סיפור ארוך, מעניין וגס!! עזרה ודעות! 18+

ItsikH

Member
ניצול זו פרשנות מוגזמת מאוד, זה קשר לא בריא קשה לדעת למי מכם יותר אבל זה גם לא ממש משנה...

ItsikH

Member
אמרתי - אחת מהשתיים או - שאתם מוותרים על הענין המיני ומחפשים את האינטימיות במקום אחר, ואז יכול להיות קשר חברי
או - שאתם מתקדמים באינטימיות, מה ששניכם כנראה לא רוצים לעשות

לשחק "ללכת עם - להרגיש בלי" - לא עובד.

לפני הכל - וואלה הסיפור חירמן אותי

אני "סאקר" של סיפורי פיתוי-דחייה כאלה, של תיאורים מינימאליים שאפשר בזכותם לפנטז קצת יותר, והצלחת אתי לפחות.

לגבי הסיפור ב"מציאות", זה סיפור לטעמי "סאדו-מאזו" מובהק, סיפור בו נקבע מי הוא ה- טופ ומיהו ה- בוטום.
לי נראה שאתה מוצא ענין רב במשחק של "העלמה" הנרדפת, המבוזה והמבוישת.

בניגוד לאחרים כאן, כיוון שאין אלימות ביחסים ביניכם, מה רע? יש אקשן, יש רגשות, יש גם שחרור מיני בסופו של תהליך. לטעמי, תוכלו גם להתחתן עם בנות זוג ולהמשיך את הרומן החצי ממומש שלכם הלאה.

ItsikH

Member
אם היית רק בענין של סקס, אז לא היתה בעיה אני זוכר דפוס לא בריא כזה גם מעצמי מאותו גיל: אתה נמשך למישהו, הוא מגיב לך אבל מתעתע, רק חצי הדרך - זה יכול להגרר כך חודשים ואף שנים, כשאתה חסום לקשרים חלופיים, בריאים יותר עבורך.
כיוון שזה לא רק ענין מיני, אפילו הפוך - יש ביניכם קשר, אבל הוא לא ממומש מינית - הייתי ממליץ לך לחתוך בענין המיני, להשאר חברים במידת האפשר (ממילא אתם יחד כרגע), לחפש בכתובת אחרת (כי אליס לא גרה כאן יותר
) את האינטימיות שחסרה לך. מנסיון, סביר גם שהקשר הזה יתפוגג או לפחות ייחלש מאוד כתוצאה מכך.

חד פעמי9

New member
בדיוק ככה.

אני רוצה לחתוך את הקטע המיני כי יש בנינו קשר, אבל מצדו אני לא רואה אותו עכשיו ינסה לשמור איתי על קשר אחרי שכבר נתפצל (אוגוסט הקרוב)... אבל אני לא עומד לחפש עכשיו פורקן מיני אצל גברים, אם זה לא הוא אני ימשיך להיות עם בנות, כי זה גם עובד לי..... אבל את הדלת איתו הייתי רוצה לראות אותה פתוחה.

למעלה