סיפור הצלחה

מיטל717

New member
סיפור הצלחה

לפני מס׳ שבועות שאלתי פה בפורום אם מישהי מכירה את טל אור,רציתי לדעת אם באמת היא גורמת להפסקת הבולימיה כבר אחרי הטיפול הראשון אך אף אחד לא ענה החלטתי בכל זאת לנסות הרי מה כבר יש לי להפסיד,הייתי במרפאה להפרעות אכילה בעין כרם והייתי אצל פסיכיאטר ופסיכולוגית וכלום לא עזר... נפגשתי עם טל לפני שבועיים בדיוק,אחרי הפגישה הראשונה היתי קצת מבולבלת איך בדיוק אני הולכת להפסיק להקיא לקראת המפגש השני כבר הפסקתי להקיא והמדהים הוא שאחרי 12 שנה של בולימיה,פתאום יש לי שליטה מלאה נשמע כמו סיפר מהאגדות אבל זאת עובדה,אחרי הטיפול הראשון אצל טל כבר הפסקתי להקיא והיום אני אחרי הטיפול השלישי והאחרון,חזקה מתמיד יוצאת לעתיד בריא וטוב יותר אני ממליצה בחום להגיע אליה,היא אדם מיוחד שעובד בסגנון של טיפול נפשי ריגשי עמוק,לי היא עזרה מאוד ולא האמנתי שאחרי זמן כל כך קצר אני יכתוב את המילים האלה בקיצור לכל מי שסובל ורוצה להפסיק את הסבל ממליצה לפנות לטל אור החלמה מהירה לכולם ובהצלחה

Nameless girl1

New member
בלי לפגוע, כן? זה הדבר הכי מגוחך ששמעתי בחיי.

אני כמעט בטוחה ששמעתי על טל אור הזאת... אם אני לא טועה, ראיתי אותה מופיעה לפני כמה חודשים בתוכנית בוקר כלשהי. אני זוכרת שפשוט ישבתי מול הטלוויזיה וצחקתי מהטימטום של האישה הזאת. היא אשכרה אמרה ש"אחרי מפגש אחד הפרעת האכילה נעלמת!". ולא רק זה, הגדילה לעשות והדגישה שזה עובד על המצבים הכי קשים של אנורקסיה ובולימיה, מצבים שגם אישפוזים לא מצליחים לטפל בהם! אבל היא- לה יש מגע קסם! נוגעת בך ו"פוף!"- את נרפאת. Yeah, right... נו באמת, תעשי לי טובה... כשאת מתמודדת עם בחורות שבאמת סובלות מה"א שנים על גבי שנים, שום טיפול אבל שוווווווום טיפול לא יעלים לך אותה בכזאת קלות. אני בטוחה במיליון אחוז ששילמו לך כדי לכתוב את ההודעה הנ"ל. אם לא, סליחה מראש שוב ואני ממש לא רוצה לפגוע, אבל קשה לי מאוד להאמין שהייתה לך הפרעת אכילה מלכתחילה. הפרעות אכילה לא "נעלמות" בכזאת קלות. בטח לא תוך "פגישה קסומה אחת"

חורה

New member
קראתי כתבה אתמול

על כל תוכניות הלייף סטייל האלה זה בסך הכל פרסומת אחת גדולה כל מרואיין משלם אלפי שקלים בשביל לפרסם את עצמו

מיטל717

New member
איזה יופי שיש לכל אחת מה לכתוב

לפני כשלושה שבועות ששאלתי פה בפורום אם מישהי מכירה את טל אור או הייתה אצלה בטיפול כדי לקבל פידבק לפני שאני הולכת אליה,לאף אחת לא היה מה לכתוב,רק פרפר בתוך אגרוף בקשה כמען ההגינות לא לכתוב דברים שליליים על מטפלים. לי היה ניסיון לא משהו אצל מטפלת בעין כרם ודי הייתי מיואשת ורק לידיעתך גברת ניימלס היקרה,יש לי כבר 12 שנה בולימיה שהפכה להיות ברמה מאוד קשה בשנה האחרונה ואני לא צריכה להבריש שכאילו שילמו לי לכתוב או להמציא מחלה. אני מצאתי מישהי שהלכתי אליה והיא עזרה לי לא ״במגע קסם״ ולא בשום שטות אחרת אלא בטיפול ריגשי ונפשי עמוק. אני כסטודנטית לתואר ראשון בפסיכולוגיה מאוד התחברתי לכל ה שטל אמרה לי בטיפול והיא גרמה לי להבין הרבה דברים על עצמי ועל המצב שאני נמצאת בו והיום אחרי 12 יום ללא הקאות מגעילות וזחילות היסטריות אני אומרת בבטחון מלא שהטיפול אצל טל עזר לי. אין לי שום תעודת ביטוח לגבי כמה זמן זה יחזיק או אם באמת התפטרתי מהמחלה הזוועתית הזאת אבל נכון לעכשיו אני מרגישה חזקה וללא צורך לבלוס ולהקיא. אה ולגבי הפגישה הקסומה ,מדובר בשלושה מפגשים ולא במפגש קסםמאחד

Nameless girl1

New member
לא קונה בשיט.

