סיפור בהמשכים

sasuke girl

New member
סיפור בהמשכים

זה היה עוד בוקר רגיל בשביל אוצ'יאה סאסקה. הוא צחצח השיניים התקלח,עשה פאן לבש את החוטיני החדש עשה את הטאצ' האחרון עם הליפגלוס והחוצה לאימוני פילאטיס מוקדמים. אבל מה שהאוצ'יאה שלנו לא ידע זה.... תמשיכו מכאן...

אוקא P:

הוא לא ידע שבאותו היום בדיוק, אורוצ'יאמארו מתכנן תיכנון זדוני. בעודו פוסע בשביל כשפרחים ורדרדים מפוזרים על הדשא סביבו, עיניו הסקסיות להפליא, פגשו בעיניים כחולות שאיימו להטביע אותו. "יו..!!" פנה אליו הנער הבלונדיני בחיוך גדול, סאסקה הרגיש את ליבו מחסיר פעימה, הוא רצה להשיב לנער הצעיר הקרוי נארוטו, כשלפתע..

t a i

New member
טוב נו... אמשיך מהקטע של המקרר....

זה נראה כאילו שהמקרר מחץ את סאסקה והמיתו. אך לא! מתחתיו הופיע ענן אבק ובול עץ. נארוטו נשם לרווחה "סאסקה התחמק" חשב הוא. אך מי השליך את המקרר על סאסקה? שניהם הביטו למעלה וגילו כי היה זה......

Adi Chan

New member
סאקורה. לאחר שדחה אותה אמש

נפגעה מאוד ולכן החליטה לנקום. לאחר שגילתה שסאסקה היה בעצם בול עץ (אין הרבה הבדל, שניהם טיפשים) חיפשה היכן סאסקה ולהפתעתה גילתה...

את נארוטו וסאסקה...

מתנשקים ליד עץ לא רחוק משם. סאקורה פתחה את פיה בהפתעה . רצתה לצעוק משהו. לומר משהו.אך משהו מנע ממנה לדבר. זה היה...

hamush

New member
קאקאשי...שפתח את כיסוי הפנים שלו

וחשף את השארינגאן...וכשסאקורה שאלה מה הוא עושה הוא השיב שהוא לומד ג'יטסו חדש של נשיקות סאקורה נגעלה מאוד מאוד...היא הייתה בטוחה שהיא מפריעה למשולש אהבה ולא ידעה כמה אנשים מעורבים... אט אט צעדה לכיוון ביתה של טסונאדה כשלפתע...

ראתה מולה...

את אינו. היא בדיוק חזרה מחנות הפרחים ונופפה לסאקורה לשלום. סאקורה נופפה בחזרה. אבל כשסאקורה התקרבה היא ראתה שלאינו יש...

היא ראתה שלאינו יש טבעת נישואין!~

סאקורה הנדהמת בהתה באינו ללא הבנה(הערת הכותבת- כמובן, שזה רגיל אצלה.. אבל, ניחא..), אינו חייכה חיוך מאושר ואמרה: "הו.. לא סיפרתי לך, למען האמת לא סיפרנו לאפאחד.." סאקורה קטעה אותה, "סיפרנו?.." ואינו המשיכה, מתעלמת מההפרעה, "אני ושיקאמארו התארסנו!~" סאקורה כמעט ונפלה אחורה(הערת הכותבת- חבל שהיא לא נפלה..),אינו מצמצה באי הבנה בשעה שסאקורה צעדה משם מדוכאת. 'הו.. כל האהבות שלי זורקות אותי לעזאזל. קודם סאסקה ואז אינו, ואפילו נארוטו שכ"כ אהב אותי!' חשבה לעצמה סאקורה, לפני שהספיקה לחשוב על מי עוד נטש אותה, היא ראתה..

sasuke girl

New member
*___*

את סאסקה גיבור הסיפר (אל תשכחו!!!גרר) בוחר לו חוטיני חדש עם נוצות ודברים נוצצים כאלה בכל מקרה..סאקורה שלנו הנאיבית והמותקה לא תיארה שהוא קונה את זה לעצמו אלה לאיזו בישית חמודה מהכפר(משו מה היא כבר שכחה מה קרה עם נארוטו בבוקר..) אז היא זרקה עליו עוד מקרר.גדול יותר. ואז משו מקום!!!...

ואז משום מקום הגיע אורוצ'ימארו

(הערת הכותבת- זוכרים?! יש לו תוכנית זדונית..), הוא הדף את המקרר בעזרת נחש ענקי והביט על סאסקה בעיניים רעבות, לאחר מספר שניות, פתח את פיו ואמר בקול נחשי "sasuke! i want you!~ i want your body!!!" חלחלה עברה בגבו השקסי של סאסקה, ואילו סאקורה בהתה באורוצ'ימארו, לפתע, היא הבחינה שהוא לבוש בשמלת מלמלה ורודה. "wtf?.." פלטה, השניים הסתובבו והביטו בה, היא מיהרה להתחבא מאחורי שולחן בשעה שאחד הנחשים של אורוצ'ימארו דהר לקראתה. בינתיים אצל סאסקה ואורוצ'ימארו..

sasuke girl

New member
&__&

באמצע קרב מטורף....: אורצ'י: לא נכון השיער שלי יותר יפה!! סאסקה: לא שלי! אורצ'י: שלי!! סאסקה: שלי שלי שלי!!!! אורצ'י: שלי שלי שלי שלי!! סאסקה: טוב אז..אתה נראה שמן בשימלה הזו..הא! ניצחתי!*אורצ'י רץ בבכי הבית* עוד ניצחון ל...אוציאה סאסקה!!!!

SasuNaru

New member
בינתיים אצל סאסקה ואורוצ'ימארו..

הייתה מסיבת פיג'מת נחמדה שבה השתתפו נארוטו סאסקה אורוצ'ימארו שיקאמרו וקיבה. היה להם נורא כיף לצבוע אחד לשני את הציפורנים בלק שחור ויפה אבל מה שהם לא ידעו זה ששיקאמרו קצת שונה...שונה יותר מדי הוא...

Adi Chan

New member
גזר את השיער!!

עשה קצת צבע ופן. כשהבנים שאלו אותו מה הסיבה הוא ענה..

Galmon

New member
הוא ענה...

"אינו הכריחה אותי...." קיבה הפסיק לרגע לנשנש דוריטוס ושאל "למה?" "הייתי גברי מדי בשבילה? לך תדע..." ~קיבה לא הבין וחזר לנשנש דוריטוס~ פתאום.... אורוצ'ימארו צבע לססקא את הציפורניים בצורה לא טובה... ססקא קם, הביא לא סטירה ואמר.....

SasuNaru

New member
ססקא קם, הביא לא סטירה ואמר.....

בואנה יא זבל אתה רוצה מכות?!אתה יודע כמה קשה לעבוד על ציפורניים יפות כאלה?!?!עוד פעם אחת אתה עושה את זה ואני מפוצץ לך תצורה![סאסקה ערס?!? O.ם]אורוצ'ימארו קם והתחיל לבכות ברח לשירותים ונעל את עצמו...אז נארוטו המשיך את העבודה של אורוצ'ימארו ו....

למעלה