביב

last day

New member
אוי וי!

זה לא שלח תוכן
בהקרת הסרט "מכתבים מאיו ג'ימה" ליוויתי את ידיד שלי (שחי ביפן 8 שנים) לתחנת רכבת, וכך גם יפנית וישראלי חביב. התקשתי לבטא את OGOCHISAMASESHITA ולאחר כמה ניסיונות כולשים ומפדחים היפנית פנתה אלינו וניסתה לעזור לי ללמוד את המילה הבעייתית. (ודרך אגב הצלחתי
) לאחר שדיסכסנו לנו ביפנית (עילגת מצידי, לפי ידיד שלי היה לה ניב מעיר מסוימת שאני לא זוכרת, שקצת התקשתי להבין, ובנוסף היא דיברה ממש מהר) היא הביאה לי את הMEISHI שלה. היא אפילו סיפרה לי שהיא באה המון פעמים לארץ, ותשמח לפגוש אותי בנסיעתה הבאה לכאן. שלחתי לה איימיל, אך לא קיבלתי תשובה מאז.... היפנית הראשונה שיצא לי לדבר איתה

ToHrU

New member
רציתי להגיב כבר אתמול :/ , רציתי להגיב כבר את

אבל המחשב עשה לי בעיות . . . טוב אז עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא...... רציתי לומר שאני נתקלת באותה בעיית תקשורת שלך יש (ורציתי לשאול היכן את עובדת בדיוק כדי לבוא לבקר ^_^) כשאני מדברת עם יפנים פנים אל פנים . . . באחד הריאיונות שלי בבורסה (שעכשיו אני עובדת בה חחח) נתקלתי בשני "אסיאתיים" עם דרכון יפני והתחלתי לדבר איתם אבל השתמשתי ב-HA במקום GA וכו'....... ושכחתי המון מילים שאני יודעת........ הם היו יחסית ממש נחמדים =) אבל אצלי זה קורה גם עם אנגלית וערבית........ לגבי חברים יפנים - יש לי שתי חברות מכת המקויה ובדכות קלימרו (שמזמן לא כתב כאן) - עוד אחד בשם טורו :) אני עדיין מחפשת עוד חברים יפניים כי אני אוהבת לשלוח להם דברים מהארץ ומקווה לקבל דברים מיפן :) , אבל המחשב עשה לי בעיות . . . טוב אז עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא...... רציתי לומר שאני נתקלת באותה בעיית תקשורת שלך יש (ורציתי לשאול היכן את עובדת בדיוק כדי לבוא לבקר ^_^) כשאני מדברת עם יפנים פנים אל פנים . . . באחד הריאיונות שלי בבורסה (שעכשיו אני עובדת בה חחח) נתקלתי בשני "אסיאתיים" עם דרכון יפני והתחלתי לדבר איתם אבל השתמשתי ב-HA במקום GA וכו'....... ושכחתי המון מילים שאני יודעת........ הם היו יחסית ממש נחמדים =) אבל אצלי זה קורה גם עם אנגלית וערבית........ לגבי חברים יפנים - יש לי שתי חברות מכת המקויה ובדכות קלימרו (שמזמן לא כתב כאן) - עוד אחד בשם טורו :) אני עדיין מחפשת עוד חברים יפניים כי אני אוהבת לשלוח להם דברים מהארץ ומקווה לקבל דברים מיפן :)

tals56

New member
וואי אני מרגיש מטומטם

המחשב שלך משכפל לך את ההודעה ואני ממשיך לקרוא ולקרוא
... ושאלה לטורו:הכינוי שלך - זה כאילו טורו מפרוטס באסקט?

ToHrU

New member
^_^

כן......... סיפרתי פה פעם אבל לא אכפת לי לספר שוב שזה ע"ש טורו הונדה :) אח"כ שמחתי להיתקל גם בטורו ווטנבה מיער נורבגי של מורקמי אז אתה יכול להוסיף גם את המשמעות הזו אבל במקור זו טורו הונדה......

0Pandemonium0

New member
יער נורווגי.../images/Emo99.gif

סיימתי לא מזמן, זה ספר מעולה. חמישה כוכבים. אבל רק אני חושב שיש שם יותר מדי סקס? הבן-אדם הזה עשה כל בחורה שהתקרבה אליו...

ToHrU

New member
נכון?

ספר נפלאאאאאאאאאא............ ממליצה גם על קורות הציפור המכנית...... כן בהחלט יש שם די הרבה סקס אבל הסתכלתי על זה ככה שמורקמי מתאר לנו את החיים בפשטותם.... ללא בושה ומבהלי להחסיר ולו פרט אחד....... מקסים בעיניי

InfectedTofu

New member
גם לי יש סיפור- רק הפוך

אני לומד אומנות לחימה יפנית בשם אייקידו, ושבוע שעבר היה אימון משותף לכמה קבוצות, עם המון אנשים שאני לא מכיר. בזמן תחילת אחד התרגולים, ראיתי בחור שעון כנגד הקיר, נראה קצת לא קשור, והזמנתי אותו להתאמן. הוא הצטרף בלי לומר מילה חוץ מהנהון, וכשהוא התקרב הוא נראה לי לפתע נורא יפני! את רוב האימון העברנו בלי להחליף מילה, ואני כבר התחלתי לחשוב לעצמי, כן, הטכניקה שלו נורא שונה, הוא בטח לא מכאן, ועוד דקויות כאלה או אחרות שחשבתי שאני חושף אט אט, ולקראת הסוף כשכבר היתה לי על קצה הלשון השאלה ניהונג'ין דס קה? הוא אמר בעברית צחה "רגע, עכשיו תורי להתקיף!"

tals56

New member
אוי לפני איזה שבועיים...

טוב לאחרונה היפנית שלי השתפרה פלאים,אני מדבר עם יפנית וחזרתי ללמוד אז אני יכול לדבר שיחה בסיסית... אז הייתי בשוק דאלית אל כרמל(בעעעעעעע)ופתאום אני רואה אדם עם חליפה מלוכסן... אז אני חושב לעצמי טוב מלוכסן זה לא אומר כלום...אבל הוא לובש חליפה אז זה בטח יפני! אז התלבטתי אם לשאול אותו אם הוא יפני...אז התלבטתי איזה 2 דקות אז החלטתי שכן,ופתאום אשתו באה מתחילה לדבר ומתנשפת ומוציאה אוויר כאילו אין מחר! אוי הסינים האלה...

tals56

New member
סיני

ההתנשפויות הם הטונים... היא נשמעה כאילו היא עשתה ריצה 50 קילומטר ועוד נשארה חיה בשביל לספר על כך
.

למעלה