וטוב שיש אנשים כמוך המוכנים לעזור. ברוב המקרים שמחפשים תורם..זה הדבר שאמור להציל את אותו אדם. יצא לי לפגוש אנשים הזקוקים לתרומת מח עצמות, אנשים שכבר עברו המון, כולל נסיון לתרומה עצמית שלא הצליחה או שזוהי תקוותם האחרונה. כל הכבוד ויישר כוח!
והמחשבה הזו שאת יכולה לעזור למישהו . אוו איזו הרגשה מעולה אל תדאגי מהבדיקות, זה כלום לעומת העזרה הענקית שאת מגישה לבן אדם הזה וההרגשה הזו , מבטיחה, תעלה על האי נוחות שבבדיקה
ממש כל הכבוד לך ולהם כל זמן חששתי שהם לא עושים כלום עם הבדיקות הללוף כבר כמה פעמים הלכתי לכאלה תרומות ואף פעם לא התקשרו אלי. עכשיו אני מבינה שיש משהו ושהארגונים הללו כן עושים משהו עם המאגר שברשותם. כל הכבוד. עוד סיבה להתרגש זה כי כאילו יש כאן מישהו שכנראה קרוב אולי אולי אליך גנטית?
כל הכבוד!! אין לי מילים. זה ממש מעשה נעלה ואני לא ממש יודעת מה אני אעשה אם יקרה לי משהו דומה. אני רוצה להאמין שגם אני ארצה לתרום מכל הלב אבל אני בטוחה שהפחד במקרה כזה עלול לשתק. המון המון בהצלחה ועדכני אותנו מה קורה!!
איזה הרגשה טובה זו כשניתנת האפשרות לעזור ולתת חיים לאדם אחר. הידיעה שהתרומה שלך היא קריטית לאותו אדם נותנת תחושת אחריות מסוימת כלפיו ומרגשת באותה מידה. כל הכבוד