עד עכשיו
זה היה עוד בוקר רגיל בשביל אוצ'יאה סאסקה. הוא צחצח השיניים התקלח,עשה פאן לבש את החוטיני החדש עשה את הטאצ' האחרון עם הליפגלוס והחוצה לאימוני פילאטיס מוקדמים. אבל מה שהאוצ'יאה שלנו לא ידע זה שבאותו היום בדיוק, אורוצ'יאמארו מתכנן תיכנון זדוני. בעודו פוסע בשביל כשפרחים ורדרדים מפוזרים על הדשא סביבו, עיניו הסקסיות להפליא, פגשו בעיניים כחולות שאיימו להטביע אותו. "יו..!!" פנה אליו הנער הבלונדיני בחיוך גדול, סאסקה הרגיש את ליבו מחסיר פעימה, הוא רצה להשיב לנער הצעיר הקרוי נארוטו, כשלפתע נפל עליו מקרר ממש גדול. זה נראה כאילו שהמקרר מחץ את סאסקה והמיתו. אך לא! מתחתיו הופיע ענן אבק ובול עץ. נארוטו נשם לרווחה "סאסקה התחמק" חשב הוא. אך מי השליך את המקרר על סאסקה? שניהם הביטו למעלה וגילו כי היה זה הייתה סאקורה לאחר שדחה אותה אמש נפגעה מאוד ולכן החליטה לנקום. לאחר שגילתה שסאסקה היה בעצם בול עץ (אין הרבה הבדל, שניהם טיפשים) חיפשה היכן סאסקה ולהפתעתה גילתה את נארוטו וסאסקה מתנשקים ליד עץ לא רחוק משם. סאקורה פתחה את פיה בהפתעה . רצתה לצעוק משהו. לומר משהו.אך משהו מנע ממנה לדבר. זה היה קאקאשי שפתח את כיסוי הפנים שלו וחשף את השארינגאן...וכשסאקורה שאלה מה הוא עושה הוא השיב שהוא לומד ג'יטסו חדש של נשיקות סאקורה נגעלה מאוד מאוד...היא הייתה בטוחה שהיא מפריעה למשולש אהבה ולא ידעה כמה אנשים מעורבים... אט אט צעדה לכיוון ביתה של טסונאדה כשלפתע ראתה מולה את אינו. היא בדיוק חזרה מחנות הפרחים ונופפה לסאקורה לשלום. סאקורה נופפה בחזרה. אבל כשסאקורה התקרבה היא ראתה שלאינו יש טבעת נישואין!! סאקורה הנדהמת בהתה באינו ללא הבנה(הערת הכותבת- כמובן, שזה רגיל אצלה.. אבל, ניחא..), אינו חייכה חיוך מאושר ואמרה: "הו.. לא סיפרתי לך, למען האמת לא סיפרנו לאפאחד.." סאקורה קטעה אותה, "סיפרנו?.." ואינו המשיכה, מתעלמת מההפרעה, "אני ושיקאמארו התארסנו!~" סאקורה כמעט ונפלה אחורה(הערת הכותבת- חבל שהיא לא נפלה..),אינו מצמצה באי הבנה בשעה שסאקורה צעדה משם מדוכאת. 'הו.. כל האהבות שלי זורקות אותי לעזאזל. קודם סאסקה ואז אינו, ואפילו נארוטו שכ"כ אהב אותי!' חשבה לעצמה סאקורה, לפני שהספיקה לחשוב על מי עוד נטש אות את סאסקה גיבור הסיפר (אל תשכחו!!!גרר) בוחר לו חוטיני חדש עם נוצות ודברים נוצצים כאלה בכל מקרה..סאקורה שלנו הנאיבית והמותקה לא תיארה שהוא קונה את זה לעצמו אלה לאיזו בישית חמודה מהכפר(משו מה היא כבר שכחה מה קרה עם נארוטו בבוקר..) אז היא זרקה עליו עוד מקרר.גדול יותר. ואז משו מקום!!!... היא ראתה את אורוצימארו (הערת הכותבת- זוכרים?! יש לו תוכנית זדונית..), הוא הדף את המקרר בעזרת נחש ענקי והביט על סאסקה בעיניים רעבות, לאחר מספר שניות, פתח את פיו ואמר בקול נחשי "sasuke! i want you!