סיפור גן העדן האמיתי.....

• פותח הנושא dor50
  • פורסם בתאריך

dor50

New member
סיפור גן העדן האמיתי.....

הנה סיפור נחמד שקבלתי באימייל גן העדן הסיפור האמיתי יום אחד בגן העדן חוה קראה לאלוהים... אלוהים יש לי בעיה! מה הבעיה חוה? אלוהים אני יודעת שיצרת אותי וסיפקת לי את הגן הנפלא הזה ואת החיות המדהימות האלו, ואת הנחש המצחיק בטרוף, אבל אני פשוט לא מאושרת. אבל מדוע חוה? "הדהד קול האלוהים" אלוהים אני בודדה. ובא לי להקיא מתפוחים. טוב חוה, אם זה ככה, יש לי פתרון בשבילך. אני אברא אדם רק בשבילך. אבל מה זה אדם, אלוהים? האדם יהיה יצור עם חסרונות, והרבה תכונות רעות. הוא ישקר, ירמה, יהיה שחצן ורברבן, הוא יעשה לך צרות. אבל הוא יהיה גדול יותר, מהיר יותר, ויאהב לצוד ולהרוג דברים. כשהוא יהיה חרמן, הוא יראה מטופש, אבל מאחר והתלוננת, אני אברא אותו באופן כזה שהוא יספק את תאוותיך וצרכיך הגופניים. הוא יהיה חסר דעת, הוא לא יהיה נבון, כך שהוא יצטרך את עצתך בשביל לחשוב כמו שצריך. נשמע נהדר, אומרת חוה, תוך הרמת גבה אירונית. איפה הקטצ´, אלוהים? טוב נו... את יכולה לקבל אותו רק בתנאי אחד ומהו, אלוהים? כמו שאמרתי, הוא יהיה גאה, שחצן, ויעריך את עצמו... כך שאת תצטרכי לתת לו להאמין שבראתי אותו קודם... אז רק תזכרי, זה הסוד שלנו... אישה לאישה...!!! שבת שלום לכולם/ן צביקה

אטיוד5

Active member
סיפור נחמד????

זה הסיפור האמיתי. בתנאי כמובן שיש אלוהים בכלל.

Alon403

New member
2 פרהטרנסקסואלים

ואלוהים ברא 2 פרהטרנסקסואלים (שדיים עם זיין) עקב עבודות תשתית לרגל המצב הכלכלי הרעוע בגן-עדן, ארעו תאונות עבודה, לאחד/ת נכרת ´הלמטה´ לשני/ה נכרתו ´הלמעלה´, וכך נידונו בני אנוש לרצות את החלקים החסרים להם, ואפילו לפתוח פורומים רבים כדי לדון בכך, ואין פתרון...

מה אני מבינה בחשמלאות רכב?

חשבתי עד היום על שקע ותקע אחר אבל להפתעתי עכשיו גיליתי(אאוריקה). אני בכלל תאונת עבודה עם חלקים חסרים. איזה מין מכונאי הרכיב אותי כך? אני דווקא מאד מרוצה מהמצב הנוכחי ולא הייתי רוצה להשלים את התקלה הזו. בררר...רק מהמחשבה שיצמח לי זין פתאום!

פחחחחח אשפה גנטית...

זה מה שהזכרת לי, בסרט "תאומים" נאמר לדני דה-ויטו שהוא עשוי מהשאריות הגנטיות שמרכיבות את אחיו ה"מושלם" אז כולנו תוצאה של תאונת עבודה? אשפה גנטית? חחחחחחח... צר לי לא יכולה לראות את עצמי באור הזה

דיאבלו

New member
זה מזכיר לי את הדבר הבא

הנה הבלאגן האמתי בגללו בעטו את אדם וחווה מגן עדן כשאמרו שחווה התעסקה עם הנחש התכוונו לכך באופן מטאפורי די.

Alon403

New member
כשהראש הקטן עומד...