אין דבר כזה טיפול שמבריא בולימיות בשעה אחת/שעתיים. לא קיים. גם לא בשלושה טיפולים. בניגוד לדעה הרווחת, בחורות עם הפרעות אכילה יודעות טוב מאוד מה "בריא" ומה "לא בריא". אף אחד לא מחדש להן, ואף שרלטן עם 0 ניסיון וידע שטוען ל-100% הצלחה לא יחדש להן יותר מדי. את ההיגיון הרבה מאיתנו מבינות, אבל אין שום דבר הגיוני בהפרעת האכילה. שום שיחה, לא משנה כמה מחכימה ומעוררת מחשבה שתהיה, לא תשנה דראסטית, מיידית ולצמיתות דפוס התנהגות של שנים על גבי שנים. בנאדם שטוען ל-100% הצלחה בטיפול בהפרעות אכילה הוא רמאי ושקרן. הפרעות אכילה הן מאוד עמידות לטיפול. גם אחרי החלמה, אצל הרבה נשים יש צורך "לשמר את ההחלמה" ולא לתת לעצמן למעוד מכיוון שהן יודעות שטריגרים שונים יכולים לעורר שוב את המחלה. מעבר לזה, התגובות שלך להודעות כאן לא אמינות לדעתי ודי חושפות את הסיבה שאת כאן מלכתחילה. ברוב ההודעות את מדברת על יעילות הטיפול, מפרטת על מחירים "משתלמים" ועל ההחלמה המיידית שלך. אם את שואלת אותי, אני הייתי מצפה לתגובה קצת שונה מבחורה ש**באמת** מתמודדת עם הפרעת אכילה ו**באמת** הלכה למטפלת שעזרה לה ולא סתם רמאית בשקל וחצי שחושבת שהיא יודעת משהו על הפרעות אכילה.

מיטל717

New member
צאי מהסרט שלך

אף אחד לא מנסה למכור לך אם אין לך אמונה ואת רוצה להשאר בחרא שלך זו זכותך אבל אני הגעתי לטל אור הזאת בעקבות חיפוש אחר טיפול מתאים ואם לי זה עזר אז אני חושבת שמן ההגינות אני צריכה לספר על זה. לגבי עלות הטיפול שציינתי הייתה בתגובה לשאלה קודמת שאם הטיפול לא יקר מידי אז שווה לנסות,אז כתבתי כמה שילמתי גם עם זה יש לך בעיה??? כנראה שהפרעת אכילה היא לא הבעיה היחידה שלך...

Nameless girl1

New member
אגב, חייבת להגיד להוד מעלתה

לגבי ההתבטאות הנ"ל שהייתה לך כלפיי: "כנראה שההקאות או ההפרעה שלך עשתה לך קצת קצר במוח"- מבחינתי זה מוכיח שלא הייתה לך מעולם הפרעת אכילה. אני לא מאמינה לרגע אחד שבחורה בולימית מסוגלת לומר משפט כזה למישהי שיש לה גם כן הפרעת אכילה. וויכוח או לא, כמה שמתרגזים ומטיחים האשמות, אני לא חושבת שבחורה שהתמודדה עם ה"א הייתה נותנת לעצמה להגיע לרמה כזאת ולהתבטאות כזאת בפני מישהי שגם כן מתמודדת עם בעיות כאלו. לא מאמינה לשום מילה שיוצאת לך מהפה, ואני מאוד מאוד מקווה שאת באמת סתם בנאדם שנכנס לכאן במטרה לעשות קצת כסף על חשבון אנשים עם בורות בנושא שאשכרה יאמינו לקקה שטל אור הזאת מאכילה אנשים... אחרת באמת עצוב לי. כי קשה לי להאמין שבחורה שמגיעה למצב שהיא מקיאה הקאות יזומות "תרד" על מישהי שההקאות דפקו לה ת'מוח. וויכוח או לא, זה פורום להפרעות אכילה וידוע כאן שזה נושא רגיש ובטח לא לועגים כאן אחד לשני בנושא, אפילו שאני בטוחה שגם כן מתווכחים מדי פעם. יש גבול לכל דבר. אז מותק, צאי את מהסרט שלך שאת עובדת על מישהו.

