סיפור ארוך, מעניין וגס!! עזרה ודעות! 18+

חד פעמי9

New member
סיפור ארוך, מעניין וגס!! עזרה ודעות! 18+

טוב... אז אני יתן רקע קצר... בכל את חשוב. זה יהיה ארוך, אז סבלנות.

אני בן 19, בצבא... וגם מי שהסיפור כולל אותו הוא בן 19 ואיתי בצבא... מאז ההכשרה אנחנו באותם המקומות. שנינו לוחמים. הוא תימני ואני חצי אשכנזי... שנינו נראים באמת טוב, אפילו חתיכים, לא יצורים ולא מכוערים.... בנות נדלקות עלינו... למרות שבעצם אף פעם לא שמעתי אותו מספר לי על בחורות שלו, הוא תמיד מדבר על כוסיות, אבל אף פעם לא מדבר על אירועים ספציפיים.

אז התחברנו והפכנו לחברים מאוד טובים לקראת סוף ההכשרה, היינו באמת צוחקים והיינו כמו בן אדם אחד... ובתאכלס הוא התחיל לשלוח לי תוך כדי לפני כמעט כל לילה שהלכנו לישון אסמס "לילה טוב נסיך שלי" והיינו מסתמסים כזה בצחוק ככה, עם כל מיני סימני לב ונשיקות, שוב הכל בצחוק..... בלילה האחרון של המסלול הוא בא אלי לחדש כשהלכתי לישון לפני כולם, והוא אמר כזה בחצי צחוק "לילה אחרון שלנו" והוא כזה נשכב עלי והתחיל לעשות תנועות זיון- שוב בצחוק! אבל זה רלוונטי לאח"כ כדי שתבינו הכל. גם כשהיינו חוזרים הביתה היינו מתכתבים בסגנון הזה בפייסבוק, אבל לפני שהיינו יוצאים הוא היה גם שואל אם באות בנות.

ואז הכל התחיל להשתנות ולהיות מוזר ונהרס כמעט. - היינו במסיבת סוף מסלול, השתכרנו ושתינו הרבה, לפ-ני הכניסה למסיבה כשעמדנו בתור הוא תפס אותי ביד ומשך אותי אחריו בתור, ואחרי שנעמדנו כבר במקום הוא עדין החזיק לי ת'יד, היה קטע בתור, שהוא הכניס לי ידיים לתוך החולצה וכאילו "שאב חום ממני" כי היה די קר, אבל אז הוא גם כזה הכניס ת'יד שלו ביד הבוקסר לג'ינס שלי, ומיד הוציא... אבל שנייה אחר כך הוא גם תפס ת'ביצים שלי כזה... (אני מספר הכל, וזה ארוך כי זה נמשך כמה חודשים אח"כ עוד- - סבלנות בקשה!!!!!)... אז נכנסנו למסיבה וכל אחד הלך לשלו... במהלך המסיבה הוא ראה אותי מתנשק עם מישהי שהייתי איתה בתחילת הקשר כזה, ובדיוק כשהלכתי ממנה הוא בא אלי וכזה לחש לי בחצי צחוק כזה "נשבר לי הלב".... לא התייחסתי לזה. במסיבה הוא רקד עם המשקית חינוך שלנו שהייתה דלוקה לו על התחת והוא בטוח היה מזיין אותהה, אבל כשהם הלכו הביתה הוא לא רצה שהיא תבוא אליו, הוא ידע שהוא היה מזיין אותה.

מאותה המסיבה, גיליתי שיש לי דחף לגעת בו...!! וזה חדש! אבל משום מה גם לא נלחצתי מזה.

