סיפור בהמשכים-

ממשיכה....

הם מתחילים ללכת מכות ועדן לא יודעת מה לעשות! אחרי כמה דקות ליאור שוכב על הרצפה עם עיניים עצומות עדן נבהלת ומתחילה לבדוק עם ליבו פועם..... יקי עומד בצד מבוהל!

sivan 1 4

New member
ממשיכה...../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

ליאור:עכשיו תעוף מפה ומהר!חצוף...לפגוע ככה באשה בהריון..! יאקי:לא רוצה! למה מה אתה המפקד שלי? ליאור:אהה....הבנתי אתה מעדיף משחקי שוטרים וגנבים? אין בעיה!-מסתכל על עדן-עדן תביאי לי בבקשה את הטלפון יאקי:לא צריך אני כבר הולך... ליאור:יופי! ואל תחזור! -יאקי עוזב בטריקת דלת ושובר את האגרלון (או מה שזה לא היה..) הטורקיז אותו הביאה אורית לעדן. עדן:שיט! זה נשבר...ישבר לאורית הלב כשהיא תשמע על זה... ליאור:את חושבת שמיזה ישבר לה הלב? וזה שאת בוגדת בה אם בעלה על זה היא אמורה לשמוח? עדן:אל תטיף לי מוסר! ליאור: אבל מישהו צריך לעשות את זה לפני שיהיה מאוחר! עדן:תביא לי מלפפונים חמוצים...וגם שוקולד פרה! ליאור:מה????..... עדן:אני בהריון שכחת?...... יש צילצול של פלאפון והם מתחילים לרקוד לצלילי הרינטון:אהבה מעבר לפינה. ליאור:שיר יפה לא?.. עדן:כן....אבל מזה מוכר ליייייי! ליאור: הוא לא מוכר לך...זה ההיריון.. פתאום,נשמע רעש ליד עדן החלון.... עדן וליאור ביחד: את\ה שמעת את זה?..... ו......... (תמשיכו אתם...מקווה שזה היה המשך טוב אף פעם לא כתבתי המשך....חחח..)

המשך...

יקי: אל תגיד לי מה טוב לי ומה לא ליאור: אני הולך להתראות!!! יקי :שלום ואל תחזור ליאור \\: עוד מילה ואני הורג אותך יקי: באמת? קרן: דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדיייייייייייייייייייי עדן: בדיוק דייי קרן : אני קוראת לאמנון , ואורית. כעבור שעה================================ אמנון : מה הולך כאן? אורית :כן, באמת מה הולך כאן?

sivan 1 4

New member
היייייייייייייי הכל התבלגןןןןןןןןןן

תסדרו את זה הכל מבולגן... יודעים מה? אני אסדר!שניהההה......

sivan 1 4

New member
הנה הסידור-אבל יש דברים שלא ידעתי..

