סיפור ושאלות:

® רן

New member
איך ידעתי...

שאתה תבוא ותתקן אותי בנושאי חלל
אבל נראה לי שאתה טועה. בדקתי, ובאמת יש מדליה עם אותו נושא שאכן הונפקה ב 1988 כפי שאמרת, אבל פה מדובר באסימון הברכה לשנה החדשה שנשלח בחינם למנויי החברה הממשלתית למדליות, וכפי שאתה יכול לראות התאריך עליו הוא בברור 1990. כנראה שמחוסר רעיונות טובים יותר (לא קרה שום דבר מעניין ב 1990?) החליטו להשאיל את הנושא של המדליה מלפני שנתיים.

טל ענבר

New member
אני? טועה? איך?

ציינתי כי ה מ ד ל י ה יצאה בשנת 1988. האסימון שנת 1990 - אני רואה זאת בתמונה ובאסימון שיש לי. ( יש לי משנת 1984 עד היום).

נימבו

New member
תמיר, זה מציק לי

אני רוצה לחזור לבעית המשקל של האוסף שלך, אם אתה מגיע עם 5 ק"ג אני חושש שלאור ההבטחות פה אתה עלול לחזור עם "קילה", אז אולי כדאי שתשקול שנית, אולי אתה בכ"ז לא תביא להראות לנו את האוסף.

תמיר1991

New member
אתה מגיע עם הברזים המשוננים?

אם כן, בכמה בולים ופריטים מדובר? תמיר.

תמיר1991

New member
מה שכן, אני מגיע עם:

- אוסף בולי החלל. - אוסף הטלכרטים של חברות הסלולר, החברות הבינלאומיות והכרטיסים הפרסומיים שלי. - קטלוג ישראל עד 92' לירון (אל תבנה על זה... זה במצב ג-ר-ו-ע...) - הספר לגלעד (ג'יימס דין) שתקוע אצלי כבר יותר מחצי שנה... בתוספת קצת כרטיסים. גלעד, אם אינך מגיע אנא השאר לי מסר ותחסוך ממני את סחיבת הספר, וגם אוכל לתת לאליעד את הכרטיסים. - מעטפה ו- 3 גליוניות זיכרון לדורון. - מחמ"פים לאלקול! - 2 קופסאות גפרורים (בלי גפרורים וטיפה מקווצ'צות) לעדי. - שטרות לאברהם/אודי/דן - כל המחליף זוכה! הולך להיות כ-י-ף!!! תמיר. נ.ב. - מהי השעה המדוייקת שבה המפגש מתחיל? כדאי להקדים?

ותצא עם 81 לפחות...

חבל שלא תוכל להציג את האוסף בהוידים, בתוך מסגרת תצוגה. אם הייתי חושב על זה קודם, היינו עושים משהו.

בּני

New member
אפשר להזמין מסגרת?

אם אני זוכר נכון, בריסטול נכנס למסגרת. אם כן אשמח לשריין לי אחת. (לאוסף לא לי באופן אישי
)

נימבו

New member
נדבר בבוקר, אני משום מה לא מקבל

דוא"לים, השרת שלי כנראה לא בסדר ואני לא יודע אם מסרים שאני מעביר מגיעים אליך

למעלה