עבר הזמן ועלינו אני והוא לקו, והכל היה סבבה, ואז היינו בפעילות אחת וכזה הוא ישב איפה שהוא כשהוא עם חם-צוואר על הראש והעיניים מנסה לישון כזה, הלכתי אליו ודיברנו קצת, ואני החזקתי לו ברגל- ירך ויד השנייה שלי כזה מחזיקה לו ת'ראש... ואז הרגשתי שבעצם יש לו זיקפה, הוא שאל אותי באותו הרגע "איפה כל השאר" כאילו הוא רוצה שיהיה משהו עכשיו אבל לא רוצה שיראו. ואז הוא אמר לי "תעשה לי מסאז'".... אז התחלתי כזה לעסות לו ת'רגל שזה רק הגביר את הזקפה שלו... עזבתי את זה ונכנסתי לרכב. כמה דק' אח"כ הוא נכנס אחרי לרכב והתיישב לידי- "מנסה לישון", כל השאר ברכב ישנו... הוא נמצד אלי עם הרגליים שלו והמשכתי לעסות אותו, כאשר יש לו זקפה... אבל אז הוא התחיל להסתובב ולנסות לגרום לי להפסיק, בסופו של דבר עזבתי את זה...

הגענו לפעילות אחרת כמה ימים אח"כ... שוב, אני מאבטח והוא יוצא החוצה ואומר לי שהוא הולך לישון מקדמה ושאם אני צריך משהו שאני יבוא... אז בערך 20 דק' אח"כ אני הולך אליו... ומתחיל לעשות מה שקרה בפעילות הקודמת רק שהפעם הכפתורים במכנסיים שלו כבר היו פתוחים, אז התחלתי לעשות לו ביד, אחרי מס' דקות אני שולח לו יד לבטן ואז הוא נבהל כזה ואמר לי לעוף, היה עלי בעצבים.... ואז יצא החוצה ודיברנו בערך חצי שעה כשאר הוא לא מסתכל עלי ולגמרי נגעל ממני... שאל אותי אם אני הומו, ואמרתי לו שלא, ושמשום מה אני רוצה לגעת בו... אמרתי לו שהיה לי ניסיון עם נשים ושאני עדיין יוצא עם מישהי,,, מה שנכון.... בקיצור הוא אמר שכדאי שנתרחק ושהוא ישכח הכל.... יש לציין שלא כל פעילות הייתי נוגע בו אבל בזמן שהיינו ישניםפ הרגליים שלנו תמיד היו צמודות וסוג של מכורבלות.

ואז הגענו לפעילות אחרת, קרה כמעט אותו הדבר, רק שאחכ הוא לא כעס, אלא נשאר איתי בחוץ כשאני בשמירה... דיברנו קצת ולרגע הרגשתי כאילו אנחנו חברים בדיוק כמו פעם, דיברנו בפתיחות... ואז בזמן שעמדתי לידו הוא התחיל לעשות תנועות זיון על הרגל שלי אז התחלתי לגעת בו שוב... וכל הזמן הוא בתנועות זיון, אני עשיתי לו ביד שוב ונגעתי לו בכל הגוף! כל הגוף! והוא לא עצר אותי, אלא במקום זה הוא שולח יד ומתחיל לעשות גם לי ביד... אחרי שהוא גמר, הוא לא נשאר שאני יגמור, הוא ביקש שאני יצא מעמדת שמירה, יצאתי והוא ניקה את עצמו ואת העמדה.... אחכ הוא אמר לי שאם אני שוב יתקרב אליו בקטע מיני כנראה שיהיה מכות, לא הבנתי מה הקטע שלו ורבנו, שהוא שולח מסרים כפולים, ושהוא בעצם נהינה מזה ואז אומר לי לעוף ממנו כשבעצם הוא יזם חלק לא קטן מזה. בקיצור הסכמתי איתו שזה לא יחזור יותר לעולם, והוא אמר שנשכח מזה כאילו לא קרה בחיים.

בקיצור חזרנו לבסיס ואחרי כמה ימים כשהלכנו לישון בחדר, ורק אני והוא היינו בחדר, ראיתי אותו במשך כמעט כל הלילה נוגע בעצמו ומאונן כמעט, מה שהוא בחיים לא היה עושה, ואני כמעט משוכנע שראיתי את היד שלו עושה לי סימנים של "בוא".... אבל לא ירדתי מהמיטה אלא חזרתי לישון....

