סיפור בהמשכים-

סיפור בהמשכים-

אוקי אני יכתוב התחלה של סיפור (שקשור לאמ"ל) אבל זה לא דברים שיקרו או משו... ואז ככה כל פעם מישו ימישך.... הולך?! אוקי אני מתחילהה... עדן מתקשרת ליקי... יקי: הלו עדן: אני צריכה לדבר איתך דחוף יקי: אני מגיע אליך...ביי בביית שלה... יקי: ידעתי שלא תוכלי לחכות... הגוף שלך רוצה אותי! עדן: לא יקי זה לא זה יקי: אמרת שיש לך משו דחוף אז...אני מחכה! עדן...יקי... אתה.. אתה... אני... יקי: אני ואת..את רוצה שאנחנו ניהיה ביחד? עדן: לא יקי! דיי... טוב נוו.. אין לנו ממש בררה... יקי: מה? מה קורה לך? עדן...אני... איך אני יגיד לך את זה? יקי: פשוט תגידי...שוטטטט.. עדן: אני,נו איך קוראים לזה?! בהריון.... תמישכו מפהההההה...חחח..

לימור1977

New member
אני ממשיכה...

יקי: מה? מה אמרת? בהריון? עדן: כן, בהריון...אתה רוצה שאני אכתוב לך את זה כדי שתבין? יקי: עדן, אין לי זמן לבדיחות שלך!!! עדן: אל תדאג, התינוק לא ממך!!!!!!!!!!! יקי: מה זאת אומרת לא ממני? אם לא ממני אז ממי? מרוח הקודש? עדן: יקי, אני לא יודעת איך להגיד לך את זה אבל התינוק הוא של...(התשובה למטה) עמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממשיך,..

יקי: עמי? זה לא הגיוני .. עדן: עובדה יקי: טוב הולכים לעשות הפלה... עדן :סליחה?תמשיכו

ממשיכה

יקי: אני לא סולח! הולכים לעשות הפלה עדן: תגיד לי מה הקטע שלך?! אה?! יקי: בואי לעשות הפלה... את לא רוצה את התינוק את רוצה אותי עדן :(צוחקת) מאיפה אתה יודע מה אני רוצה?! למה שתום נולד שאת אותי לפני?! ביקשת רשות?! יקי: כן..אממ.. לא! אבל... עדן: אבל....? יקי: נוו... את יודעת....עכשיו אנחנו... עדן: עכשיו אנחנו כלום! לא היה ולא יהיה ביננו כלום! אם לא הנת אני עם עמי... יקי: את לא... תגידי לי שאת צוחקת איתי... עדן: יקי! אני באה אלייך אומרת לך לפני שכולם יודעים אתה הראשון שיודע ובמקום לשמוח איתי אתה יוצא נגדי... תמשיכו...

ממשיכה

יקי:טוב נו, זה לא משמח אותי! וגם לי יש משהו אחד לומר לך! עדן:נו, מה? יקי:אני עוזב אותך לעולם! אל תתקשרי אלי, אל תדברי אלי, אל תבואי אלי, כלום!!! עדן: אבל יקי אני חושבת שזה בסדר שנשאר ידידים! תמשיכו

לימור1977

New member
ממשיכה...

יקי: איזה ידידים ואיזה נעליים? אם את מעדיפה את הערס הזה על פני אז לכי תעשי איתו איזה ז'וז'ו או אמזלג קטנים ותעזבי אותי בשקט... עדן: יקי, של נעליך מעל רגליך כשאתה מזכיר את שמו של עמי!!! עמי הוא גבר שבגברים והוא לא ערס. זה נכון שהוא גנב ורימה אנשים אחרים, אבל הוא עשה את זה בגלל שהוא היה בחובות. עכשיו הוא זכה בלוטו והוא נהיה בן אדם טוב. יקי: מה את אומרת? אז את יוצאת איתו בגלל הכסף שלו? עדן: נראה לך?

ממשיכה

יקי: כןכן.. מאוד ניראה לי... עדן: אתה מצחיק אותי... תיראה מותק גם לך יש כסף...לא חסר לך.. אבל אותך אני לא ורוצה! לא רוצה יקי: טוב אז אני ילך! עדן: אתה לא מבין אני רוצה אותך בתור ידיד אבל לא בתור... יקי: אני לא יוכל לעמוד בפיתוי כל פעם לבוא ליראות אותך והתייחס כאילו כלום עדן: יש לך את אורית...!! יקי: אורית זה כלום לעומתך.... עדן: אבל אתה איתה עכשיו ואני עם עמי יקי: תיראי גם אנחנו שכבנו.... אז אולי נלך לעשות בדיקה... אולי הילד ממני...

ממשיכה...

עדן:לא אני בדקתי והילד מעמי...וחוץ מזה מה אתה דואג
אנחנו נשאר ידידים מבטיחה.. יקי:ידידים או לא ידידים לי זה כבר לא משנה כל עוד את תיהיהי נשואה מה שהיה בהווה גם לא יהיה בקרוב...הכל ילך... עדן:איזה לחוץ אתהה פיתאום נפתחה הדלת זאת היתה\זה היה...תמשיכו...

ממשיכה...

זה היה ליאור בדלתת.. ליאור: שלום עדן ... שלום יקי עדן מסתכלת לריצפה ואומרת :"שלום" יקי: שלום גם לך ליאור: מה קורה פה... עדן: מה קורה פה? לא קורה כלום... יקי: כן כלום חוץ מזה שעדן שלנו בהריון... תמישיכו..

לימור1977

New member
ממשיכה...

ליאור: מה באמת? וואהו עדן איזה יופי אני אהיה דוד. קרן יודעת מזה? אני חייב לספר לה!!! עדן: וואהו ליאורי אני שמחה שאתה שמח. אבל בבקשה ממך אל תספר עדיין לקרן. ליאור: למה? תמשיכו...

ממשיכה

ליאור:אה עדן, סיפרת לו כבר? יקי: אמרת שלי סיפרת ראשונה! עדן:יקי תקשיב... יקי: לא רוצה להקשיב, אני לא מאמין שיקרת לי! ליאור:טוב אני חושב שאני ילך.... יקי:תלך, תלך עדיף באמת! עדן:לא, ליאור תישאר, אני מתחילה לפחד ממה שיקרה כאן אבל ליאור כבר לא היה בפנים יקי תפס חתיכת זכוכית וזרק לעבר עדן....

ortal13

New member
רגע...מה שקורה שפה

זה לא באמת יקרה?זה סתם אתם ממציאים?

ortal13

New member
חחח כן מעיין

אבל מאיפה בדיוק אני אמורה לדעת מזה?זה פעם ראשונה שאני רואה את זה....

ממשיכה..

ליאור שמע את הזכוכית מתנפצת... ניכנס וצעק: עדןןןןןןןן... הזכוכית במזל לא פגעה בא... יקי: ליאור תלך מפה לפני שאני התעצבן! ליאור: לא.. אתה תלך מפה... כדי שלא תתעצבן... יקי נותן לליאור סטירה....

למעלה