סיפור בהמשכים

שייני

New member
סיפור בהמשכים

(אם אתם צריכים ללכת לשרותים, לשתות, או כל דבר אחר אז רצוי שזה יהיה לפני קריאת ההודעה כי אין פרסומות!!) אוקיי אז הסיפור מתחיל ככה : בממלכת הדבורים הקסומה והרחוקה שבהרי הבממיה של אירלנד העתיקה, התגוררה לה דבורנית קטנה. הדבורנית אהבה לעסוק בעיסוקים משונים, לשגע אנשים, ולהפוך אותם לשמנדריקים. שמה של הדבורנית היה "רונינה" (
אז מה אם השם מצחיק, העיקר האישיות!) חייה היו כמעט מושלמים: טבע מדהים, שלווה, מרחבים.אבל משהו היה חסר היא חשה שעליה למצוא את מהותה, את הדבר שכבר המון זמן היא מחפשת. לא נרדמה כל הלילה, לא נרגעה כל היום, לא ידעה מה היא רוצה, אפילו היא לא ידעה איך הדבר שהיא מחפשת נראה. ושוב התחילה לחפש בכל מיני פינות ומקומות. חפרה באדמה, טיפסה על גבעות, צללה בין שוניות.וכלום
היא אפילו הלכה ושאלה בין קהילות דבורניות אם מישהו שמע על הדבר העצום הזה שהיא כ"כ רוצה...והזמן עבר אפילו אביה שהזדקן אמר : "יאלה אין זמן, הוא עובר בטיסה" והיא ענתה לו :"אבא שתוק! גם ככה קשה לי!" והחליטה : אני ייקח תרמיל ואסע! אז היא ארזה בתרמיל בשקט בשקט דברים אחרונים (כמו דיסקים של אבי ביטר, פיני חדד, ועוד כל מיני זמרים מעניינים) בבוקר קשה היא התחילה לרוץ. אצה רצה כמו מטורפת, לא נחה לרגע, הרגישה את הזיעה נוטפת מפניה, נשפה ונשמה......... ולפתע! נשימתה נעתקה ממנה, עיניה נפערו לרווחה, היא קפאה במקום ורק הזיזה את ראשה לעבר הקול. היא לא יכלה לראות מאומה, רק שירה שלאחריה הופיעה הד.......
הקול סחף אותה והיא לא היתה מסוגלת לעשות כלום חוץ מלשמוע אותו... "ובלילות דלתות פניך נעולותתתת.... ובימים אפפעם לא תדעיי..." והקול הפסיק. הדבורנית הקטנה החלה לייבב ולנסות לברר את פשר הקול אך מי אמר שכל מה שרוצים בחיים מקבלים? מי אמר שהחיים קלים? ומהן המילים אם לא שתיקה? (משפט יפה. אך לא קשור) חלפו השנים, סתווים, אביבים
ומהקול לא שומעים.... (לא לדאוג, הסיפור נגמר בקרוב....) וביום קייצי אחד רונינה ישבה על הערסל במרפסת ופתאום הגיע איש. רמז :
הוא היה כה חטוב ונחמד ורונינה התאהבה בו מיד (דהההההה) הם שוחחו על כוס קפה (אחרי שהיא שילמה לו 1000 דולר כמובן מי לא היה משלם??) והוא הציעה לה הצעה : איש: רונינה יקרה את זוכרת את הקול ששמעת באגם הונילולו? רונינה: דהההה איש: זה הייתי אני
רונינה: דהההה
איש: תשמעי, כפרה אני צריך לסיים את השיר, הוא עוד לא גמור רונינה : מה אתה רוצה ממני???? איש: את ה"נה" רונינה: מההההה? איש: "נה נה נה נה נהההההההההה" רונינה: איש תעזוב אותי, מה אתה רוצה?
(את הקטע הזה איני יכולה לספר, אך השיר הושלם, ע"י האיש שהוא בעצם זמר ורונינה הקטנה נהפכה לרוני... לאחר שהאיש לקח לה את הנה) רוני היקרה נשארה באירלנד עם האיש... ומאז נעלמו עקבותיה לא ידועה מתי תחזור אם מישהו יכול לתת מידע כלשהוא הוא יתקבל בברכה ואפילו יש פרס -וזה הסוף-

fifi1

New member
../images/Emo41.gifאיך נראית??????????.

איך נראית רוני היום,נדמה לי שראיתי אותה באירלנד

למעלה