סיפור ובקשת עצה מכם.

אורית מ

New member
סיפור ובקשת עצה מכם.

היי הסיפור הוא כזה: יש לי חברה בת 49. בהחלט נאה (אפילו מאוד), גרושה עם 2 ילדים, די נואשת למצוא גבר ולא ממש מצליחה. המון שיחות נפש שקרבו בינינו הביאו אותי לרצון כנה ואמיתי לנסות ולעזור לה. מכיוון שאינני מתמצאת במה שקורה בתחום אני אשמח אם תוכלו שנשוחח מעט ואולי אוכל לקבל כמה עצות שיעזרו לה. אני מוצאת לנכון צורך לפרט גם את "מגרעותיה" (היא אישה מתוקה מאוד למען האמת), כדי שאוכל לשאול בעצתכם אח"כ. מצבה הכלכלי לא מזהיר במיוחד, היא טיפוס מאוד ביקורתי, מודה בעצמה כי היא אישה קשה (אני מניחה שזה כתוצאה משנים של חיים לבד), למרות היותה משכילה היא לא "מבריקה" בלשון המעטה... למרות הדברים האלו היא נשמה טובה, ישרה, וכמו שאמרתי - די יפה. ניסינו שנינו לאפיין את הגבר שיוכל להתאים לה, האם יש בכלל כזה בגילאים האלו, והאם ואיפה כדאי לה "לעבוד" על עצמה ע"מ שיהיה יותר קל. אני יודעת שזה מעט נאיבי לעשות כך, אבל בדיוק לשם כך פניתי אליכם. אוכל להרחיב כמובן בנוגע לתכונות ועוד... אשמח לפתח שיחה ולהחכים מכם. יום נעים.

אורית מ

New member
אגב, קראתי את מה שכתב פה BEN19...

תחת הכותרת "ד"ר פישר" וכבר התייאשתי בשבילה. מקווה שהמצב יותר סימפטי.

אורית עם חברה כמוך

מי צריך שונא? ושמעת את המשפט תגיד לי מי חברך ואדע מי אתה? בהצלחה לך רחוק ממני ..

ben 911

New member
אני מצטער אורית שביאסתיך. ../images/Emo140.gif

דעי לך שלמרות הכל וכנגד כל הסיכויים... יש המון סיפורי הצלחות.

ש ר ה לה

New member
שלום אורית. הייתי מציעה לשתיכן לפני כל דבר...

אחר, להקטין ציפיות...!!! מה קרה? היא רק בת 49 וכבר נואשת? וביקורתית? ובנוסף לכך גם בלי חשבון בנק....., נקודת פתיחה לא ממש מומלצת. בעיקר חשבון הבנק
. (טוב נו.... סתם צחקתי...)
נראה לי שחסר בהודעתך המון אורך רוח וסבלנות..... אני בטוחה שעם גישה הרבה יותר רגועה ופייסנית תגלו גם את וגם חברתך שבגיל 50 החיים האמיתיים רק מתחילים, ועדיין לא פספסתן אף רכבת..... הרעיון שאת ככה דואגת לחברתך מאוד מאוד מצא חן בעיני
.... שיהיה בהצלחה בהמשך...!!!! גם לחברתך, גם לך, וגם לנו יושביי/ות פורום הכרויות לגילאי 50 פלוס

שיווק נכון

את מייצגת את החברה, למה היא לא מנסה להכנס לאינטרנט? או שמא היא כםן גולשת ? זה כמו הבדיחה האם לספק דגים או ללמד אוןתה לדוג , זה הבדל גדול יתכן שאצל החברה יש פסביות ביצירת הקשרים , למרות הערכה שלך אליה היא לא משדרת את עצמה לסביבה , ומסתגרת בסביבה הטבעית ששם לא מצאה בן זוג החוכמה להחשף ולהיות זמינה להיכרות זה מה שנדרש ואת זה לא תוכלי לעשות במקומה יש המון אפשרויות להכיר אנשים באינטרנט אבל חייבים להיות זהירים כי את לא יודעת מי עומד מאחורי השם האם חברתך גולךשת באינטרנט?

