סיפור בהמשכים

השניים האלה...

כבר הלכו מהמקום ועצרו ליד שולחן קטן באמצע היער. "למה הבאת אותי לפה" שאל סאסקה. אורוצ'ימארו הוציא מכיסיו ספלי תה וקנקן. סאסקה רק בהה בו בלי להגיד משהו. ואז אורוצ'ימארו פתח את פיו "אני רוצה לדבר על היחסים ביננו, בזמן האחרון אתה מאוד מרוחק. סאסקה, יש לך מישהו אחר?" סאסקה התכוון לענות אך ברגע שפתח את פיו נשמע רעש כמה מטרים מהם. ודמות של אישה הופיעה לפניהם....

sasuke girl

New member
//

אופרה! "והיום באופרה גברים נחשיים שרוצים גוף של נערים צעירים..ומה מסתתר מתחת למסכה של קאקאשי..הכל היום באופרה אל תפספסו ^^

XD

סאסקה בהה בה לא מבין, אורוצ'ימארו שלח לעברה נחש ענקי.. אך, אופרה עצרה את הנחש!~ סאסקה פער את פיו בתהדמה, ואורוצ'ימארו בהה בה, מופתע. לאחר כמה שניות של שקט, הוא פתח את פיו ואמר "איך את?.! איך את מסוגלת??!!" אופרה צחקה צחוק מרושע וחייכה לעבר סאסקה חיוך ממזרי, סאסקה התחלחל.. היא הושיטה את ידה לעבר פניה והורידה מהן מסכה, כעת, עמד מולם לא אחר מאשר מייקל ג'קסון-הכפיל המציאותי של אורוצ'ימארו. "הו יה!~ i am מייקל ג'קסון הבלתי מנוצח!~" אמר בחדווה ושלח יד לעבר פניו החלקות והשקסיות של סאסקה, "וסאסקה-קון!~ אתה תהיה שלי!!~" צחוקו המרושע הדהד ברחבי היער..

sasuke girl

New member
)

בוא סאסקה-קון בוא לנוורלנד איתי.... אני יודע כמה זה קשה כשייש לך סרטן-"אין לי סרטן" ענה סאסקה בקול אדיש. אוקיי אז בוא פשוט לנוורלנד להזדיין ונגמור עניין! ענה מייקל בזעם. באותו רגע נשמעה צרחה נשית מעוררת אימה... אורצ'י הסתכל במראה ואז על מייקל למראה למייקל למראה למייקל..ו! מייקל!! אחי האבוד מצאתי אותך!! אני זוכר איך איבדנו אחד את השני זה לפני 60 שנה....

כן אני פתאום מתחיל להיזכר...

זה היה בתקופה ששנינו היינו שחומי עור ... אבל אז חטפו אותי פדופילים ליפן הקדומה... ובגללם אני ככה... גם לי הייתה מחלת עור שהפכה את כולי להיות לבן... אורוצ'ימארו פרץ בבכי קורע לב.. מייקל התקרב לעברו וחיבק אותו. " הו אחי האבוד, איפה היית כל הזמן הזה". ואז לאורוצ'ימארו עלה רעיון. " מייקל מה דעתך לשלישיה?" מייקל ענה " אשמח לזאת" אך תשובתו לא נשמעה כי באותו זמן הגיעה דמות רביעית למקום....

המשך =]

מייקל הביט בו ולפתע רץ לעבר זרועותיו המושטות של אורוצ'ימארו. "הווו!!! אחי היקר!!" הם התחבקו בחום. סאסקה נגב דמעה קטנטנה בממחטה ורודה שהייתה מונחת על שולחן התה הסגלגל. ראש בלונדיני צץ מאחורי אחד השיחים, הוא חייך לסאסקה חיוך שובב, סאסקה החזיר לו בחיוך. סאסקה צעד לעבר השיחים באיטיות ונכנס לתוכם. לאחר מספר שניות, נשמעו קולות מטרידים מהשיחים, אורוצ'ימארו ומייקל לאחר שסיימו את אחוות האחים האבודים שלהם הביטו לשם. ושם הם ראו..

kikome

New member
גרביל ורוד וענק

בעל מימדים של קיובי קטן, מחזיק מצלמה ביד אחת, ומיקרופון ביד השניה. "מה אתה עושה" שאל אורוצ'ימארו, בעוד מייקל פוסע לכיוון הגרביל, ולפתע סאקורה קפצה, וצביעה לכיוון הגרביל. "אתה פחצ'ו, אחיו של קיובי! ואני יודעת את התוכנית השטנית שלך! אתה היווצרות פאנגרלית מרוכזת ושטנית שמתכננת להשתלט על תעשיית האנימה ולהפוך את כל סדרות הילדים לסדרות שונן-איי, ובכך להנציח את הפאנגרליזם בעולם! אבל אני אעצור אותך בעזרת מכשיר מיוחד שלקח לי שנים לפתח במעבדה הנמצאת בעמקי האדמה" ואז סאקורה שלפה...

