סיפור ועצה

• פותח הנושא ebyur
  • פורסם בתאריך

ebyur

New member
סיפור ועצה

שלום לכולם, כתבתי לפני כמה זמן שחברה(כלומר ידידה ממעגל חברים) "הציעה לי חברות". ואני היססתי והתלבטתי ובסוף החלטתי שכן. יצא ככה שחצי מהפעמים שנפגשנו היו עם החברים. הרגשתי אי נוחות מסויימת, לא יודע למה, אין ממש סיבה אבל זה פשוט לא עזב אותי. כל פעם שאני לא איתה אני ממש רוצה להיות איתה כמו שלא רציתי אף פעם וכשאני איתה, לפעמים לבד ולפעמים עם החברים, אני עדיין עצור! זה ממש מחרפן אותי. כשדיברנו שנינו לאחר כמה פגישות הסכמנו שיש משהו מוזר בקשר אבל לא יכולנו להצביע על משהו מסויים. אם זה קשור - אני רק "הצלחתי" לנשק אותה ולא מעבר לכך. לא בגלל שאני לא רציתי או שהיא לא רצתה. היום זה דיברנו והסיכמנו על זה שאין התלהבות בינינו אז כדאי להפסיק. אבל היא לא יוצאת לי מהראש! אני כל כך רוצה אותה לידי, איתי ומתעצבן על עצמי שאני דפוק ולא מוציא מעצמי את מה שאני מרגיש ורוצה. כמובן שאמרתי לה את זה באותה שיחה שהוחלט שכדאי להפסיק. היא אמרה שהיא לא יודעת מה היא רוצה. אני ממש מתוסכל ולא מצליח להבין דבר שיעזור לי... עצות בבקשה... ושבוע טוב לכולם

אני חושבת שיש לכם קושי להתגבר על המעבר הזה

מידידות לזוגיות, וההרגשה המוזרה תיעלם אט אט והכל יהפוך להיות טבעי. אני מציעה שתפרידו קצת בהתחלה בין הנושא של מפגשים עם חברים ומפגשים זוגיים-תנסו לצאת כמה שיותר, להכיר אחד את השני בפן הזוגי וככה זה יקל עליכם מהבחינה הזאת.

לנושנוש

New member
גם אני מציאה להמשיך להפגש, אבל לא

עם חברים משותפים ביחד. כאשר מוקפים אנשים מופעלת הרבה ביקורת עצמים ושאלות עולות של "מי אנחנו?" "איך חברים תופסים אותנו ?" וכו'. תעשו את זה כרגע קשר "סודי" עד שתהייו בטוחים לאן זה הולך. יכול להיות ששניהם מתנהגים בצורה מאוד לחוצה ומחושבת ליד אנשים שמכירים את שניכם וגם משם נובע הקושי.....

ebyur

New member
תודה,

מהשיחה האחרונה היא אמרה שאין לה את ההתלהבות הראשונית כמו בהתחלה. לי כנראה לא היה אותה בהתחלה, רק עכשיו. ואני דופק את הראש בקיר כי בעצם אני גרמתי לאיבוד ההתלהבות הראשונית שהייתה לה. אני ממש רוצה לדבר איתה אבל מניח שעדיף לתת זמן לשנינו לחשוב (אני עדיין לא מצליח לחשוב על שום דבר בונה ו/או חיובי חוץ לחשוב שאני רוצה אותה ברגע זה ממש איתי) ואז לבדוק מה קורה. הקושי להתגבר על המעבר היה כנראה רק שלי... לא הנהגנו בצורה שונה או לחוצה ליד חברים אלא כרגיל. יתכן שבגלל זה לא הצלחתי "להבין" עם מי אני נמצא ובאיזה סיטואציה. שוב תודה. טוב שיש מקום כזה שבו אני יכול "לפרוק עול".

לנושנוש

New member
עברית, רבותיי! עברית.......

לפרוק עול, ביטויים נרדפית- לצאת לתרבות רעה, לסור מדרך הישר, להתפקר, להיות סורר, לחטוא. נו, נו, נו.

chenby

New member
מאיפה אתה יודע

שאתה גורמת לאיבוד ההתלהבות הראשונית? האם אתה באמת יכול לדעת מה עובר אצלה בראש? אולי היא מפחדת בדיוק כמוך? הצעה שלי - אני באופן אישי, אוהבת גברים אסרטיביים. תתקשר אליה, תגיד לה לא לתכנן כלום להערב וקח אותה לדייט. צאו למסעדה, לבית קפה, תעשו טיול רגלי, קח אותה למקום שאתה אוהב - תבלו זמן. ותחמיא לה ותן לה תשומת לב ותקשיב לה - במקום להיות מרוכז ב- האם אני בסדר? האם אני גורם לה להרגיש אליי? האם אני מתנהג נכון? ]שוט תעשה מה שמדליק אותך ומה שאתה אוהב ומה שגורם לך הנאה, ותוך כדי, תהיה במוד של - אני רוצה שתכירי אותי יותר וזה מה שאני אוהב.. יקירי, אם זה לא זה, זה לא זה ואין שום דבר שאתה יכול לעשות נגד זה, זה לא אשמתך.. האם כשבחור חיזר אחריי חודשיים שלמים -רדך אחריו, ונעניתי לחיזוריו ואחר כך הוא איבד עניין - האם זה אשמתי? האם גרמתי לו לאבד עניין? יאללה, אל תיקח אחריות על רגשות ופעולות של אחרים. מספיק יש לך את הרגשות שלך והפעולות שלך על הראש. זה ממילא הדבר היחיד שבאמת יש לך שליטה עליו. אתה רוצה שהיא תהיה היא טבעית נכון? אם זה כל כך קל, תהיה אתה כזה קודם. אני לא הייתי מצפה ממישהו לעשות משהו שאני לא עושה בעצמי. קוראים לזה אינטגריטי. בקיצור, טייק איט איזי- אצלך בראש.

לנושנוש

New member
מה יוצא מ(-)+(+) ? נידמה לי מינוס(-)../images/Emo163.gif

בקיצור, תזמין דחוף מישהי אחרת לדייט

לנושנוש

New member
בלי קשר לפרשנות של "לפרוק עול"

כן, ניראה שהדרך הכי טובה כרגע זה להניח לה. אם אתה מאלה שיודעים להניח באמת, בלי כעס או חרדה...זה הכי טוב כרגע.(שוב, זאת דעתי בלבד). השערה שלנו ששינוי סטטוס ליד חברים הוא זה שהלחיץ אותה היה כנראה לא נכון ועם זה על תתן לה לגרום לך להאמין שאתה זה שגרמת לה לאיבוד התלהבות. רק היא יכולה לגרום לעצמה לאיבוד התלהבות באמצעות מחשבות של עצמה. אותי זה מרגיז שהיא ישר מאשימה. בכל מקרה כרגע זה לא רלונטי.

ebyur

New member
שוב תודה,

רשמתי לפרוק עול בצורה של לצאת מדרך הישר כי אני בדרך כלל לא משתף את הרגשות/מחשבות שלי בצורה פומבית - מבחינתי זה לצאת מדרך הישר שלי. לא בדיוק מתאים אבל זאת הייתה הכוונה. בכל מקרה, טוב שהערת, למען יראו ויראו....
אני רוצה להוסיף שהיא לא האשימה בכלל, ככה אני מרגיש. אני גר בירושלים והיא במרכז. אולי נתראה בסופ"ש אז נראה מה יהיה תודה על התגובות

למעלה