כלל ראשון והכי חשוב

אף פעם אל תפרטי את "מגרעותיה" בשביל מה זה טוב ? אם יש פה גבר שהיה מעוניין להכיר אותה אני חוששת שכבר לא בא לו . חוץ מזה מי אמר שמה שאת רואה אחרים יראו גם ? אולי מישהו אחר ימצא שהיא "מבריקה" , למה את צריכה להגיד לו שהיא לא ? תמיד כדאי להתחיל בתכונות הטובות והמושכות ולתת לבן זוג הפוטנציאלי לגלות את התכונות הפחות יפות בעצמו . אולי הוא בכלל לא יגלה אותן והם יהיו מאושים יחדיו . עצתי באה מתוך נסיון , תמיד שפטתי את עצמי והמעטתי בערכי בדברים שדווקא אחרים החמיאו לי . היום למדתי לא לפרוס את המגרעות אלא להבליט את התכונות החיוביות . בהצלחה לכן

צלליתה

New member
תציעי לחברתך לחפש לעצמה פעילויות

בהן ניתן להכיר אנשים. (שימי לב, כתבתי אנשים, לא גברים). יש חוגים, טיולים, מועדוני כושר, הרצאות ובטח עוד הרבה שכרגע שכחתי. סביר מאוד שהיא תפגוש אנשים, גם נשים וגם גברים, יהיו לה קצת יותר חברים, תהיה לה תעסוקה נחמדה וכך היא תהיה קצת פחות נואשת. כי חיפוש בן זוג או חברים או עבודה או למודים או כל דבר אחר מתוך נואשות הוא מתכון לכשלון מראש. שאלת על מה לעבוד...ואני לא ממש מבינה. האם היא יכולה לעבוד ולשפר את מצבה הכלכלי? אז כן, מומלץ בחום. לא למען הזוגיות אלא למענה היא, לשנים שיבואו. יש גברים שמחפשים אישה עם כסף, ואני אישית הייתי מתרחקת מגברים כאלה, ויש גברים שהמצב הכלכלי של האישה לא ממש מענין אותם, כל עוד היא תומכת בעצמה. מעט גברים (לפחות כך אני מתרשמת) מחפשים אישה עניה שיוכלו לתמוך בה. בענין היותה "קשה", תמיד טוב לעבוד על עצמנו ולהיות אנשים טובים יותר. גברים ונשים כאחד לא אוהבים אנשים קשים, אבל אם יש לה חברות כנראה שהיא לא עד כדי כך קשה. אולי תשבי איתה ותנסו להבין למה אתן חושבות שהיא קשה, ואיזה דברים בה מפריעים לך. עוד יותר מומלץ לערוך ברור כזה עם איש מקצוע, אוביטקיבי. לא תמיד מי שהחברה מכנה "קשה" היא באמת קשה. אולי היא לא גמישה. אולי היא לא פריארית שעושה שליחויות למען חברות, וכו וכו וכו וכו. תמיד יש את אתרי ההיכרויות. מומלץ להציג תמונות מחמיאות, וגם לא לפרט יותר מדי את החסרונות. וכמובן, הפורום הזה. היא מוזמנת להצטרף ולכתוב. נחמד מאוד שאת דואגת לה, אבל מצד שני, את, וזה בלשון המעטה, לא ממש מפרגנת לה. את טוענת שהיא לא "מבריקה". אני אישית מחפשת לי חברות נחמדות ואינטלגנטיות. לא כל כך חשובה לי ההשכלה. חשוב לי החכמת חיים, הסקרנות האינטלקטואלית, הרגישות. בכל אופן, לשווק מישהי כאישה נאה מאוד אבל טיפשה לא נראה לי שיווק מוצלח. או אפילו מנומס. ואגב, לא חסרים גברים מטומטמים, כך שאם את חושבת שזה מה שמתאים לה, יש מבחר נאה ביותר.

