סיפור בהמשכים

סיפור בהמשכים

יום אחד דני יצא מביתו לכיוון בית ספר כשלפתע (תמשיכו) (אסור להגיב לעצמך)

הוא התכופף להרים אותם

אבל הם עפו לכביש, הוא ירד לכביש להרים אותם, ובדיוק עבר אוטובוס ופגע בו.

על מסטיקים. במכולת ילד אחד ניסה לתת

לו מכות. אבל לפתע חזר אליו הזיכרון, והוא זכר את התאונת אוטובוס. אחרי שפגע בו אוטובוס, זרקו עליו כיסא, שולחן, שקית ניילון, מחדד, קיסם ושני מחקים. והוא הפך ליותר מהיר מכיסא, יותר חזק ממקל אוזניים משומש, עם כריזמה של קישוא, והכוח להפנט חרפושיות. הוא ניגש לילד שניסה לתת לו מכות ו

הוא ניגש לילד

כדי לדפוק לו מכות כי הוא חשב שהוא יגמור עליו בקלות אבל להפתעתו הילד יותר חזק ממה שהוא חשב אפילו באותם כוחות ואז הוא גילה שהילד השני....

הוא בעצם אחיו האובד, צחי

אחרי שניות הכוחות שלו התחילו לפעול, ואז הוא הרביץ לצחי עם כיכר לחם. בינתיים מישהו גנב את המאתיים שקל שלו ולצחי את ה

ולצחי את הפלאפון

הם החליטו להפסיק לריב ולתפוס את ה %^#^ שגנב את הדברים (גם כי לו היה לו כסף לעוד לחם
) אז הם הבחינו את הבנאדם נוסע באוטו ולהם לא היה איך לתפוס אותו הם היו חייבים לרוץ כדי לא לאבד אותו אבל תוך כדי הריצה הם שמו לב ש...

אין להם מכנסיים

אין לנו מכנסיים אמר צחי. אז מה ? אמר דני, אני אף פעם לא לובש מכנסיים, אני גיבור על, אנחנו לובשים רק

פגעסוס

Well-known member
גלימה...

"רק גלימה?" שאל צחי ופניו האדימו "ועד עכשיו לא הבנתי למה צוחקים עלינו..." הם רצו עד לחנות הבגדים הקרובה כדי לקנות לפחות תחתונים, אך נתקלו בשלט "לא נכנסים בלי עניבה (ניתן לקנות בכניסה ב 100000 ש"ח)". "יש לי 2 ש"ח" אמר צחי "כמה יש לך?" "לי יש...

>>> תראו בפנים >>>>

100! דולרים, אבל יש לי כבר עניבות, גם יש לי עשרות כרטיסי אשראי. אתה חושב שניצלנו ? תראה איך אני דופק אותך אני אומר שיש לי רק בזוקה. עכשיו מה נעשה ? צחי : בזוקה הרובה ?

קורים

לקחתי את ההשראה מספיידרמן ד"א הבתחתי לו שאני ישלם לו 200 ש"ח על הזכויות אבל הוא גנב לי את הכסף אז בו נמהר ונתפוס אותו אחרת הוא יברח ולא יהיה לי אייך לשלם למרות מאמצם בריצה היה להם מזל ו...

גמל חביב

הסכים לקחת אותם טרמפ. מאחר שזה היה גמל מעופף שגם קרא מחשבות וניבא עתיד, הוא הביא אותם למקום בו יהיה ספיידרמן עוד שעתיים. מה עכשיו ? שאל צחי

עכשיו נידפקנו עלה לו

הסתברר שזה גמל מניאק במקום לקחת אותנו לגנב הוא לקח אותנו לספיידרמן ואין לי אייך לשלם ל רק זה חסר לי עכשיו עצבני על הזנב שלי בוא ניברח מיפה לפני שיתחיל לתחקר אותי בשאלות מסוג איפה הכסף בעודם חוזרים לגמל הם שמים לב שיש לו טלויזיה הם מדליקים על חדשות ורואים שהמשטרה רודפת אחיר הגנב כי עבר את המהירות המותרת...

וואלה, אומר צחי

תמיד ידעתי שהמוח הוא הדבר המופלא ביותר, עד שהבנתי מאיפה המחשבה הזאת באה... דוד שלנו, יחזקאל עובד במשטרה בוא נלך לבקר אותו

כאשר הם מגיעים אחד השוטרים מזהה

את דני ואומר שהילד הזה גנב 200 שקל ואז הם מכניסים אותו לכלא דוד שלו רוצה להגן על אחיינו דני משחרר אותו בלילה בלי שכולם יראו אבל הם ניתפסים בשעת מעסה וגם הדוד נכנס לאותו תא עם דני בתא הם שמו לב גם ל...

עובדה ש

המכסה של האסלה היה מורם. דני הוריד אותו, אז הם מצאו מתג, דני לחץ על המתג ולא קרה כלום. בצד השני של העולם בינתיים, נעלמה סין מהמכ"מ חזרה בצד הראשון, דני הזיז עוד פעם את המתג, וסין חזרה. זה לא עושה כלום אמר דני, ואז הוא ודוד שלו גילו שהאסלה היא בעצם מעלית גדולה עם

שירותים בתוכם

פשוט המצאה גאונית אמר דני מעלית+שירותים הם החליטו לעלות כולם במעלית הזאת והם עלו למעלה וראו שהם עלו לתא כלא נוסף שרק עד לם יכולה המעלית להגיעה למפרבה הפלא הם מצאו שם את הגנב זה שנעצר בגלל מהירות מופרזת ואז...

הרביצו לו

עם כיכר לחם שהייתה לדוד של דני בכיס (זה עובר במשפחה). אחרי שהגנב איבד את ההכרה, הם גילו שהם בעצם ב

פגעסוס

Well-known member
אדם זקן...

שישב על הדרגש ואמר "ברוכים הבאים, אני הייתי בתא הזה לבד כבר 46 שנים...". "אני לא מתכוון להשאר כאן 46 שנים" נחרד דני והוא ודודו התחילו לחפש דרכים לצאת. לבסוף הם הגיעו לתוכנית: הם יכינו מהאבק שעל הקרקע והזבובים שבאויר מעין אבק גירוד. דני יקרא לשומר וכאשר הוא יגיע, הדוד של שני יעסיק אותו בזמן שדני ישפוך עליו את האבקה. הוא יתחיל להתגרד ויאלץ להוריד את הבגדים ואז הם יצלמו אותו במצלמה שלהם ויסחטו אותו שישחרר אותם בתמורה לאי פרסום התמונה. התוכנית הלכה מצויין, רק שאחרי שהשומר הם גילו שאין להם מצלמה. השומר הפסיק להתגרד והלך בחזרה לעמדה שלו... "טוב" אמר דני "כנראה שנשאר כאן 46 שנים... לעולם לא נצא מכאן" לא יודע" ענה לו הזקן, הוציא משהו מהכיס ונתן אותו לדני "אני חושב שכדאי לכם להשתמש במפתח..."

למעלה