...

את נארוטו וסאסקה ערומים כביום היוולדם... באותו זמן נארוטו היה על סאסקה ונישק את גבו השרירי ... אורוצ'ימארו ומייקל חייכו ובלי לומר מילה התרחקו מהמקום... "נארוטו, אני .. אוהב אותך.." סאסקה אמר כשראשו של נארוטו נשכב עליו, שערותיו הצהבהבות בוהקות בשמש דיגדגו את ביטנו של סאסקה. "גם אני" השיב. "אבל ...הנגה..." מסך עשן התפזר וסאסקה שם לב שנארוטו כבר לא נמצא עליו. הוא ניסה לפזר את העשן " נארוטו" הוא צעק. אבל במקום נארוטו עמדה שם.. טאם טאם טאם ..."סאקורה" שאל סאסקה בהפתעה." כן, מופתע?" השיבה בחיוך ערמומי... סאסקה חיפש בראשו מילים להגיד מה שעובר עליו כש...

Kawaii Me

New member
סאסקה חיפש מילים כדי להגיד ../images/Emo29.gif

מה עובר עליו כשסאקורה התחלפה לקאקאשי. סאסקה הביט בלבול בקאקאשי ותהה האם הוא חולם את כל זה. "קאקאשי? מה לעזאזל?..", שאל סאסקה בתדהמה. "אירוקה יצא למשימה מחוץ לעיר ואין לי את מי לשעשע" הסביר קאקאשי. סאסקה הרים גבה כשלפתע אירוקה מצא את השניים בפעולה...

"איך אתה יכול לעשות לי את זה?"

שאל אירוקה והלך לצד ,יושב ליד העץ מתכנס ברחמים עצמיים. "אני באמת אהבתי אותך, אפילו הסכמתי לעשות את מה שהיה כתוב ב-come come paradise אבל כשהלכתי אתה הולך ומשתעשע לך עם נערים" אמר בקול חלש. " טוב אני הולך, אתה לא תראה אותי יותר" .אירוקה פנה ללכת כשמאחוריו סאסקה וקאקאשי מתבוננים בו במבטים מופתעים... פתאום קונאי עף לעבר אירוקה...

sasuke girl

New member
פגע באירוקה והוא מת

ואז התחיל המסע אחרי 7 כדורי הדרגון בול ^_____^

אבל פתאום~

סאסקה קם והכריז: "!!!... o.o; מה זה כדורי ה...- איכס נקרופיליה! ;o;" נפלטה הצווחה כאשר סאסקה ראה את קאקאשי רוכן לנשק את אירוקה המת, דקה לאחר שהתאבל עליו. אבל בדיוק אז נשלח עוד קונאי אל גבו של קאקאשי ויד נשלחה מבין השיחים וחטפה את סאסקה בקרסולו! כשהוא משתנק ונגרר על הרצפה ובעוד הוא מנסה להימלט מהאחיזה, שלח סאסקה מבט לראות מי חוטף אותו, זה היה-

גאארה.(טוב נו... או עדיין לא הופיע)

הוא התקרב אל סאסקה ולחש לו משהו באזנו. סאסקה פער את עיניו לאחר מה ששמע. הוא הירהר לעצמו "מה? גאארה רוצה...

ביצים? :O

"למה אתה רוצה ביצים?" O: (הערת הכותבת: אה כן, מקורות חשאיים מוסרים כי סאסקה היה פקאצה נמלטת לשעבר D:) פניו הרציניים של גארה שינו הבעה. חיוך ערמומי ביותר עתה התנוסס על פניו. "אני רוצה ביצים של שועל" סאסקה גירד בראשו, ואז שם לב שהוא הורס את הפן והפסיק במלאכה. \ "אבל שועלים לא מטילים ביצים!" O: "זה שועל מאוד מסוים~" "באמת? D:" "כן, זה...

למעלה