אורית מ

New member
וואו אני חייבת לומר שמאוד עודדתן אותי....

קודם כל כמובן שמה שכתבתי בנוגע למגרעות זה רק "בינינו". אף אחד לא ינפנף בזה מול גברים פוטנציאליים. העניין הוא שהיא מרבה לצאת ולבלות ומכירה המון, גם באינטרנט, אבל לא ממש מגיעה למקום טוב. אני מרגישה שהדרישות שלה גבוהות מדי ולא יודעת איך להביא אותה לחשיבה אחרת. מכאן מגיע התסכול בעצם. ההרגשה היא שגברים לא ממש מחפשים אישה שהגיעה לגיל כזה - ומעדיפים צעירות יותר. האם זו הרגשה מוטעית ? אגב, שאלתי 4 גברים שאני מכירה מה דעתם ואכן הם חיזקו את הדעה בקשר לגיל הגבוה. אשמח לשמוע אם יש לכם נסיון אחר... תודה.

66Amiram

New member
דווקא הגיל שלה מוצא חן בעיניי וגם הגיל

שלי אמור למצוא חן בעינייה . אני אתפגר סטטיסטית הרבה לפניה והיא תוכל לגרוף את כל הקופה . בתכריכים כידוע אין כיסים הכל יהיה בשבילה . רוצה טלפון ?

66Amiram

New member
HOLD THE HORSES ֱ!!!

לא להידחף ! מי שנדחפת מועברת לסוף התור ! בכל אופן יש מספיק בקופה לקניית קונדומים .

66Amiram

New member
מדהים ! אני מופתע ! למרות גילי המתקדם

לא ידעתי מעולם שהמקום ההוא שם אצלכן יודע להבחין בצבע או לחוש בטעם . כנראה שמעולם לא מאוחר ללמוד..

ש ר ה לה

New member
אורית למה אני מקבלת את הרושם ש...

הבעיתיות היא בעצם אצלך? -אין מצב שתוכלי למצוא לה במקומה את האולטומטיבי... הנסיכים היום ברובם הגדול הן צפרדעים מוסוות... התכוונתי להגיד, תני לה. היא כבר תסתדר.

זה תלוי מה היא ממשדרת

אני על אף 51 שנותיי בצט מדברת צוחקת חופשי כולם חושבים שאני צעירה ילדונת זה תלוי מה היא משדרת, היו ימים שהייתי כבדה כמו אחת בת 100 זה לעבור מסך, הייתי מציעה לה לעבוד על הערכה עצמית ותקשורת בין אישית לדעת לנהל שיחות על כלום לצחוק מבדיחבה בקלילות פה אני רצינית יותר בצט אני קלילה מאד וככה נוצרים קשרים עם המון מחזרים ואני עסוקה בדחיית גברים שלא מתאימים לי כי אני יודעת מה אני רוצה החשיפה לאנשים לא תמיד יוצרת קשרים עם אנשים שעושים לה טוב כי אולי הקשרים שטחיים הייתי מציעה לך לתת לה לקרוא מה הציעו לה הבנות פה אולי זה יתן לה כיוון מחשבה אחר והיא תחליט לעשות משהו שונה ממה שהיא עושה כיום

במצבים כאלה עם כל הרצון הטוב

לעזור כביכול...ההחלטה תהיה שלה...אני הייתי מציעה לחברתך להיות כמו שהיא [למרות הביקורת שלך] אל תנסי לשנות אותה [גם לא תצליחי..בעיניך יש בה קווי אופי קשים,,בעיני משהוא אחר לא..זה אינדיבידואלי..הקליק וההמשך צריכים להיות בינה לבין הגבר בלבד..כל מה שיש לך לעשות להיות אמפטית, וחברה..זה הכל..

למעלה