עבר הזמן ולא ממש דיברנו, הוא היה מתעלם ממני ולא מסתכל לכיוון שלי.... ואז לא מזמן הגענו לבסיס אחר בצורה חד פעמית, וישנו רק אני והוא באותו החדר... בבוקר אני קם ואני הולך להתקלח כשהוא עוד במיטה... כשאני חוזר מהקלחת אני רואה את הרגל שלו מחוץ לסדינים ושהוא כזה לאט לאט חושף עוד ועוד קצת מהרגל שלו, והוא רמז לי כזה בנגיעות האלה שהוא רוצה שאני יגע בו... באמת שרציתי שלא יקרה כלום כי זה רק פוגע ומזיק לחברות שלנו, אבל זה היה נראה שהוא ממש רצה שאני יגע בו... אז שוב הכל התחיל... רק שהפעם הוא שוכב ואני נוגע בכולו, והפעם הורדתי לא את המכנסיים, ואז בא אלי דחף למצוץ לו, לא ידעתי אם לעשות אתזה כי בחיים לא חשבתי שאני יגיע למצב הזה, אבל אמרתי לכם שיש לי דחף לגעת בו ספציפית.. אז מצצתי לו לבערך עשר שניות ואז התחילה לי בחילה, יצאתי מהר והקאתי בשירותים... חזרתי לחדר והוא לא היה שם, עליתי על מדים ואז הוא נכנס ואמר שלא נדבר פה כי ישמעו ושיש לו מלא מה להגיד...... ואז בפעילות באותו יום כשישנו אחד ליד השני הוא נמצד אלי עם הרגליים, ואש שוב נגעתי בו, רק שהפעם התווסף גם שהוא עושה עלי תנועות זיון על התחת!!... לא דיברנו אחרי זה... יש לציין שמחוץ לפעם ההיא שהוא עשה לי ביד הוא לא נגע לי בגוף.

חזרנו הביתה ואז באחד הערבים הסתמסנו בריב... אמרתי לו שאני לא מבין איך פעם אחת הוא מת שאני יגע בו, מדבר איתי והכל סבבה ואז הוא שוב שותק ומתעלם ממני לגמרי... בקיצור רבנו ואז הוא אמר לי שאני מגיע למצבים שהוא אפילו נגעל מעצמו ושאני היוזם, ושהוא נגרר אחרי... ושבסך הכל הוא נהינה מזה ושהוא מוטרד בשבילי מזה שאני אולי הומו.. בקיצור כעסתי עליו מאוד עלזה כי באמת שהוא מראה רצון לפעמים שאני יגע בו.

הגענו לבסיס ואני התעלמתי ממנו ולגרמי כעסתי עליו ואמרתי שאני לא צריך חברים נחשים כמוהו... ואז שוב הלכנו לישון בחדר והוא שוב כזה "קרא לי בלי מילים" שאני יבוא... ונשברתי ושוב התחלתי הכל רק שהפעם נשכבתי עליו ואני עשיתי תנועות זיון, ושהפעם מצצתי לו ולא נגעלתי ממש, חוץ מהטעם שהיה די מגעיל... הוא עצר אותי וביקש שאני יישאר בחדר ושנדבר עוד 5 דק'... בקיצור דיבנרו ברוגע, אמרתי לו בדיוק כמנו שאני מספר לכם עכשיו, את הנקודת מבט שלי... ואז הוא אמר שהוא לא נמשך אלי (למרות שבאמת לא קשה להעמיד לו את הזין, כי ברגע שאני נוגע בו יש לו זקפה מלאה) ושהוא עשה לי ביד בפעם ההיא רק מהסיבה שאני תמיד נותן ולא מקבל, הוא כאילו רצה שיהיה פייר. ואז החלטנו שזה לא יקרה יותר בחיים ושאנחנו רוצים לחזור להיות חברים טובים שוב, רק שזה ייקח זמן ושרק עכשיו זה יהיה פשוט שונה. אז זהו אני קבעתי אצלי בראש שאני גמרתי עם זה והאמנתי שגם הוא לא ירצה יותר בחייייים!!! והייתי שלם עם זה ורגוע...