איפה להכניס....אם מישהו יודע לסדר אחרת-שיסדר.. אני סידרתי בינתיים ככה: עדן מתקשרת ליקי... יקי: הלו עדן: אני צריכה לדבר איתך דחוף יקי: אני מגיע אליך...ביי בביית שלה... יקי: ידעתי שלא תוכלי לחכות... הגוף שלך רוצה אותי! עדן: לא יקי זה לא זה יקי: אמרת שיש לך משו דחוף אז...אני מחכה! עדן...יקי... אתה.. אתה... אני... יקי: אני ואת..את רוצה שאנחנו ניהיה ביחד? עדן: לא יקי! דיי... טוב נוו.. אין לנו ממש בררה... יקי: מה? מה קורה לך? עדן...אני... איך אני יגיד לך את זה? יקי: פשוט תגידי...שוטטטט.. עדן: אני,נו איך קוראים לזה?! בהריון.... יקי: מה? מה אמרת? בהריון? עדן: כן, בהריון...אתה רוצה שאני אכתוב לך את זה כדי שתבין? יקי: עדן, אין לי זמן לבדיחות שלך!!! עדן: אל תדאג, התינוק לא ממך!!!!!!!!!!! יקי: מה זאת אומרת לא ממני? אם לא ממני אז ממי? מרוח הקודש? עדן: יקי, אני לא יודעת איך להגיד לך את זה אבל התינוק הוא של...עמי! יקי: עמי? זה לא הגיוני .. עדן: עובדה יקי: טוב הולכים לעשות הפלה... עדן :סליחה? יקי: אני לא סולח! הולכים לעשות הפלה עדן: תגיד לי מה הקטע שלך?! אה?! יקי: בואי לעשות הפלה... את לא רוצה את התינוק את רוצה אותי עדן :(צוחקת) מאיפה אתה יודע מה אני רוצה?! למה שתום נולד שאת אותי לפני?! ביקשת רשות?! יקי: כן..אממ.. לא! אבל... עדן: אבל....? יקי: נוו... את יודעת....עכשיו אנחנו... עדן: עכשיו אנחנו כלום! לא היה ולא יהיה ביננו כלום! אם לא הנת אני עם עמי... יקי: את לא... תגידי לי שאת צוחקת איתי... עדן: יקי! אני באה אלייך אומרת לך לפני שכולם יודעים אתה הראשון שיודע ובמקום לשמוח איתי אתה יוצא נגדי... יקי:טוב נו, זה לא משמח אותי! וגם לי יש משהו אחד לומר לך! עדן:נו, מה? יקי:אני עוזב אותך לעולם! אל תתקשרי אלי, אל תדברי אלי, אל תבואי אלי, כלום!!! עדן: אבל יקי אני חושבת שזה בסדר שנשאר ידידים! יקי: איזה ידידים ואיזה נעליים? אם את מעדיפה את הערס הזה על פני אז לכי תעשי איתו איזה ז'וז'ו או אמזלג קטנים ותעזבי אותי בשקט... עדן: יקי, של נעליך מעל רגליך כשאתה מזכיר את שמו של עמי!!! עמי הוא גבר שבגברים והוא לא ערס. זה נכון שהוא גנב ורימה אנשים אחרים, אבל הוא עשה את זה בגלל שהוא היה בחובות. עכשיו הוא זכה בלוטו והוא נהיה בן אדם טוב. יקי: מה את אומרת? אז את יוצאת איתו בגלל הכסף שלו? עדן: נראה לך? יקי: כןכן.. מאוד ניראה לי... עדן: אתה מצחיק אותי... תיראה מותק גם לך יש כסף...לא חסר לך.. אבל אותך אני לא ורוצה! לא רוצה יקי: טוב אז אני ילך! עדן: אתה לא מבין אני רוצה אותך בתור ידיד אבל לא בתור... יקי: אני לא יוכל לעמוד בפיתוי כל פעם לבוא ליראות אותך והתייחס כאילו כלום עדן: יש לך את אורית...!! יקי: אורית זה כלום לעומתך.... עדן: אבל אתה איתה עכשיו ואני עם עמי יקי: תיראי גם אנחנו שכבנו.... אז אולי נלך לעשות בדיקה... אולי הילד ממני... עדן:לא אני בדקתי והילד מעמי...וחוץ מזה מה אתה דואגאנחנו נשאר ידידים מבטיחה.. יקי:ידידים או לא ידידים לי זה כבר לא משנה כל עוד את תיהיהי נשואה מה שהיה בהווה גם לא יהיה בקרוב...הכל ילך... עדן:איזה לחוץ אתהה פיתאום נפתחה הדלת זאת היתה\זה היה... זה היה ליאור בדלתת.. ליאור: שלום עדן ... שלום יקי עדן מסתכלת לריצפה ואומרת :"שלום" יקי: שלום גם לך ליאור: מה קורה פה... עדן: מה קורה פה? לא קורה כלום... יקי: כן כלום חוץ מזה שעדן שלנו בהריון... לקרן. ליאור:אה עדן, סיפרת לו כבר? יקי: אמרת שלי סיפרת ראשונה! עדן:יקי תקשיב... יקי: לא רוצה להקשיב, אני לא מאמין שיקרת לי! ליאור:טוב אני חושב שאני ילך.... יקי:תלך, תלך עדיף באמת! עדן:לא, ליאור תישאר, אני מתחילה לפחד ממה שיקרה כאן אבל ליאור כבר לא היה בפנים יקי תפס חתיכת זכוכית וזרק לעבר עדן.... ליאור שמע את הזכוכית מתנפצת... ניכנס וצעק: עדןןןןןןןן... הזכוכית במזל לא פגעה בא... יקי: ליאור תלך מפה לפני שאני התעצבן! ליאור: לא.. אתה תלך מפה... כדי שלא תתעצבן... יקי נותן לליאור סטירה.... ליאור:עכשיו תעוף מפה ומהר!חצוף...לפגוע ככה באשה בהריון..! יאקי:לא רוצה! למה מה אתה המפקד שלי? ליאור:אהה....הבנתי אתה מעדיף משחקי שוטרים וגנבים? אין בעיה!-מסתכל על עדן-עדן תביאי לי בבקשה את הטלפון יאקי:לא צריך אני כבר הולך... ליאור:יופי! ואל תחזור! -יאקי עוזב בטריקת דלת ושובר את האגרלון (או מה שזה לא היה..) הטורקיז אותו הביאה אורית לעדן. עדן:שיט! זה נשבר...ישבר לאורית הלב כשהיא תשמע על זה... ליאור:את חושבת שמיזה ישבר לה הלב? וזה שאת בוגדת בה אם בעלה על זה היא אמורה לשמוח? עדן:אל תטיף לי מוסר! ליאור: אבל מישהו צריך לעשות את זה לפני שיהיה מאוחר! עדן:תביא לי מלפפונים חמוצים...וגם שוקולד פרה! ליאור:מה????..... עדן:אני בהריון שכחת?...... יש צילצול של פלאפון והם מתחילים לרקוד לצלילי הרינטון:אהבה מעבר לפינה. ליאור:שיר יפה לא?.. עדן:כן....אבל מזה מוכר ליייייי! ליאור: הוא לא מוכר לך...זה ההיריון.. פתאום,נשמע רעש ליד עדן החלון.... עדן וליאור ביחד: את\ה שמעת את זה?..... ו......... אין לי מושג איפה לשים את כל שאר ההמשכים כי הם פשוט לא בסדר הנכון.. תמשיכו מפה בבקשה כדי שנבין משהו....