מיטל717

New member
את כל כך עסוקה בלתקוף

שאת אפילו לא עוצרת רגע להקשיב לשטויות שעפות לך מהפה חמודה,אני לא צריכה לשכנע אותך שאני בולימית או כל דבר אחר. אני מצאתי לנכון לעלות פה משהו שעזר לי בדיוק באותו אופן שמצאתי לנכון לקבל הכוונה לטיפול מהפורום הזה. בין אם את מאמינה או לא זה עיניין שלך עם עצמך,יש כאלה שהטיפול יכול לעזור להן ולך אין זכות להתקומם ובטח שלא בצורה כזו בוטה רק כי את לא מאמינה בטל אור או בטיפול שלה או בי שאני כביכול ״מפרסמת״ אם את באמת כל כך רוצה להוכיח לעצמך שאת צודקת,תפני אלי במייל ואני ישלח לך את הפלאפון שלי ואני מבטיחה לך שאחרי שתדברי איתי את תיתנצלי פה בפורום על כך שחשבת שאני מפרסמת או ממציאה הפרעת אכילה. בכל מקרה אני מאחלת לכולם סוף שבוע נעים ובריא ושכולנו נצליח בכל דרך שנבחר

adi948

New member
אני פחות סקפטית

לדעתי אמונה היא אחד הדברים החשובים והמחזקים ביותר בתהליך הבראה/ החלמה [ויש לא מעט מחקרים בנושא], לא פעם ראיתי בנות שהייתה להן אמונה חזקה וגדולה מחזיקות עצמן ועושות תהליךמדהים. בעיניי הדברים שכתבת כאן מאד קשורים לאמונתך- האמונה שלך בטל אור ובדרכה ככל הנראה מילאה אותך כוחות ועשייה, וזה דבר נפלא. אינני מאמינה ב"קסמים", אני כן מאמינה בכוחות הפנימיים של אדם וביכולתו להתחזק. עם זאת אני חושבת שתהליך החלמה מלא בהחלט דורש עווד זמן, וחשוב ללמוד בו להתמודד גםעם נפילות. בהצלחה בהמשך הדרך.

אני מבינה מה שאת אומרת,

אמונה היא הפלסבו הכי טוב שיש (וסליחה עם כל הדתיות של הפורום). וזה מזכיר לי תרופות פלסבו- שנותנים לקבוצת ביקורת תרופת דמה כדי לראות איך זה משפיע עליהם... אבל תרופת דמה היא תרופת דמה, ומי שהולך לניסויים יודע שיש סיכוי שהוא מטופל פלסבו... אבל אני חוששת שיש בזה משהו מסוכן להעניק לאנשים תקווה אבל לא כלים. ברור לי שלאמונה ורצון אישי יש חלק גדול בהחלמה- אבל זה ממש לא מספיק. ואני פוחדת שזה יגרום לחולות דווקא להידרדר, מתוך האמונה המוחלטת הזו.

Warby Parker

New member
אמממ...

מהאתר: פיתחתי שיטה מדהימה, של שתי פגישות בנות שעתיים מלאות כל אחת, שמחליפות שנתיים-שלוש אצל פסיכולוג. השיטה הוכיחה את עצמה כיעילה להפליא במגוון בעיות. (בהפרעות אכילה נחוצות שלש פגישות, כך שמדובר בשבועיים מתחילת הייעוץ עד סופו…) לי זה לא נראה כמו פירסום כי אם כן, זה קצת מזלזל באינטליגנציה. בכל מקרה מה שחשוב זה מבחן התוצאה. אם זה עובד, האישה הזו צריכה לנהל מחלקה לה"א. אם לא היא צריכה לשבת בכלא. אני תמיד מעדיף לתת הזדמנות קודם לשיטות היותר קונבנציונליות.

בכל מקרה היא צריכה לשבת בכלא חחחח

אם היא שרלטנית אז.. WEL.... ברור למה. ואם לא- אז אולי זה אפילו יותר גרוע שיש לה שיטה כזו שיכולה להציל חיי מופרעות אכילה ולהפוך אותם לסיפור מהאגדות תוך שבועיים, והיא שומרת אותה לעצמה!!!!!!!!