חד פעמי9

New member
המשך - קצר

ואז שוב הלכנו לישון רק הפעם בבסיס אחר, והמיטות שלי ושלו היו צמודות, לא עבר הרבה זמן עד שקלטתי שבעצם הוא יש בצורה מאוד מאוד קרובה למטיטה שלי ושהרגל שלו בעצם נוגעת בשלי.. והוא נותן דחיפות קטנות כאלה עם הרגל שאני כאילו יגע בו שוב.... ניסיתי לדחוף אותו שלא יהיה אלי קרוב כי לא רציתי שזה יקרה שוב... והוא לא זז, אלא רק נתן יותר דחיפות שאני שוב יגע בו.... אז הנה רק שהפעם הנגיעות נמשכו בערך 4-5 שעות! אני נוגע בו, עושה לו ביד, והוא גם ממש ממש התחרמן מזה שאני משחק לו בביצים ובמיוחד שאני עושה נעים בחריץ של התחת, כמו שעושים לבנות בכוס אז כאילו עשיתי לו, והוא ממש התחרמן מזה..... והפעם היד שלו ושלי התחברו והוא כאילו הראש לי איך הוא רוצה שאני יעשה לו ביד, והוא נוגע באצמו ואני נוגע בו.... ומידי פעם הייתי מסתובב ונותן לי כאילו לזיין אותי, הוא דחף את הזין שלו בחריץ של התחת שלי... אבל היה לי בוקסר ככה שלא הזדיינו באמת.... והוא מידי פעם משפריץ פה ושם קצת זרע.... על התחת שלי שהיה קצת חשוף... בקיצור התחרמן בטירוףףף!!!!! בסופו של דבר הוא גמעט גבר ויצא מהחדר, כנראה לגמור בשירותים, הוא חזר למיטה כשהוא מסופק והלכנו לישון.... בבוקר כשהלכנו לחדר כושר אמרתי לו שבאמת רציתי להפסיק אתמול בלילה והוא אמר שגם הוא... וכשניסיתי לדבר עלזה יותר הוא התעצבן ואמר שנמאס לו מזה... ואז הוא הלך... שלחתי לו אסמס שאם הוא שוב עומד להתנתק אין לי כוונה לנסות להתחבר אליו שוב כי הוא באמת לוקח לי מלא אנרגיות.... אז הוא ענה שהכל רגיל ושאין שום להתנתק!!

לא דיברנו עלזה וזה קרה לפני יומיים... בקיצור עצות אנשיםםם!!!! מה לעזעזעלעלעלעל הולך פה?!!??! תנו עצות והסברים... מה הוא רוצה ממני והאם הוא נמשך אלי והוא פשוט משקר או שזה באמת כמו שהוא אומר... אין לי מושג מה הולך פה... תודה על הסבלנות!

לדעתי החבר שלך

נמשך אליך זה די ברור אפילו, לפחות לדעתי..
הדבר היחיד שעולה לי זה שכל הדחיות האלה אחרי שנגעתם וזה..זהרק בגל הסיטואציה כביכול שאתם בצבא וזה אז הוא פשוט מנסה לשדר כאילו הוא לא הומו.
הוא כנראה רוצה לגרום לך לחשוב שהוא לא הומו ולא נמשך לגברים זהו זההדבר היחידי שנראה לי..
אם זהלא עושה לך טוב כל ההתנהגות אחרי לדעתי אל תתן לזה להמשיך אבל אם לא אז זה דווקא יכול להיות נחמד, תבין שהוא פשוט מנסה להסתיר את המשיכה שלו זה פשוט הסברה שלי.

LiorLior7

New member
תגובה

לדעתי שניכם נמשכים אחד לשני. שים לב שתמיד הוא יוזם משהו קטן ואז אתה כבר דואג לשאר. כאילו זה תלוי במידה ניכרת באם אתה מחליט לזרום איתו או שאתה עוצר את זה..

