סיפור בהמשכים

../images/Emo6.gif

אבל הוא חלוד, אמר דני , לא רוצה, איכסה מי יודע איפה הוא היה. דוד של דני לקח את המפתח ושם אותו בידו, כשלפתע נכנס השומר

היה לך מפתח../images/Emo35.gif מתפלא דני

מה אתה עוד עושה פה יכלת מזמן לברוח מה השאיר אותך פה
ואז פתח הזקן את פיו כדי לענות ואז...

דני

אני מרגיש שמשהו מוזר קורה. דוד של דני: לא, לא קורה כלום דני: אה, טוב. לאיפה צחי נעלם ?

פגעסוס

Well-known member
לפתע נפרץ הקיר...

וצחי עמד שם עם טנק "באתי לחלץ אתכם" הוא צעק. "אבל יש לנו מפתח" אמר דני... "אה..." ענה צחי "חשבתי ש..." "זאת הבעיה" אמר דוד של דני "אתה לא חושב.... איפה המוח שלך?" "תמיד ידעתי שהמוח הוא הדבר המופלא ביותר" אמר צחי "עד שהבנתי מאיפה המחשבה הזאת באה..."

איפה שמעתי את המשפט הזה קודם

אמר דני לעצמו.. "תמיד ידעתי שהמוח הוא הדבר המופלא ביותר, עד שהבנתי מאיפה המחשבה הזאת באה..." טוב, יאללה בואו נזוז. אתם לוקחים אותי גם שאל הזקן ? דני : בוודאי ש

פגעסוס

Well-known member
"אה... נכון.."

אמר הזקן ועצם את עיניו... דני צחי והדוד של דני עלו על הטנק ונסעו לדרכם, לא שוכחים לעלות על הזקן עם הטנק כאות כבוד... לאחר שנעלמו מהראיה פקח הזקן את עיניו ואמר "פיו... זה היה קרוב..."

שונא את אלה

אומר הזקן מתווכחים איתך על הקטנות כל פעם אני מת, באים להציל אנשים, אני רוצה גם לבוא, ואומרים לי "לא היית מת לפני דקה ?". לא רוצים לא צריך אני נשאר פה. דני : אבל ..

אופניים

נו אבא, אתה אף פעם לא קנית לנו אופניים. מאז שנסעת עם המשלחת הסודית לקניה לא קיבלנו כלום. אני רוצה BMX וצחי רוצה אופני פעלולים עם כידון מסתובב, טוב ?

shahf

New member
לא טוב

אבא קנה לשניהם אופני BMX עם כידון מסתובב כי אופני BMX זה אופני פעלולים

דווקא עוד יותר טוב

אמר דני, אבל אבא שלנו קמצן אפילו חבילת פיסטוקים הוא לא קונה לנו

shahf

New member
חבילת פיסטוקים?!?

השתגעת?!? אתה יודע כמה חבילת פיסטוקים עולה ואבא קנה להם בזוקה אחת לשניהם

למעלה