סיפור בוקר

lital_helmer

New member
מאוד מאוד חשוב!

וטוב שיש אנשים כמוך המוכנים לעזור. ברוב המקרים שמחפשים תורם..זה הדבר שאמור להציל את אותו אדם. יצא לי לפגוש אנשים הזקוקים לתרומת מח עצמות, אנשים שכבר עברו המון, כולל נסיון לתרומה עצמית שלא הצליחה או שזוהי תקוותם האחרונה. כל הכבוד ויישר כוח!
ליטל

poogi27

New member
איזה יופי סיפור כזה על הבוקר

והמחשבה הזו שאת יכולה לעזור למישהו . אוו איזו הרגשה מעולה אל תדאגי מהבדיקות, זה כלום לעומת העזרה הענקית שאת מגישה לבן אדם הזה וההרגשה הזו , מבטיחה, תעלה על האי נוחות שבבדיקה

Hadar p

New member
כל הכבוד יעלו´ש..מה עכשיו?מתי פגישה

אלו בדיקות נוספות? יש לך בכלל מושג...
אני מתביישת להגיד שבחיים לא תרמתי דם....
כי אני מתעלפת

רחלילי

New member
כל הכבוד

ממש כל הכבוד לך ולהם כל זמן חששתי שהם לא עושים כלום עם הבדיקות הללוף כבר כמה פעמים הלכתי לכאלה תרומות ואף פעם לא התקשרו אלי. עכשיו אני מבינה שיש משהו ושהארגונים הללו כן עושים משהו עם המאגר שברשותם. כל הכבוד. עוד סיבה להתרגש זה כי כאילו יש כאן מישהו שכנראה קרוב אולי אולי אליך גנטית?

יעלי2

New member
רחלילי, גם אני חשבתי על זה ../images/Emo3.gif

אולי יש לי עוד אח שמסתובב חופשי? היום אחה"צ יש לי שיעור עם הרופא (אנטומיה) ואני אברר איתו איך זה מוסבר. זה מאוד מענין.

פוקית

New member
אין צורך לתרום פעמיים כל בדיקה עולה

כל בדיקה כזו עולה המון כסף אז מי שנתן תרומה אחת אין צורך בנוספת. זה חשוב מאד (כל בדיקה עולה 200 ש"ח בערך).

יעלי - כל הכבוד../images/Emo140.gif

אין לי מילים חוץ מלאחל לך הצלחה ואריכות ימים.
תמר

פלוציקה

New member
יעל כל הכבוד ../images/Emo45.gif

התחלתי לחשוב לעצמי, איזה יופי זה, את תוכלי להציל חיים של מישהו וזה דבר ענק!!!! אז שוב כל הכבוד!!!!

fila

New member
יעלי

כל הכבוד על הנכונות לעזור
אני מודה שאם היו אומרים לי לבצע כל מיני בדיקות נוספות אולי הייתי נרתעת, בכל אופן אני מאחלת לך לא לעמוד בדילמות קשות מידי

קוקולה2

New member
יעלי

כל הכבוד!! אין לי מילים. זה ממש מעשה נעלה ואני לא ממש יודעת מה אני אעשה אם יקרה לי משהו דומה. אני רוצה להאמין שגם אני ארצה לתרום מכל הלב אבל אני בטוחה שהפחד במקרה כזה עלול לשתק. המון המון בהצלחה ועדכני אותנו מה קורה!!

daldan

New member
יעלי כל הכבוד ../images/Emo45.gif

איזה הרגשה טובה זו כשניתנת האפשרות לעזור ולתת חיים לאדם אחר. הידיעה שהתרומה שלך היא קריטית לאותו אדם נותנת תחושת אחריות מסוימת כלפיו ומרגשת באותה מידה. כל הכבוד

למעלה