על פניו נשמע שהוא מאוד פוחד מזה שהוא נהנה איתך ונמשך אליך..
לכן, במידה ואתם חברים לגדוד..לא הייתי ממליץ לך להמשיך עם זה כי זה משגע אותו..ואז משגע אותך...

אני במקומך פשוט לא הייתי זורם כשהוא "מזמין" אותך...
יהיה מעניין לראות את התגובות שלו ואיך זה משפיע עליו כשהוא ינסה ליזום ואתה תשדר קרירות...אולי זה דווקא יגרום לו להבין שזה משהו שהוא כן רוצה, ולאט לאט הוא יצטרך להתחיל להתעמת עם עצמו..

בהצלחה!

חד פעמי9

New member
אוקי

אוקי, אני יודע שאני לא מתכוון להתחיל שום דבר, אבל אני לא יודע למה אני לא מצליח לעצור ברגע שאני יודע שהוא רוצה ת'מגע שלי.
אני לא ימשיך עם זה, ומקווה שנחזור פשוט להיות כמו פעם.... אני לא מחפש אותו בתור בן זוג שלי, לא זאת המטרה בחיים שלי. אבל יש מסביב הסיפור הזה הרבה עניין אצלי ואני מאוד מעוניין מה יקרה עוד.

LiorLior7

New member
לא חשבתי שאתה רוצה אותו כבן זוג..

אמרתי את זה כי אתם משרתים ביחד ונמצאים באותו מקום..
ברור שקשה לך לעצור את עצמך כי אתה נמשך אליו, כולנו מכירים את זה

אבל יש 1001 דרכים להפיג חרמנות, ואם זה גורם לשניכם לכאב ראש (וזה גורם) אז בשביל מה? תעבוד על עצמך ותתאפק..

white star

New member
אתה בכלל נהנה מהמצב הזה?

כי לי נשמע שאתה רוצה ולא רוצה ונמצא איתו על הזמן על רכבת הרים.
אתה אומר לו לא אבל בעצם מתכוון לכן.

אתם כבר לא 'סתם' חברים, עברתם גבול מסויים ולשניכם יש רצון להמשיך בכיוון ההוא, רק שבגלל סיבות כאלה ואחרות אני חושב שרק שניכם מתוכלים - אתה רוצה להמשיך עם זה?

חד פעמי9

New member
עברנו גבול מסויים

כן זה ברור...... אבל אני באמת רוצה שנחזור להיות חברים ושלא נמשיך עם זה, כי כן אני מרגיש מנוצל וכן זאת לא הדרך הנכונה. ברור לי שלא נהיה חברים בדיוק כמו פעם, אבל יש לי רצון לתקן ולחזור אחורה!

לא אני לא רוצה להמשיך עם זה!! יש לי דחף לגעת בו ושהוא יגע בי, אבל אם זאת שאלת רצון--- אני לא רוצה להמשיך עם זה!!!!!!

white star

New member
אתה מכיר את האימרה הידועה?

"פשוט אמרו לא"
תהיה חזק ותפסיק את הקטעים האלה.
שהוא יתמודד עם הסרטים שלו לבד בלי שאתה תהיה מתוסכל.
תהיו חברים אפלוטוניים בלבד