k a b o o k

New member
זה בדיוק המשחק שהבאתי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

נחמד

sivan 1 4

New member
../images/Emo105.gifהקפצההההה!!../images/Emo105.gif../images/Emo70.gif

יאללה תמשיכווווווווווווווו

ממשיכה...../images/Emo26.gif

עדן וליאור ביחד: את\ה שמעת את זה?..... עדן וליאור יחד:כן עדן:אז מה זה יכול להיות
עדן וליאור הסתכלו ליד עדן החלון וראו שזאת אורית שבאה לכעוס על עדן שהיא גילתה מה יש לה עם יקי עדן:אורית מה את עושה כאן
אורית:אני שמעתי את הקטע שלך עם בעליייייי ולדעתי את לא אחותתת אני ברוגז איתך ולא רוצה לראות אותך יותר בחיים שלי ביי
ליאור:אורית חכיייייייייי עדן: אוריתתתתתתת אל תלכי אני רוצה להסביר לךךךךךך אבל בדיוק שעדן התחילה לרוץ במדרגות ולרדת לאוריתת אז.......

ממשיכה

אז..... עמי הגיעה...והדביק לה צרפתית... אורית הסתובבה... וראתה את הנשיקה... אורי: יאקי!!! יאקי בוא הנה! יאקי: מה את רוצה ממני עכשיו גיליתי לך את כל האמת, מה את רוצה עכשיו אורית: לא גילת לי כלום בוא הנה! יקי בא....ורואה את הנשיקה אורי: איך אתה מסבייר את זה? יאקי: זה שהיא בוגדת בעמי זה לא אשמתי... עמי: מה אמרת? יאקי: מה אתה חרש או משו? עמי ויאקי ואורית וליאור מסתכלים על עדן.... עדן: מה?? אורית יאקי ועמי: מה מה?? עדן: זה שיאקי רוצה שאני ואורית נריב לא אשמתי...אני אוהבת את עמי ובחיים לא אבגוד בו... אורית: יאקי, שקרן מנובל...הורס משפחות שכמותך! עדן: יאקי עוף מהבית שלי ועכשיו... ואז יש שקט... ליאור: לא שמעת טוב...?! אוף מהבית... תמישכו...

ממשיכה..וואי ממש משעמם יש פה מישו?

עדן: יאקי עוף מהבית שלי ועכשיו... ואז יש שקט... ליאור: לא שמעת טוב...?! אוף מהבית... יקי:אתה ליאור מה אתה מתערב
אה
אני שונא אותך..וגם אותך עדן
עדן:אז יופי אחרי שאמרת את זה את אתה מוכן לעוף מפה
יקי:אני יעוף אבל שתדעי לך שאני מסוגל עוד לחזור עדן ליאור ועמי ביחד:בי
אחרי שעמי ואורית הלכו הייתה שיחה בין עדן לליאור ועמי: עדן:וואי ליאור תודה שעזרת לי עם המטורף הזה ליאור..אהה עזבי זה כלום אני אוכל כאלו לארוחת בוקר(
) עדן קרצה לליאור עין ואז ליאור אמר:טוב אני זז אני חייב לעוף שליאור הלך... עמי אמר לעדן:אז מה בא לך שנילך קצת לטייל בים אולי
פיתאום עדן התפרצה בבכי וענתה..

sivan 1 4

New member
WNN*כה......../images/Emo23.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

