סיפור בהמשכים

ashkeloni

New member
נהמ נהמ נהמ

אני היחיד ששם לב שזה הפך להיות סיפור שונאן איי שגובל ביאוי?
אבל סיפור משעשע, המשיכו כך

Kawaii Me

New member
ממשיכה מפה את סאסקה גירל ../images/Emo29.gif

סאסקה האמיתי היה בכפר הדשא!! לאחר ששמע שמועות על מספרה ממש טובה~ כלומר, זו הייתה אחת הסיבות. הוא הרי שמע שזכר למשפחתו נמצאת בכפר הדשא. הוא נכנס לעיר כשלפתע ראה את נג'י רועה באחו יחד עם..

ashkeloni

New member
רועה באחו ביחד עם

הכבשים של טן טן *_* סאסקה התכוון לשאול את נג'י למה לעזאזל הוא שומר על הכבשים, כשפתאום מתוך אחד השיחים ליד קפץ לו...

Adi Chan

New member
צפרדע.

ובמקרה עם הצפרדע היה את ג'יראיה שחיפש את נארוטו כדי לספר לו על ג'טסו חזק וחדשני שבעצם יעזור לכל הזוגות בנארוטו לא להתכחש לרגשות שלהם ולקבל את אהבתם החד-מינית. אבל בג'טסו הזה הייתה בעיה אחת ויחידה והיא....

ashkeloni

New member
הייתה בעיה אחת ויחידה והיא...

שהזוגות היו חייבים להיות זוגות של בנות (XD) אבל... *מצטער, רק רציתי לדאוג שזה לא ימשיך בתור שונאן איי ^_^

lgmtk

New member
אבל נארוטו אמר שהוא רוצה להיות

עם סאסקה~! מכיוון שזה רק זוגות של בנות, ג'יראיה אמר שהוא חייב לצאת איתו למסע בו... ^^;

A K I R A

New member
הוא יחפש את אהבת חייו!

נארוטו הסתכל על ג'ראיה במבט של Oo ואמר..

טוב בסדר...

אבל אני לא אחראי לך אם מישהו יתפוס אותך "אוסף חומרים לספר שלך"... ואז נארוטו וג'יראיה הלכו להם ל...

hamush

New member
אני לא מאמין ששמתם את זה בטאג

(*-*) דוב קואלה יושן...שששששששששש..לא להפריע!!!

Adi Chan

New member
למעיינות החמים.

שם הם פגשו את קאקאשי! ג'יראיה סיפר לקאקאשי על הג'טסו החדש והבעיה שמסתתרת מאחוריו. קאקאשי גילה עניין בג'טסו ולכן עזר להם למצוא את הנינג'ה היחיד בעולם שיכול לפתור את בעית הג'טסו. הם הלכו הלכו והגיעו לבית של....

אורוצ'ימארו...

אחד הסנינים האגדיים, וחובב ידוע של אותו ג'וטסו... אורו אמר להם שהדרך היחידה שהג'וטסו יפעל גם על זוגות של בנים תהיה רק אם הם יפעילו אותו פעם אחת על...

למעלה