תראה, אין דרך חזרה, וזה לא כ"כ נורא

אתה לא יכול להתעסק למישהו בזין כמה שעות ובכמה הזדמנויות ולא לראות מה שזה באמת. תרגיע את זה, אבל זה ישאר לך מאחורי האוזן תמיד.
בחיים אף פעם אי אפשר לשחזר מצבים בדיוק לכן גם אי אפשר לחזור ולתקן, זאת האמת היחידה שכדאי שתאמין בה. זאת הסיבה שעל רוב המצבים יגידו לך (מי שבאמת אכפת לו ממך) ש"תזרום". נשמע בנאלי, אבל נכון.
יהיה לך קל וקצר יותר לשנות גישה, ולהפסיק להיות מבוהל מעצמך או ממנו. תבין/תסכים שאתה לא עושה דבר שלילי, אתה וגם הוא פועלים בהתאם לנסיבות - שניכם רעבים.
אם לא היה בו חור שדרכו אתה חודר למרחב הגבריות שלו, הוא היה מעיף אותך חד משמעי על ההתחלה.
לדעתי אם תרים את רמת המודעות, כמו לחשוב על מהות/תכלית או לדבר איתו על זה או לאכול לו את הראש ב"הוכחות" שגם הוא רוצה כביכול, הוא ישנא/יתעב אותך לנצח.
כי התנאי שזה מתקיים נכון לעכשיו, הוא התמימות שלכם.
יש פה מספיק בוגרים, שאולי יאמרו על הדברים שלי שהם רציונליזיה של ניצול...אני לא מכחיש
אבל אם דיעות של אנשים שקולים ומוסריים אתה רוצה לשמוע כדאי שתבקש עיצה מתרנגול או מקל1 או איציק - הם המבוגרים האחראיים

קח שיר http://www.youtube.com/watch?v=37iuauzMWxo

hold me1

New member
קשה לי להאמין שתישארו בקשר כמו שאתה היית רוצה

אם שניכם דו מיניים ונהניתם מהסקס שהיה - תגיד תודה ותמשיך הלאה. לא הגיוני שפתאום אפשר לעשות "אחורה פנה" ותישארו חברים אפלטונים. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה עם מי שתבחר להיות. כפי שנאמר אתה צעיר, צפויות לך עוד חוויות בהמשך החיים, אתה צפוי לעשות טעויות וללמוד מהן (אני מקווה בשבילך...). פחות חפירות ויותר תובנות

אתה מת שהוא יזיין אותך אבל אתה פחדן

כשאתה מספר את הסיפור אתה מפיל עליו את כל היוזמה, ואת עצמך כאילו אתה זורם, לא רוצה לבעס, אחלה גבר...אח שלי, לך תעשה קקה ! אתה מפרש את ההתנהגות שלו איך שאתה רוצה כי אתה מת שהוא יזיין אותך; בין אם אתה יותר מודע ממנו להומואיות או בין אם יש לו זין טוב (תימני אמרת – אמרת הכל
)
הוא, נראה לי שלא חסר לו, ואתם שניכם במצב לא מציאותי של רגעים לחוצים בצבא, זה זין כמו תמיד. אז נגיד שהוא עלק תמים ולא מודע, אבל מה אכפת לו שמישהו ימצוץ לו ? לא אכפת לו...אבל אתם בצבא ואתם תקועים שם ביחד, ואתה מתפרק עליו בקלות מידי, והוא פוחד שאתה תשב עליו כמו יציקה אם יתן לך יותר כי אתה כאילו משחק משחק אגו דבילי...יענו אם אתה רוצה זין – תתנהג בהתאם !
תהיה אמיתי וכנה עם עצמך ותחליט אם אתה נמשך אליו ורוצה אותו. אם כן, אז בפעם הבאה שנדמה לך שהוא מאותת לך, תן לו את כולך, תן לו להרגיש גבר, תספק אותו, תעשה לו טוב. שניכם תהנו מזה ! כי אתה חם חם חם, והוא לידך, אז תפסיק לשקר ותמצא סידור עד סוף הפרק הזה בצבא. אין כמו כמו זין טוב בסוף יום או לילה מעייפים

שחרר גבר....שחרר...אתה לא הראשון בסטואציה ולא אחרון

חד פעמי9

New member
נגיד ואני ילך לפי העצה שלך

יש ת'סיכוי שהוא יקח ת'רגליים ויברח!!! וכדאי שתבין שזו הנקודת מבט שלי!! אני סיפרתי ת'סיפור מהנקודת מבט שלי, ואני יודע שבתאכלס את הדברים הגדולים פה, אני יזמתי! אני מודע לזה! אבל הוא לא מראה 0 התעניינות, הוא כן "קורא" לי אליו.