~ i want your body!!!" חלחלה עברה בגבו השקסי של סאסקה, ואילו סאקורה בהתה באורוצ'ימארו, לפתע, היא הבחינה שהוא לבוש בשמלת מלמלה ורודה. "wtf?.." פלטה, השניים הסתובבו והביטו בה, היא מיהרה להתחבא מאחורי שולחן בשעה שאחד הנחשים של אורוצ'ימארו דהר לקראתה. בינתיים אצל סאסקה ואורוצ'ימארו.. באמצע קרב מטורף....: אורצ'י: לא נכון השיער שלי יותר יפה!! סאסקה: לא שלי! אורצ'י: שלי!! סאסקה: שלי שלי שלי!!!! אורצ'י: שלי שלי שלי שלי!! סאסקה: טוב אז..אתה נראה שמן בשימלה הזו..הא! ניצחתי!*אורצ'י רץ בבכי הבית* עוד ניצחון ל...אוציאה סאסקה!!!! השניים הלכו כבר הלכו מהמקום ועצרו ליד שולחן קטן באמצע היער. "למה הבאת אותי לפה" שאל סאסקה. אורוצ'ימארו הוציא מכיסיו ספלי תה וקנקן. סאסקה רק בהה בו בלי להגיד משהו. ואז אורוצ'ימארו פתח את פיו "אני רוצה לדבר על היחסים ביננו, בזמן האחרון אתה מאוד מרוחק. סאסקה, יש לך מישהו אחר?" סאסקה התכוון לענות אך ברגע שפתח את פיו נשמע רעש כמה מטרים מהם. ודמות של אישה הופיעה לפניהם.... אופרה! "והיום באופרה גברים נחשיים שרוצים גוף של נערים צעירים..ומה מסתתר מתחת למסכה של קאקאשי..הכל היום באופרה אל תפספסו ^^ סאסקה בהה בה לא מבין, אורוצ'ימארו שלח לעברה נחש ענקי.. אך, אופרה עצרה את הנחש!~ סאסקה פער את פיו בתהדמה, ואורוצ'ימארו בהה בה, מופתע. לאחר כמה שניות של שקט, הוא פתח את פיו ואמר "איך את?.! איך את מסוגלת??!!" אופרה צחקה צחוק מרושע וחייכה לעבר סאסקה חיוך ממזרי, סאסקה התחלחל.. היא הושיטה את ידה לעבר פניה והורידה מהן מסכה, כעת, עמד מולם לא אחר מאשר מייקל ג'קסון-הכפיל המציאותי של אורוצ'ימארו. "הו יה!~ i am מייקל ג'קסון הבלתי מנוצח!~" אמר בחדווה ושלח יד לעבר פניו החלקות והשקסיות של סאסקה, "וסאסקה-קון!~ אתה תהיה שלי!!~" צחוקו המרושע הדהד ברחבי היער.. בוא סאסקה-קון בוא לנוורלנד איתי.... אני יודע כמה זה קשה כשייש לך סרטן-"אין לי סרטן" ענה סאסקה בקול אדיש. אוקיי אז בוא פשוט לנוורלנד להזדיין ונגמור עניין! ענה מייקל בזעם. באותו רגע נשמעה צרחה נשית מעוררת אימה... אורצ'י הסתכל במראה ואז על מייקל למראה למייקל למראה למייקל..ו! מייקל!! אחי האבוד מצאתי אותך!! אני זוכר איך איבדנו אחד את השני זה לפני 60 שנה זה היה בתקופה ששנינו היינו שחומי עור ... אבל אז חטפו אותי פדופילים ליפן הקדומה... ובגללם אני ככה... גם לי הייתה מחלת עור שהפכה את כולי להיות לבן... אורוצ'ימארו פרץ בבכי קורע לב.. מייקל התקרב לעברו וחיבק אותו. " הו אחי האבוד, איפה היית כל הזמן הזה". ואז לאורוצ'ימארו עלה רעיון. " מייקל מה דעתך לשלישיה?" מייקל ענה " אשמח לזאת" אך תשובתו לא נשמעה כי באותו זמן הגיעה דמות רביעית למקום .... מייקל הביט בו ולפתע רץ לעבר זרועותיו המושטות של אורוצ'ימארו. "הווו!!! אחי היקר!!" הם התחבקו בחום. סאסקה נגב דמעה קטנטנה בממחטה