שהוא במקרה גם אבא שלהם
פ פלאפון ירוק 2 New member 8/8/02 #39 את כל המאורע רואה לאקי בחדשות והיא שואלת את רוחמה אימה האם זה נכון שיש לה עוד אחים ורוחמה משיבה...
פ פלאפון ירוק 2 New member 8/8/02 #42 צחי עונה כאשר אתה גונב טנק ונוסע איתו על לכלא אתה חושב שאף אח לא ישים לב רחב החדשות הזה עוקב אחרי מאז רחוב שד´ ויצמן לא רציתי לפוצץ אותו כדי לא להעיר תשוטרים למזלי הם לא הלשינו עלי...
צחי עונה כאשר אתה גונב טנק ונוסע איתו על לכלא אתה חושב שאף אח לא ישים לב רחב החדשות הזה עוקב אחרי מאז רחוב שד´ ויצמן לא רציתי לפוצץ אותו כדי לא להעיר תשוטרים למזלי הם לא הלשינו עלי...
ל ליאור שמש New member 8/8/02 #49 הוא אומר איזה צירוף מקרים, גם לי יש דוד בשם עזרא. יאללה, תביאו מאתיים שקל ואני מביא לכם את הציוד והולך
הוא אומר איזה צירוף מקרים, גם לי יש דוד בשם עזרא. יאללה, תביאו מאתיים שקל ואני מביא לכם את הציוד והולך
פגעסוס Well-known member 8/8/02 #52 "אבל... בזבזתי את רוב הכסף" אמר דני "נראה לי רק שקל תשעים, רוצה גלידה במקדונלדס?"
ל ליאור שמש New member 8/8/02 #55 אתה יודע מה אמר הכתב אני חושב שאני מכיר אותך, אתה לא תום אבני ? דני: כן אני תום אבני. הכתב: אז קח את זה במתנה, אבל בתנאי אחד
אתה יודע מה אמר הכתב אני חושב שאני מכיר אותך, אתה לא תום אבני ? דני: כן אני תום אבני. הכתב: אז קח את זה במתנה, אבל בתנאי אחד
פגעסוס Well-known member 8/8/02 #56 בתנאי שאמריקה תודיע לכלל העולם..." "שאמריקה תודיע לכלל העולם מה?" שאל דני. "לא יודע" ענה הכתב "זה התנאי שלי, טייק איט אור ליב איט.."
בתנאי שאמריקה תודיע לכלל העולם..." "שאמריקה תודיע לכלל העולם מה?" שאל דני. "לא יודע" ענה הכתב "זה התנאי שלי, טייק איט אור ליב איט.."
ל ליאור שמש New member 8/8/02 #62 לא צריך אמר תום אבני בעצם, שמתם לב שאני קטין, ואני עדיין בלי מכנסיים כבר יותר מחצי סיפור ?
פגעסוס Well-known member 8/8/02 #63 "יש לי... חיתול בתיק" אמר הכתב "אשמח למכור לך אותו בשקל תשעים..."
ל ליאור שמש New member 8/8/02 #65 יאללה מתאים אמר תום אבני צחי: ולי יש תחפושת של בלו הדוב, אתה יודע מה זה אומר ? דני: כן, שאתה מפגר, למה יש לך תחפושת של בלו הדוב ?
יאללה מתאים אמר תום אבני צחי: ולי יש תחפושת של בלו הדוב, אתה יודע מה זה אומר ? דני: כן, שאתה מפגר, למה יש לך תחפושת של בלו הדוב ?
פגעסוס Well-known member 8/8/02 #67 "זה ידוע... שאצל בלו: the bear necessities of life will come to youואני עצלן מטבעי...מה שמזכיר לי שאני עייף....לילה טוב לאקי...
"זה ידוע... שאצל בלו: the bear necessities of life will come to youואני עצלן מטבעי...מה שמזכיר לי שאני עייף....לילה טוב לאקי...
ל ליאור שמש New member 8/8/02 #68 דני אמר אז יש לי רעיון אולי נקים הצגה מהדברים האלה וככה נרוויח כסף רק בעיה אחת, איך נקרא לה ? ספר העיר ? the town´s barber ?
דני אמר אז יש לי רעיון אולי נקים הצגה מהדברים האלה וככה נרוויח כסף רק בעיה אחת, איך נקרא לה ? ספר העיר ? the town´s barber ?