ויש משהו ששכחתי להזכיר, כשאני נוגע בו, חוץ מהפעם האחרונה שלקחה 4-5 שעות, אני יודע שהוא לא העז להסתכל על מה שקורה, כשעשיתי מה שעשיתי הוא תמיד כיסה ת'עיינים עם שמיכה\חם-צוואר\ עמד כשהוא מסתכל דרך משקפת..... הוא אף פעם לא הסתכל עלי.... אני יודע שבפעם האחרונה הוא הציץ כי הראש שלו היה מתחת לשמיכה ושהוא ראה כמעט הכל.....

תשמע, תהיה ראלי

אם הוא לא הומו אז בכל מקרה כשיגמר הפרק הזה בצבא הוא יעלם לך כועס ומריר. אבל אתה כבר בחרת בתפקיד מוציא הערמונים מהאש, אז אם תיסוג עכשיו, תבגוד בעצמך. יענו, אתה מתעקש לקחת אחריות ואני לא יכול להתווכח עם זה, אז נגיד שיש לך ביצים מנחושת – תוכיח ! הוא מתחבא – אתה מעמת אותו עם אמת פשוטה שעומדת זקוף...סבבה לגמרי, אבל למה אתה מורח את זה עם כל החירטוטים ? לך עד הסוף. תעשו ארנביה עד סוף השרות ואח"כ ברוב המקרים אנשים עפים לכל הכיוונים, בלי שום קשר למה שהיה (אלא אם אתם בנות
אתה כוסית אחי ?

חד פעמי9

New member
אתה כאילו מעודד אותי להזדיין איתו.

לא!! באמת שלא!!
זה סבבה והכל כל הנגיעות האלה, אני כנה פה ואומר שלא הייתי עושה אתזה אם לא הייתה לי פה הנאה.... אבל באמת שזה צריך להיות הגבול.... אני לא מוכן להזדיין עם גבר!! זאת מחשבה באמת בלתי נתפשת אצלי.... גם אם הוא יגיד לי עכשיו שהוא מאוהב בי על כל הראש ושהוא מת שנזדיין כי זה חלום חייו, אני יגיד לו שלא, אני לא יכעס עליו או יבהל, פשוט אני יגיד לא!! בשבילי זה רחוק מידי!

ItsikH

Member
אה, אז שניכם לא יודעים מה אתם רוצים סיבה עוד יותר טובה לחתוך את הענין כבר עכשיו. הוא רוצה אבל מפחד, אתה רוצה אבל מפחד...

GROW UP, שניכם: תחליטו, או ככה או ככה, אתם שניכם משחקים על הגבול, מפחדים לחצות אותו אבל לא מוכנים לוותר. אני מניח שכחיילים
אתם הרבה יותר אמיצים

חד פעמי9

New member
יש סיכוי שגם אני מפחד.

אני מפחד! כי אני לא רוצה לאבד אותו בתור חבר...!!
המינימום שאני מפשר עליו זה שנהיה חברים רגילים שוב.... כן אולי הייתי רוצה יותר מחברים רגילים, אבל זאת שאלה של "ללכת עד הסוף" ובגלל שהלכתי ככה אז אני יאבד אותו.... אז כן, אני בחיים לא ינסה לקחת לסוף.... ניסוח קשה אבל בגדול, אני מעדיף לא לקחת איתו סיכון כי הסיכון הזה יכול לאמר שאני יאבד אותו לתמיד, והוא חבר שחשוב לי....

