תסלחי לי, (אולי טריגר)
אבל 12 יום ללא הקאות לעומת 12 שנים של בולימיה זאת טיפה בים. כנראה זאת הסיבה שאנשים כאן סקפטיים. אני לא מאמינה בטיפולי קסם. נכנסתי לאתר של טל אור והרתיעה שלי נובעת מכך שהיא לוקחת את כל מופרעות האכילה, שכל אחת מהן עולם ומלואו, ומכניסה אותן לטייפקאסט מאוד ספציפי. אחת הסיבות שאני לפחות נכנסתי לתוך האנורקסיה היא כי רציתי שיראו אותי. הרגשתי שאני נבלעת, שאני בלתי נראית, ורציתי שכולם יראו שאני כאן, שכואב לי, שרגשית אני גוססת. ואז באה טל אור ואומרת שכל האנורקסיות הן אותו הדבר. אני מסכימה איתה בכך שאנורקסיה היא לא מחלה אלא סימפטום, אבל להתיימר לקבוע בעבור כל אחת ואחת (ואחד, לפעמים) למה בדיוק צצו הסימפטומים האלה, אני לא אוהבת את זה. זה מסוכן. זה מתנשא. להעיד על 100% הצלחה זה מגלומני להחריד. לשחרר אנורקטית מאשפוז, לטפל בה במשך שבועיים, ואז לשלוח אותה להתמודד עם החיים ללא כל תמיכה- זאת רשלנות! יודעת מה? יכול להיות שטיפולי הקסם האלה עובדים על בנות מסויימות. דווקא הייתי מהמרת על נערות, או על בנות שהדיאטה השתבשה להן ויצאה מכלל שליטה, ולא על בולימיות במשך 12 שנה, אבל נניח. העניין הוא שאת ההחלמה צריך לשמר. עכשיו את שיכורה מההחלמה. צריך להיזהר עם זה. מכירה את התחושה הזאת, חוויתי אותה לא פעם ולא פעמיים. מה יקרה עוד חודש, חודשיים, שהתחושה הזאת תשכך ותישארי עם עצמך והמחשבות, וכל הסיבות שהביאו אותך לבולימיה מלכתחילה? מה יקרה אז? אם היית אומרת שאת ממשיכה בטיפול, אם טל אור הייתה ממליצה להמשיך בטיפול פסיכולוגי ודיאטני, היה לי יותר קל לקבל את זה.