סיפור בהמשכים- הסיפור.

omer87

New member
נמשיך יותר מאוחר

אללי מה נעשה עכשיו? איפה לעזאזל נמצא הקוד הסודי לכספת? חיפשנו ביער, חיפשנו בהרים..... חיפשנו בעיר, חיפשנו בכפר ובטח נמשיך יותר מאוחר!!!

ShukyD

New member
במיוחד עם כל הכושים האלה

כשיחשיך, גם ככה אין טעם לחפש באור, זה לא שרואים פה משהו אז הלכנו לקלף אבוקדו ולהכין סלט פסיפלורות בינתיים הם סיפרו לנו סיפורים מהתקופה שהם היו בניו אורלינס וכל הכושים נסחפו ממש בלאגן מה שהלך שם במיוחד עם כל הכושים האלה

carmit4

New member
לזרוק אותם לפח וזהו

מה נעשה איתם??? נעביד אותם? או שפשוט נבשל אותם ואז נאכל??? ומה עם הסיניים??? רק טכנולוגיה הם ממציאים אלה...עדיף לזרוק אותם לפח וזהו

Liza1987

New member
מישהו מוכן לנסות?!

לזרוק אותם לפח וזהו.. בלי ויכוח.. ממילא אף אחד מאיתנו לא יאכל את הסנדוויצ'ים המעבישים הללו.. מישהו מוכן לנסות?!

ShukyD

New member
האיש האמיץ ביותר שראיתי

מישהו מוכן לנסות? אבל אף אחד לא ענה ובראש של כולם עברה מחשבה אחת מה יקרה למי שינסה אף אחד לא מוכן להשתתף בניסוי עד עכשיו אף אחד לא היה מוכן אולי יש לזה סיבה טובה "אני מוכן" נשמע קול רחוק מאחור.. הוא היה האיש האמיץ ביותר שראיתי

Liza1987

New member
בעל שלוש העיניים..../images/Emo12.gif

האיש האמיץ ביותר שראיתי- הוא הציל את הנסיכה מפני הדרקון בעל שלוש העיניים..

Drorrrrrr

New member
חוצפן שכזה...

תמיד רציתי שיהיו לי שלוש עיניים, שתיים להסתכל איתן ואחת לפזול איתה. זה מגניב. בגלל זה, כשהוא בא אלי וראיתי שיש לו שלוש עיניים, הרגשתי קינאתי חזקה. גם אני רוצה! גם אני רוצה! הוא הביט בי במבט משפיל, כזה שיודעים שהוא מפשיט אותו בדמיון שלו, הפניתי את גבי והלכתי. חוצפן שכזה...

Liza1987

New member
גברת ישישה וחולה?!..

חוצפן שכזה... כיצד הוא מעז לפנות כך אל גברת ישישה וחולה?!..

Dawson girl

New member
לא היתה שם נפש חיה

גברת ישישה וחולה?!.. מה לעזאזל השלט הזה אמור להביע? היא הביטה סביבה בחוסר אונים. חוץ מהכביש ופח הדלק המיותם במרחק כמה מטרים ממנה, היא לא ראתה כלום. לא היתה שם נפש חיה.

carmit4

New member
בלעדיו היא חצי בנאדם

בעצם היתה שם רק חיה, היא אמרה לי לבוא לאסוף אותה ב-8 בדרך לבית הקברות...היא מתגעגעת לאוגר שלה שנפטר לפני שנה וחצי... בלעדיו היא חצי בנאדם

שהרס לה את החיים.

והיא אוהבת אותו כמו שהיא לא אהבה אף גבר בחייה. היא החליטה ללכת למשרד שידוכים על מנת לשכוח את הגבר הזה שהרס לה את החיים.

למעלה