סיפור השיכרות שלי.

סיפור השיכרות שלי.

אני מעולם לא הייתי שיכור עד אותו היום. לא הייתי שותה הרבה. נשארתי פה לערב שבת בטכניון, ואני וחבר שלי מהטכניון, הזמנו כמה חברים טובים מתל אביב שיבואו לארוחת ערב, וכו`, אני וחברי רצינו ``להפתיע`` את אותם נוכחים, ולכן קנינו בקבוק טקילה. אותם חברים אכלו ארוחת ערב, אבל לא היה להם כוח לשתות....סתם פחדנים ארוחת הערב הייתה מצוינת. אכלנו ספגטי ברוטב עגבניות (מעניין למה אני זוכר....(רמז לבאות)) אז נשארנו אני וחבר שלי ושאלנו את עצמנו מה נעשה אחרי שהם חזרו חזרה. החלטנו לרדת אליי למעונות ולשתות...כמה שיותר. שמנו שולחן במרכז החדר, 2 כסאות, וישבנו ודיברנו. היו לנו קצת ממתקים, ומדי פעם שתינו כוס. לא ממש ``הקפצנו`` כי אני לא ידעתי איך..(וגם עכשיו אני לא יודע) אבל שתינ הרבה. מדי פעם היינו יוצאים לעשות סיבוב. אתנחתא: מחוץ למעונות יש לנו דשא. יש מן מעקה כזה שגורם לכך שאנשים לא יעברו לדשא. המעקה הוא בערך בגובה מטר, ואני תמיד הייתי עובר אותו בקפיצה בלי לגעת בו. אני שם 2 ידיים על המעקה, ו-``מזנק עם 2 הרגליים מעל המעקה`` חזרה לסיפור: במהלך הסיבובים שעשינו בחוץ רצינו לנשום אוויר אז גם הגענו לאזור עם הדשא, וחבר שלי שידע שאני ``לא ממש שפוי`` ביקש ממני לקפוץ. הוא בכושר קצת יותר טוב ממני (למרות שאני לא פדלאה בכלל), והוא קפץ את זה בקלות. כאשר קפצתי, מה שקרה הוא שמצאתי את המעקה נמצא בין 2 הרגליים שלי. נפלתי על הדשא. לא ממש כאב לי, ואז, רק אז הבנתי שאני שיכור. כאשר בנאדם שיכור, הוא פחות חש בכאב. כאב לי, אבל זה לא כמו שבאמצע משחק כדורסל חוטפים בעיטה לביצ**. חבר שלי התחיל לצחוק עליי....וחזרנו לשתות. שתינו ביחד 3/4 בקבוק. חבר שלי, שהיה קצת יותר מנוסה ממני, הלך להקיא בשירותים... אני אמרתי לעצמי שאני שפוי, ושאין סיכוי שאני אקיא, אז הלכתי לישון. יותר נכון, נפלתי על המיטה. *** שניה אחת מאוחר יותר *** אני פותח את העיניים, מסתכל שמאלה, ורואה ספגטי, מסתכל ימינה ורואה ספגטי. לא הבנתי מה זה, לא הבנתי מאיפה הגיע הספגטי. הוא נראה טרי (איככככככככס), וחשבתי שאולי נפל לי ספגטי על המיטה. רק אחרי שקמתי עם HANGOVER נוראי, הבנתי שזה מה שאכלתי ביום קודם. ניקיתי את הסדינים לאט לאט, והיה לי הרגשה רעה בפה. לא הצלחתי לעשות כלום באותו היום, וזאת הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שהשתכרתי. אני רוצה להרגיש את אותו הדבר שוב, עם בירה, ועם שתיה אחרת. טקילה לא! כבר יש לי את הסיפור המגעיל הבא של מחר....באמת מגעיל....ככה שאני לא יודע אם כדאי לספר. יום נעים

גרבר

New member
עצות לשתיין המתחיל

הולדן אני לא יודע מי אתה ומה אתה, ואתה גם לא מכיר אותי, אבל בכל מקרה אחלה של סיפור.כן יירבו סיפורים כאלה בפורום... אם בכל זאת תחליט לשתות, קח לך כמה טיפים קטנים משתיין מקצועי (ספירט זה מים בשבילי): 1.לא מומלץ לשתות הרבה, וחשוב להכיר את הקיבולת המקסימלית שלך.בלי אלכוהול - זה מבאס, עם אלכוהול - זה סבבה, עם עודף אלכוהול - הדרך לגיהנום פתוחה לפנייך באוטוסטרדה רבת מסלולים. ראה ספר חדש שיצא לאור מאת וולפגהאנג אובר ``שיכורים לשעת לילה מאוחרת``... 2.דבר ראשון שמגיעים הביתה אחרי המסיבה כדאי לרוץ מיד לשירותים ולא לשחק אותה אבו - עלי ולומר ``אני ? שיכור? מה פתאום!``.מה שבטוח, לא מומלץ לאכול ספגטי ביום שיש סיכוי לאלכוהול.עדיף סלט ירקות כי זה צבעוני ומגניב על הרקע של האסלה הורודה. 3. הצטייד בנייר טואלט לנגב את השאריות שהשפריצו. 4. החשוב מכל : שתה 4 כוסיות מים לפני השינה ותקום כמו שמשון הגיבור לפני הספיחס. המשך לילה מהנה

היי גרבר

מאז אותו מקרה, אני כבר אימצתי את טיפים 1, 2 באופן טבעי. אבל תודה. דווקא את טיפ מספר 4, נראה לי שאני אאמץ....ואאמץ בחום. כמו שאמרתי, אני שתיתי רק פעם אחת....והייתי רוצה לנסות זאת שוב :) תודה בכל מקרה, וערב טוב (המלצה חמה, חכה לסיפור של מחר...הוא ממש ממש יהיה טוב)

גרבר

New member
אהלן הולדן אחי!

אהלן הולדן אחי! מחכה בכיליון עיניים לסיפור של מחר... וחוץ מזה איך זה שאף פעם לא ראינו אותך בשם הזה בצ`ט? (יש לך כינוי אחר..?) יום נעים שיהיה לך....

צפרא טובה גרבר

אני לא יכול להיכנס לצ`אט באמצע השבוע כי הטכניון חסם את כל הגישות לצ`אטים...אבל בסופשבוע אני חוזר הביתה ואני בצ`אט. השם שלי בצ`אט הוא הולדן, אבל יש שם כבר אחד שקוראים לו כך, אז אני תמיד ``מתחרה`` מי תופס את השם הזה. בכל מקרה, אתה תזהה אותי, אם תשאל אותי לשמי, ואני אענה לך שתומר :) אני בד``כ ב-20 פלוס, אבל הכי טוב לחפש אותי עם רובוט-חיפוש.

למעלה