מה שקרוי, זיינה לו את השכל... אפרופו טרנסקסואלים, הצצתי בחלק מהכרטיסים של העונים/נות, מאוד מעניין (בכלל לא, שום פרטים, פוזה של ותיקי פורומים וצאטים?) ובהרבה אין ציון של מין... !? יענו מה? אלה דרישות של קופת חולים לפני הגשת הבקשה להשתתפות במימון הניתוח?

mamaliga

New member
עצלנות- זה הקטע !

ואל תתאמץ לקחת את זה למקומות אחרים אבל אני לקחתי את זה לתשומת
ליבי זה בטוח. בוקר טוב לך... ממליגה.

תבור.

New member
גבר שבגברים

ממליגה שם של גבר ברומנית זה מסגיר מיד המין ולא זקוקים לכרטיס.

mamaliga

New member
תבור...ככה..לא יפה...

התגעגעתי לברכות של הבוקר טוב שלך.. איפה נעלמת????????? שנים שלא שמענו?????? אתה עדיין מבריז ממפגשים בדקה ה-90?????????
אם היית מגיע לא היה לך ספק ש............. אני לגמרי..אממממממממממ... a woman
ממליגה בדבש.

תבור.

New member
היי רקדנית יפה

בקר טוב שוב... בגלל שהתגעגעת (
) אני נעלמתי ??????????? לא נעלמתי ולא נאלמתי כותב כאן כבר מראשית היות הפורום אפילו שלחתי לך מסר כשחיפשת מכרים ותיקים בחטאים... האם קוראת מסרים ??? גם כשלא הגעתי (מבריזן סדרתי כדברייך) שמעתי מה הפסדתי... מחכה לראותך בפרסומת איפה ומתי..

Alon403

New member
מאמא

מאמא, ממש לא מתאמץ, סתם מתבדח, בוקר טוב ומתוק גם לך :)

Alon403

New member
קבלי ´ליקוק´...../images/Emo77.gif

אהבת? נהנית? עשה לך כיף קטן באמצע היום? קבלי עוד (אתן - מולטי, לא...:) מאמאליגה - אמא מליגה אחרת... (יעני, מליגת על)

mamaliga

New member
קבל ח"ח!!!!!

על תשומת לב.. או עודף תשומת לב..זה כמעט בא ביחד- אנחנו הנשים מתות על זה. האמת-אני עדיין לא אמא,קצת רחוקה מזה אבל .. בקיצור.. בא לי עוד משהו כייפי ממך באמצע היום,אפשר???? משהו כמו" רפי,תרגש אותי..תעשה לי קפה עם רוגעלך"-זוכר את הפרסומת??? אחה"צ נפלא ממליגה-מליגת על בתשומי.

Alon403

New member
חייב אחד....

ווללה המוח ריק עכשיו... שומר אחד ´על החשבון´, מתישהו בשירשור אחר, תקבלי בהפתעה.

אם זה היה נכון....

אם זה היה נכון - אז היה שונה כאן, במזרח התיכון.. כי אם אתן הנשים הייתן שולטות - הכל היה שונה , מוכרח היה להיות.... או שבשלטון מאסתן , ולכן בצד - בתיישבתן, ונתתם לנו, לגברים, "לשחק" את המשחקים, משחקים של מלחמות, משחקים של שנאות. אז אם זה באמת נכון - תחזרו, אולי, לשלטון?!

אש לי

New member
אנחנו לא בשלטון?

מי חשבת נותן את הטון? באמת אריק שרון? הרי אנחנו מושכות בחוטים מאחורי הקלעים אולי בגלל זה זה לא זה

מושכות רק בחוטים?!../images/Emo8.gif

לא הבנתי אתר התשובה, ולא הבנתי את המשיכה.... רק בחוטים אתן מושכות? זה לא יכול להיות... כי ללא "משיכות" אחרות , הייתן - רק בבית יושבות. אז צאו לכן אל האור, ותנסו לשנות את האיזור.

למעלה