סיפור ושאלה

טובה ! מתנצל על שאין לי מקום לקבל

את סליחתך ! נהפוכו !!!! כל אחד כאן בפורום,לא נמצא ככה סתם,כאן.כל דו-שיח הוא הבעת דעה מצד שני גורמים,שני משוחחים,שני בני אדם. מעצם היותך כאן,ומעצם היותי אני,גם כן כאן,אנו ממלאים ומתמלאים בתכנים נפלאים,טוענים,ונטענים,לפעמים מבינים יותר,ולפעמים מבינים פחות,ואז יש צורך,להסביר,או לפרט..... כל אחד כאן בפורום הוא חלק משלם אחד גדול,את חלק ממני,ואני חלק ממך,אם נחפוץ בכך,ואם לאו...... אנו ממלאים כאן יחד את החלל,עד שאין בכלל חלל- יש המון יש..... לא מקבל סליחה,כי לא נפגעתי,לא כעסתי,רק שוחחתי. אולי הייתי צריך לשלוח לך פרח,ולא שלחתי....כי הייתי עסוק בלנסות לקלוט,להטמיע את הדברים. אז קחי לך פרח עכשיו,לא תוכלי לראותו,אז תקבלי אותו כבר.....

tovabrendel

New member
ריגשת אותי מאוד עוזי..../images/Emo24.gif

אני לא אדם של הרבה מילים.. ביקשתי סליחה לא על שום כי חשבתי שנפגעת.. ביקשתי סליחה על שום שלא עזרתי לך יותר שמחה שאיל כל כך נהדר. אנחנו כולנו אחד.. מאושרת להיות כאן

איל ! אני יודע שלא כל כך תאמיו לי..

אבל הבנתי כל מילה שכתבת לי ! הזדהיתי !! ואין לי מילים להביע את תודתי! על האהבה הגדולה שמרכיבה אותך.....אז תודה לך שוב ! עשית לי טוב על הנשמה......בהזדמנות אולי אוכל להסביר מדוע. שבת שלום לכולם.

מגע הקסם 1 תלכי לפי מה שאת מאמינה

יש לך אנרגיות מאוד חיוביות. ושתהיה לך שבת ניפלאה אוהבת אושרתי .

שאלה קשה

אני מכירה את ההסברים האלה ןהשאלה שלי היא בשביל מה כל זה מי צריך את כל המסע המפרך הזה??? אולי לאלוהים משעמם אז הוא המציא אותנו.... לפעמים זה כל כך נמאס....

אנילה1

New member
עפרונית 2 אם תחשבי שזה לא קשה

אז לא יהיה קשה. עצם החיים יוצר בעיות. אנחנו יכולים להביט עליהם כבעיה, או להביט עליהם כמשהו שצריך לפתור ולהמשיך הלאה. או לראות בבעיה אופציה ללימודים רוחניים. נקודת המבט על תהליכי חיים חייבת להשתנות.

sovlanit

New member
אנילה1,

אני מגדירה מצבים שונים בחיי כאתגרים ו ל א כבעיות... יופי שאנחנו מסכימות גם בנקודה הזו. חיבוק

אנילה1

New member
../images/Emo51.gifסובלנית. למרות שאני לא טיפוס

סובלני כמוך אנחנו קצת דומות. הייתי אומרת משלימות אחת את השניה.

תודה על התגובה

בעצם כתבתי את זה תצי בצחוק אבל באמת לפעמים נשבר מכל המאמצים האינסופיים האלה....

drall

New member
זה נורא פשוט

המאסטר ידע מהם המושגים של הקיסר , הוא ידע מה האמת , הוא ידע שאין לו מילים בבהן הוא יוכל להשיב לקיסר. הקיסר לא היה מבין אותו.

sovlanit

New member
מגע הקסם-

אין לי תשובה לשאלתך. תודה שנתת לי חומר למחשבה. כל טוב.

למעלה