סיפור בהמשכים

לא טוב, לא טוב

זה יהיה מופרע מדי, ממש ג´ונגל. רגע, אולי נקרא לזה "ספר הג´ונגל" ?

פגעסוס

Well-known member
בסדר...

למרות שמשום מה דני לא מתאים לי לשם.... מה דעתך על השם לומגי?

פגעסוס

Well-known member
אני לא קורא

אני בכלל לא יודע לקרוא.... אני לא מבין מה הבעיה בשם מוג, לי אין בעיה איתו... מוג... לי זה נשמע טוב רק הבעיה היא שהוא קצר ולכן הוא קצת נמוג לי.

זה לא בסדר

אמר דני לאבא שלהם, שצחי, כל פעם שבא לו, קורא לי מוג. לי !! מוג , לי !!! בכל פעם שבא לו !

פגעסוס

Well-known member
"צחי!!!,

איך אתה מעז לקרוא לדני מוגלי?.... בעצם... אני לא מבין... מה רע במוגלי?" "וואללה (בעצם תפוז
)" אמר דני "מוגלי זה דווקא לא רע..."

אוקיי אמר דני

אם בא לו, אז בא לו. אז לצחי קוראים בלו. צחי: מה ??? הדוד: אין ברירה, דני ויתר עכשיו גם אתה. צחי: נו, טוב.

פגעסוס

Well-known member
במלמול...

"אין חוש אבהי..., אני יודעת שאין חוש אבהי... על מה הוא מדבר בכלל?"

לפתע הם מקבלות טלפון ובצד השני

ביז´ו והוא אומר חוש אבהי זה אחד שדואג לבן שלו ויודע עליו הכול עובדה שידעתי ששאלת את זה וידעתי להתקשר לא כולם ככה אבל אנחנו ששולת למשפחה עם כוחות על טבעיים

עדיין

אני רוצה שהבת שלי תלך לישון בשעה נורמלית זה חלק מהחוש האבהי שלי אחרת לא יהיה לה כוח ללונה פארק מחר.. איזו מין אמא את ? את רואה שאני אבא יותר טוב

swirrrly

New member
אוווווווווווווווווווווווווווווווווף

הייתי קוראת את זה, אבל אחרי שהתחלתי, זה ממש מבאס.... אוף, גם אי אפשר להבין מה קורה אין סדר... לפי דעתי צריך לעשות רשימה של משתתתפים לפי הסדר, של מי מגיב למי, ובנושא לכתוב איזה מספר הודעה זאת, כדי שלא נצטרך להגיב עד שזה יזוז יותר מדי שמאלה, ואז זה סתם איכסה....

פגעסוס

Well-known member
את מוזמנת להכנס למאמרים

ולקרוא את המאמר "סיפור בהמשכים 1" תחת הקטגוריה "סיפורים בהמשכים". חסרים שם כמה מההודעות על מנת לשמור על סדר עלילתי, אבל החלק הארוך נמצא שם. ליאור טרח אתמול והעביר לי את כל השרשור בקובץ טקסט...

למעלה