עדן:לא! תקשיב... עמי: מה נראה לך שאני עושה עכשיו?.. עדן:אני בהריון... עמי: מה???..מתי הספקת??...של מי הילד הזה אהה? אולי של ליאור המנייאק הזה...? וואיי אני הולך לפרק לו את האמאמא- עדן:לא!הוא לא מליאור...הוא מ.. עמי:יקי נכון? יקי הזה אני הולך לנקום בו! עכשיו הולך ומפרק לו את הפרצוף הדבילי של- עדן: לא!! הוא גם לא של יקי... עמי: אז של מי הוא?...מי המניאק הזה?...אם אני מוצא אותו אני מפוצץ אותו מכות.. עדן: אני לא חושבת שכדי לך....כי הוא אדם שאתה בעצם דיי מכיר מקרוב...יורת מדיי מקרוב..התינוק הוא מ... עמי: מי זה?.. עדן: אוף!שב שניה בשקט ובוא למראה! =עומדים מול המראה= עדן:אביו של הילד נמצא בראי הזה...עכשיו אתה מבין? עמי: לא.. עדן: אתה הוא האבא של התינוק שלי! אתה! עמי: מה?...אבל...איך?...את לקחת גלולות לא?.. עדן: כן,אבל פג תוקפן...ולא שמתי לב.. עמי: ואיי מי החברת גלולות הזאת אהה? אני הולך לפרק לאימאמא שלהם את המפעל, אני- עדן: תפסיק לחשוב על תוכניות נקמה! נו מה אתה אומר על זה? עמי:על מה?.. עדן: על ההיריון... עמי: אהההכ...זה...טוב זה דיי ברור לא? עדן: לא... עמי: מחר את באה איתי לעשות הפלה.. עדן: לאאא!לא רוצה לעשות הפלה! זה הילד שלי,עמי!זה הילד ש-ל-נ-ו-! איך אתה יכול להיות כ"כ קר? מה אין לך לב? עמי: יש לי...שניה אני אתייעץ איתו...טוב...התייעצתי עם ליבי ושנינו הגענו לאותה החלטה-הולכים מחר לעשות הפלה! עדן: גנבת לי את המשפט! עמי: טוב...זה המקצוע שלי לא? עדן: אני לא עושה הפלה! עמי: נחיה ונראה.. עדן: אתה לא יכול להכריח אותי! עמי:אל תהיי כ"כ בטוחה! =הוא מרים אותה באוויר= עדן: עזוב אותי מה אתה עושהה????.. =עמי לוקח את עדן על הידיים,ומתכוון לצאת יחד איתה החוצה כשלפתע- מצלצל הפלאפון של עדן, היא עונה ו....= תמשיכו אתםםםםם.....חחח איזה המשך הזוי ולא קשור למציאותתת....

ממשיכה......./images/Emo26.gif

עדן עונה לפאלפון זה היה ליאור הוא התקשר לוודאות שהכל בסדר איתה.. עדן:כן ליאור הכל בסדר איתי תודה אבל למה אתה מתקשר אלי
אתה עם קרן דיי
ליאור:נוו עדן דייייי אנחנו ידידים טובים מה קרה לך
אני חולה עליך..הרי את יודעת שאני לא אוהב את קרן.. מה שליאור לא ידע שעמי מקשיב לשיחה...

ממשיכה....

עמי כעס כל כך! וחטף מעדן את הפלאפון עמי: אתה תקשיב לי טוב! אתה לא תשחק עם אחותי, היא לא יויו שלך! ליאור: למה מה תעשה לי? אני בקלות מחזיר אותך לכלא! עמי: אל תאיים, כי בשביל אחותי אני יעשה הכל! גם יהרוג אותך! עדן: עמי, אתה לא מתכוון לזה נכון? עמי רק חייך ולא ענה..... עדן: עמי! תענה לי, זה חשוב לי מאוד! עמי: לא אומר, אני מצטער מאמי אבל זה כבר שמור אצלי עמי יצא מהבית בטריקת דלת.....

ממשיכהההההההההה

עמי יצא מהבית בטריקת דלת..... עדן:עמיייייייייייייייייייי לאאאאא נוווו בבקשה אני מתחננת על תפגע בליאור אבל עמי כבר ירד ולא הקשיב עדן לא ידעה מה לעשות והיתה כבר מבואסת היא התחילה לבכות הותקשרה לליאור עדן:ליאור תשמע ניראה לי שעמי בא אליך הביתה לפגוע בך....תעשה משהו אני ניסיתי לעשות את כל מה שאני יכולהה ליאור: עדן מתוקה שלי תרעגיייי אני יטפל בזה עדן:טוב אני סומכת עליך עמי הגיע לליאור הביתה ואצל ליאור היו אנשים ומה שעמי לא ידע שהאנשים האלו הם שוטרים סמוים.. הם ישר תפסו את עמי ולקחו אותו לכלאאא פיתאום קרן הגיע והתחילה לצעוק על ליאור אז ליאור יצא מהית בטריקה ונפללל תמשיכווווווווווווו

למעלה