מיטל717

New member
איזה חוסר אמון מוחלט

רק להזכיר שאני זאת ששאלתי על טל אור פה בפורום רק לפני כמה שבועות אז אם למישהי זה נראה כמו פרסום שיבוסם לה. אחרי מס׳ טיפולים במרפאה להפרעות אכילה בעין כרם ומס ניסיונות לכל מיני טיפולים אחרים החלטתי שאין לי מה להפסיד וכל זה גם הגיע מאיזה פרסום של טל אור ולכן גם רציתי לקבל פידבק מהפורום פה רק שאף אחת לא הגיבה. אני לא תמימה ועברתי הרבה בחיים שלי ואחרי 12 שנה של בולימיה אני כבר 11 ימים לא מקיאה ולא בבולמוסים של אכילה וזאת לאחר שהייתי אצל טל בטיפול הראשון ביום שני ובמוצ״ש הייתה ההקאה האחרונה שלי. תקראו לזה איך שאתן רוצות: רמאות,פלסבו,חרטה מה זה משנה איך אתן מכנות את הטיפול הזה אם תכלס אני לא מקיאה כבר 11 יום??? היום הייתי צריכה להתחיל טיפול אצל פסיכולוג אחר במרפאה להפרעות אכילה בעין כרם ודחיתי את הטיפול בתקווה שאני לא יצטרך אותו בכלל. ולמי שכתבה שזה טיפול קסם או הוקוס פוקוס אז זה ממש לא אלא טיפול ריגשי נפשי עמוק עם שיטות מעשיות לעבודה עצמית בבית. לי זה עבד ועל כך אני מברכת ומודה ולכן אני חושבת שזה המקום לכתיב על זה כי אם אני הצלחתי להפסיק אחרי 12 שנה אז כנראה שזה אפשרי גם לאחרות עם קצת אמונה וכוח רצון.

KAS3

New member
לדעתי

אם זה לא יקר מידי ועולה כמו פגישה אצל פסיכולוג רגיל (שהוא לא קוסם) - שווה ללכת לבדוק אם זה עובד. ואם זה לא, יש את כלבוטק....

מיטל717

New member
צודקת

זה מה שגם אני חשבתי אחרי ששאלתי פה בפורום אם מישהי מכירה או היתה אצלה מדובר בשלושה מפגשים,שעתיים כל מפגש ובסה״כ 1800 להכל שזה יוצא 300 שקל לשעה מה שפסיכולוג ממוצע לוקח. אני לקחתי את הסיכון הזה שזה באמת עבודה בעיניים במיוחד אחרי שבטלפון היא אמרה לי שיש לה ,100 אחוז הצלחה. סיפרתי לרופא משפחה שלי עליה והוא אמר שהוא לא מאמין במי שאומר שיש לו 100 אחוז הצלחה,האמת שהוא קצת הוריד לו את המוטיבציה ללכת אליה לטיפול אבל היום אני יכולה להגיד בבטחון שזה עובד

Nameless girl1

New member
שטויות
את נשמעת ממש כמו מפרסמת

כותבים מחירים, משווה בין המחיר שלה למחיר של פגישות אצל פסיכולוג, מספרת על הספקות שלך בעבר ואומרת "היום אני בטוחה שזה עובד" תעשי לי טובה... על מי נראה לך שאת עובדת? סליחה על התוקפנות, אבל זה מעצבן אותי אנשים שמוכרים בולשיט. בטח כשזה בנושא שנוגע לי מאוד. כשבנאדם אומר שהפרעה כזאת שיכולה לגמרי להשתלט על החיים עוברת תוך "שלושה מפגשים", זה מאוד מקומם אותי. אלא אם כן לאישה הזאת יש כוחות על טבעיים, אין שום דבר שהיא עושה שאנשים אחרים עוד לא עלו עליו. את מזיינת ת'שכל ואת יודעת את זה, אבל את כנראה מקורבת לאישה הזאת/קיבלת כסף כדי לפרסם, אז לא תודי בכך. שוב, סליחה על התוקפנות, אבל בשבילי זה מרגיש כמו "זילות ההפרעה" באיזשהו מקום, שמישהו צץ לו ואומר "אני עושה הוקוס פוקוס ותוך פגישה אחת בולימיות מפסיקות להקיא ואנורקסיות חוזרות לאכול כרגיל!". בלבולי ביצים, רמאית ושקרנית. מקווה מאוד שאף אחד לא אוכל את זה, חבל על הכסף שלהם.

למעלה