סיפור בהמשכים- הסיפור.

Drorrrrrr

New member
סיפור בהמשכים- הסיפור.

ההוראות פה. בהודעה הבאה אני אתחיל לכתוב פיסקה מהסיפור המושי מושלם שלנו. בכותרת אני אכתוב את המילים האחרונות של הפסקה. בגלל שהמשחק בנוי על אמון [ואין לי את האפשרות לבדוק מי קרא ומי לא] אנחנו נסמוך אחד/ת על השני/ה ובאה נקרא רק את הכותרת ונמשיך לכתוב את הסיפור רק על פיה. להזכירכם: בכותרת ההודעה מותר לכתוב רק את המילים האחרונות של הפסקה ולא יותר מזה! כל הודעה עניינית בקשר ל"משחק" אפשר לכתוב בשרשור הזה, או לשלוח לי במסר. כל הודעה תקרא ותענה בהתאם.

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif העור שלנו שונה. ../images/Emo36.gif

להזכירכם: אסור לקרוא את תוכן ההודעה
. באותו היום השמיים בהקו מרוב חוזקה של השמש. זה היה היום החם ביותר של הקיץ, ללא ספק. פחדתי לצאת מהבית גם ככה אני לבן כמו איש מת. אם אני אצא מהבית אני ישר אשרף, זו הבעיה בלהיות ג'ינג'י, ישר נשרפים! הבלונדינים משתזפים, השחורים מתכהים עוד יותר ורק אנחנו- העור שלנו שונה.

Dawson girl

New member
אנחנו זרים

העור שלנו שונה, ככה היא אמרה לו. אנחנו לא בני אדם רגילים.. והגיע הזמן שתדע על זה. רואה את הכוכב המנצנץ שם רחוק? אולי זה הבית שלנו.. אולי לא.. לעולם לא נדע. מה שכן, אנחנו בטח לא מפה. אנחנו זרים.

omer87

New member
סלחתי!!! תרצי לימונדה???

אנחנו זרים, אז אל תדפיק לי על הדלת באמצע הלילה בשביל להציע לי עבודה בקרקס!!!! אז מה אם יש לי ניסיון בהליכה על חבל, אז מה נורתי מתותח ואז מה אם יש לי כדור אדום על האף? לא נורא,סלחתי!!! תרצי לימונדה???

ShukyD

New member
כמה שאני אוהבת אותו..

תרצי לימונדה? שאל אותי משה דץ לאחר שסיימנו עם האורגיה המטורפת הוא הסתכל בעיניי ואמר "אני אוהב אותך, אני רוצה להיות שלך לנצח" ואני רק חשבתי על משה נוסבאום החטוב והשרירי כמה שאני אוהבת אותו..

carmit4

New member
העיקר שיהיה מנטה

וידעתי, שאם אני אלך הוא יעזוב אותי... לא יכולתי לחשוב בכלל על דבר כזה אז נשארתי...בדרך ביקשתי שיביא לי מסטיק מאסט או אורביט העיקר שיהיה מנטה

ShiRan T

New member
הכי טוב אחרי החגים

"העיקר שיהיה מנטה", היא אמרה, אבל אני, אני שונאת מנטה, שונאת. גם עם המשחות שיניים קשה לי, מסטיקים וכל דבר אחר שקשור בזה. עוברת בי לעיתים צמרמורת קלה. הכי טוב מתוק, הכי טוב, הכי טוב, הכי טוב.. ככה גם הכי טוב אחרי החגים, ככה אמרו בפסרסומת, "הכי טוב אחרי החגים". D:

סיונתו

New member
נראה לכם שהם יזכרו?

ככה אמא תמיד אומרת אבל אני לא תמיד מאמינה לזה... זה לא בדיוק ככה כי עד אחרי החגים הם תמיד שוכחים שהם הבטיחו.... הפעם הם הבטיחו לקנות לי מכונית, חמודה בצבע ירוק כזאת שאפשר בה לנסוע רחוק... נראה לכם שהם יזכרו?

נראה לכם שבתפוז יפתחו לזה פורום?

ברור שהם יזכרו, רק שזה יהיה מאוחר מדי, ואז כבר יקרה אסון. לא חשבתי שזה אי פעם יקרה, אבל עכשיו, כשזה קורה כבר בפעם העשירית [אחרי 9 פעמים אפשר לצפות שהם יזכרו], הייתי חייב לעשות משהו. אז לקחתי סכין קצבים ויצאתי במסע הרג המוני. פעם הבאה הם יזכרו לקנות לי דיאט קולה. ההרג היה מרתק ומרגש. אפילו התחלתי אוסף גולגולות במגירה שבארון. נראה לכם שבתפוז יפתחו לזה פורום?

ShukyD

New member
אני חושבת שלא

אם פתחו פורום לאיסוף מפיות אני בטוח שיפתחו גם לזה את לא חושבת? לא, אתה טועה אני עדיין חושב שכן אני חושבת שלא

mailo1

New member
דבר שניתן לערער עליו

מזת'אומרת את חושבת שלא? ברור שכן תראי זה לא דבר שניתן לערער עליו

ShukyD

New member
דרך אגב אני כרמית

אבל הם אף פעם לא מקבלים את זה ערערתי כבר חמש פעמים וזורקים עליי זין זה לא עובד ככה הצבא המעצבן הזה!!!
דרך אגב אני כרמית

אם רק הייתה לה גרסה גברית.

כן כן, אני כרמית. אני מושלמת, אני רמטכלית, מה עוד יש לבקש בחיים? את יפעת. הרומן שלנו התחיל.. לפני כמה זמן. התאהבתי בה. אני לא לסבית, גם היא לא, אבל היא פשוט.. גם היא אוהבת אותי, אני יודעת את זה. אם רק הייתה לה גרסה גברית. -כרמיתי לא להרוג אותי :(-

ShukyD

New member
אבל הוא שמן!

בטח שיש יואב הוא אולי לא חמוד כמו כרמית הוא אולי לא סקסי כמו כרמית אולי לא מושך כמו כרמית אבל הוא שמן!

shira245

New member
שמן?!?!מה שמן?!פעם הוא היה מקל!

אני פשוט בשוק! לא ידעתי שהוא לקח את זה כל כך קשה! ידעתי שהוא היה מכור לטב"ע אבל עד כדי כך?!?!

shira245

New member
תוספת../images/Emo122.gif

אבל עד כדי כך?!?! שמן!?!מה שמן?!?פעם הוא היה מקל! <זה מה שקורה שאתה מדבר עם יואב>

mailo1

New member
קטשופ בטעם סיכריות על המרמלדה

תוספת ב-1.90 לדוכן חמש בבקשה ותוך שנייה הרובוט ג' נעה לעבר השולחן ומוסיף קטשופ בטעם סיכריות על המרמלדה

Drorrrrrr

New member
אללי, מה נעשה עכשיו?

ולא סתם פצפוצים! פצפוצי שוקולד עם גרורות שוקולד לבן, מקופלת, צבעי מים ושמיים, רגלי צפרדעים וחלב אם! יאמ יאמ! אצתי רצתי להכין את העוגיות המדהימות, אך אוי וואי! התנור לא פועל! אללי, מה נעשה עכשיו?

למעלה