מושכות כל מה שנימשך רובן כבר באור חלקן בחשכה ואני תוהה אם החשכה זה לא האור הנכון את זה בטח לא הבנת
א אש לי New member 11/3/02 #15 מושכות כל מה שנימשך../images/Emo13.gif רובן כבר באור חלקן בחשכה ואני תוהה אם החשכה זה לא האור הנכון את זה בטח לא הבנת
מושכות כל מה שנימשך../images/Emo13.gif רובן כבר באור חלקן בחשכה ואני תוהה אם החשכה זה לא האור הנכון את זה בטח לא הבנת
M mamaliga New member 11/3/02 #17 אחותי ההורסתתתתתתתתתתתת... מה יהיה איתך???????????? מתה עלייך נזכרת בימים של הג´ינסים עם החוטיני??????????? מואה ו ... ממליגה.
אחותי ההורסתתתתתתתתתתתת... מה יהיה איתך???????????? מתה עלייך נזכרת בימים של הג´ינסים עם החוטיני??????????? מואה ו ... ממליגה.
א אש לי New member 11/3/02 #18 ג´ינסים וחוטיני../images/Emo24.gif לא חלפו להם הימים אחותי. ניזכרת בסיפורים שלך על המספרה המיוחדת
M mamaliga New member 11/3/02 #19 תאמיני לי...הרבה זמן עבר..... לא הגיע הזמן לקבוע תור? ככה בכיף לפני פסח???? לא יודעת-לבוא כשירות לערב החג,מישהו ייצא מבסוט! שיהיה חג שמייח ממליגה.
תאמיני לי...הרבה זמן עבר..... לא הגיע הזמן לקבוע תור? ככה בכיף לפני פסח???? לא יודעת-לבוא כשירות לערב החג,מישהו ייצא מבסוט! שיהיה חג שמייח ממליגה.
M mamaliga New member 11/3/02 #21 זה ממש תלוי.....תראי... אני חושבת שאת תדאגי לי לתספורת בקומה הראשונה ובקומה השנייה אני כבר אדאג לעצמי לא רוצה שתתאמצי יותר מדי-למרות ששמעתי שאת אחת הספריות היותר טובות....באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עשינו עסק???????????????????????????? -סתם בשביל הכיף. ממליגה.
זה ממש תלוי.....תראי... אני חושבת שאת תדאגי לי לתספורת בקומה הראשונה ובקומה השנייה אני כבר אדאג לעצמי לא רוצה שתתאמצי יותר מדי-למרות ששמעתי שאת אחת הספריות היותר טובות....באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עשינו עסק???????????????????????????? -סתם בשביל הכיף. ממליגה.