לי זה די ברור

הוא נורא מאצ'ו , קרבי וכו', וההיסטריה מהסיכוי הקל ביותר שהוא הומו או לכל הפחות בי-סקסואל נמצאת בקרב מתמיד עם הדחפים הפיזיולוגים שלו .
הוא ככל הנראה מבין שיש בו משהו הומוסקסואלי (בלשון המעטה...) כי זיקפה מטורפת וסשנים מטורפים שאפשר לשים עליהם לייבל של יחסי מין הומוסקסואליים כלשהם.
ההבנה הזאת מכניסה אותו להיסטריה. הפעם רוצה פעם לא רוצה, זה בדיוק הקרב המתמיד הזה. אני ממש לא הומו אבל יו איך בא לי שיעשה לי שוב ביד, אבל אני לא הומו ! אבל זה כיף שהוא עושה לי ביד . אבל אוי ואבוי לי, מה אני הומו?!?!?! אבל כיף לי שהוא נוגע בי.
כנראה שלכל אחד מכם יש את הקרב הזה.... כל ה"בצחוק בצחוק" יכולות להיות משאלות הלב האמיתיות של שניכם כאשר הפחד, הצבא, הסביבה שאתם נמצאים בה משתקת אותם לגמרי ומורידה מהם את "הברצינות" ומתייגת אותם כ"צחוק".
יכול להית שהאמת שם, והיא ידועה לשניכם , אבל אתם בורחים ממנה ובונים מעקפים כדי שלכל אחד מכם זה ייראה איכשהו "בסדר" מול עצמו.
אני לא מכיר גבר סטרייט שיהנה כל כך ממה שאתה מתאר... בייחוד כאשר הוא רצה "להחזיר" אבל הוא יוזם את זה כל פעם...

בקיצור - לדעתי - בלי התמודדות אמיתית וכנה של כל אחד מול עצמו , החברות הזאת בדרך לאבדון. ולמה?
כמה תסריטים :
התסריט הורוד - הוא מבין שאי אפשר לברוח מזה וזה מתפתח למשהו אמיתי ולא בצחוק ביניכם - סיכוי קלוש...
התסריט המפריד - אתה מבין שאתה הומו, חזק מספיק להתחיל להתמודד עם זה ולקבל את זה והוא רואה את ההתמודדות וכל כך מפחד מעצמו שהוא מרחיק את עצמו ממך כדי שלא יחשבו שגם הוא כזה - תסריט אפשרי...
התסריט הבדיוני - שניכם ממשיכים להיות סטרייטים שמחים וטובי לבב...

רק עצה אחת לי אליך - אל תעצור את ההתפתחות הרגשית שלך. אל תפסול כלום. אל תלחם בכלום. תלמד את עצמך. תתנסה אם אחרים. בנים בנות מה שיבוא. אל תקפוץ למסקנות ואל תשפוט את עצמך שאם קרה א' ו-ב' זה אומר ג' ו-ד'.
ואל תרשה לעצמך להיות בדרך ללא מוצא . בכלל בחיים. תמיד תעשה בשביל לבנות ולהבנות ואם אתה רואה שאתה תקוע במעגל שוטים - ברח, על כל המשמעויות והתוצאות שעלולות לבוא מזה.

ותמיד תזכור שהכל , ממילא, זמני. יש לך עוד חיים שלמים לפניך ושומדבר לא סוף העולם

בהצלחה

חד פעמי9

New member
תודה על ההשקעה והמחשבה, זה מה שאני מחפש פה.

ועכשיו לתוכן...
הכל פה זה השערות, כי בסופו של דבר אף אחד מאיתנו לא יצליח להכנס לו לראש... יש מישהו באחד הפורומים פה שאמר לי להפסיק עם זה מיד! האדם הזה ראה פה קשר של ניצול! וזה מה שהכי נכנס בי פה, כי זה ביאס אותי איפהשהו.... ולהגיד לך תאמת.. אני לא רואה את עצמי עכשיו הולך ומחפש סקס עם גבר, להתנסות עם גבר, אני לא עומד להתחבר לאתרי סקס של גברים ולחפש שם חיים, לא לסוע לתל אביב לחפש באיזה מועדון מישו לצאת איתו.... זה משהו שהוא לא חלק ממני.

רוב רובם של האנשים פה אומרים לי שזה קשר שנדון לאסון.... מה שחבל לי, אבל אם זה מה שצריך לקרות אני יקבל אתזה. אבל לפה באתי בשביל שאנשים יתנו עצות מה לעשות כדי שזה לא יקרה, ושיתנו ת'דעה הכוללת שלהם על מה עובר על החבר שלי.

למעלה