סיפור גבורה

pruton

New member
סיפור גבורה

לאחרונה שמעתי סיפור מעניין שזעזע אותי בל יתואר ... מדובר בקורס שמועבר במכללה , הקורס במרביתו מועבר במצגות שהוכנו על ידי המרצה והמצגות אינן זמינות כל כך לסטודנטים מסיבות כאלו ואחרות. סטודנט אמיץ החליט שהוא ישיג את המצגות ובדיוק נפלה לידיו הזדמנות נהדרת ואכן השיג אותן... ומה קרה ??? שום דבר !!! מזעזע נכון ? אבל זה לא הכל. סטודנט אמיץ אחר שראה את המקרה על פרטיו החליט שמצפונו לא נותן לו מנוח ושפך את ליבו בפני המרצה. "סטודנט אמיץ אחר" יקר , מה בדיוק הייתה הבעיה שלך ??? אם כל כך הפריע לך העניין למה לא דיברת אל "הסטודנט האמיץ" ? כמו שהבנתי , הייתה לך בעיית מוסר עקב עשרת הדברות , הבה ניזכר בהן : 1. "אנוכי ה'.." 2. "לא תעשה לך..." 3. "לא תשא..." 4. "זכור את יום השבת..." 5. "כבד את אביך ואת אמך..." 6. "לא תרצח" 7. "לא תנאף" 8. "לא תגנוב" 9. "לא תענה ברעך..." 10. "לא תחמוד..." השאלות הנובעות עקב העניין הן : האם דברה מספר 10 הפריע לך או שמא זו הייתה דברה מספר 8 ? האם המחשבה על שתיקה כשיתוף פעולה הפריע לך ? נניח שזו הייתה דברה 8 , האם אתה גנבת משהו ? נניח שזו הייתה דברה 10 , האם העובדה שהיית כפוף לה לא גרמה לך לסתור את אותה הדברה מספר מונים ?????????????? חבל ששכחת מי החברים האמיתיים שלך באותו רגע. ולגביך "סטודנט אמיץ" יקר , איני מצדיק חלילה את מעשיך , למעשה הם ראוים לגנאי . אולי כדאי שתציץ בעשרת הדברות , הן מועילות , אני בטוח. אני מקווה שלא תהיה כזאת אבל בפעם הבאה שקול צעדיך בזהירות ודאג שלא יהיו "סטודנטים אמיצים אחרים" בסביבתך.

True prophet

New member
מנצל את ההזדמנות ...

ומבקש ממך לשאול את "הסטודנט האמיץ" אם הוא יכול להשיג את מבחן מועד ב' בשדות.

pruton

New member
אל תתרגש

לא מדובר כאן בפרשה עליה הנך חושב :) ותתעודד אותו הסטודנט עליו אתה דיברת עשה מאמץ שאותו מעריכים לא מעט סטודנטים .

למעלה