סיפור אישי

uuuaaa

New member
מציקים

מי מציק ? גם אני לא רוצה ש"יציקו" לילדיי עם פרסומות פורוגרפיות ברדיו בטלוויזיה ובכל מקום אפשרי, ושלא "יציקו" להם עם שידורי כפירה בכל מקום. ועוד לא התחלתי לדבר על שידורי הסתה נגד ציבורים דתיים. אני אמרתי שכל הדתיים בטוחים בדתם ? בחיים לא. אין מישהו שאין לו ספקות.

מישהו דוחף לידיים של הילדים שלך

או לתיבת הדואר שלך חומר פורנוגרפי? אם כן, יש לך קייס נגדו...

israelberger

New member
למה באמת?

למה שלא תתן לילדים ללמוד על כל הדתות וגם אטאיזם אם תרצה? אומנם אני נגד אלימות אבל מה שפעילי דעת אמת באו לעשות זה לא להרחיב אופקים לאנשים אלא לגרום להם לכפור וזה גם לא טוב, במיוחד אם הם פונים גם לילדים.

israelberger

New member
כן

אם אני הייתי אתאיסט הייתי רואה זאת כחובה מוסרית לתת לילדי את האפשרות ללמוד על כל הדתות.

אתה טועה, עוד לא פתחת את העיינים

אופירי לדעתי העיינים שלך נעצמו עוד יותר, מה רע בזה שהוקם בית כנסת, מה רע? לא הבנתי, אז היית שומע תפילות, נו אז מה, יותר כייף לשמוע מוסיקת טראנס רועשת שעושה כאבי ראש? אופירי ואם היו בונים קזינו או בית בושת גם היית מדבר ככה, אף אחד לא כופה עליכם כלום אתם סתם מאשימים, הם לא אלימים הם נגד אלימות יופי בגלל שרצו לבנות בית כנסת הוא לא מאמין, תגיד לי אתה מבין מה שאתה אומר?

ofir_y

New member
אין טועה ואין צודק.

העיניים שלי לא נעצמו בכלל, כי אם כן לא הייתי מחפש תשובות באתרים מסוג "חופש" ובפורם הזה. לזה אני קורא לפתוח עיניים, ולהיות פתוח לרעיונות. זה בדיוק ההפך מהדת. [אגב רק אתמול למדנו בתנ"ך על החוק שמי שמחזיר בשאלה, צריך להשמיד אותו מעל האדמה, ובכלל את כל העיר שלו] ולמה אתה חושב שהייתי שמח אם היו שמים פה מוזיקת טראנס רועשת? היינו מתלוננים. וגם על בית בושת או קזינו! ההורים שלי אוהבים ללכת לבית כנסת בחגים וגם אחותי, אבל לא הודיעו לנו שקנינו פה בית בתחילת דרכה של השכונה שיוקם פה כולל [400 מקומות זה דבר ענק, הרעש שיהיה פה בבוקר יהיה נורא] , אבל הבית כנסת הקטן והנחמד שהקימו פה עכשיו דווקא לא מפריע ואין לי בעייה איתו - ההפך, אני שמח שלא נוצרו בעיות ואני חושב שזה בזכות זה שהצלחנו למנוע הקמה של בית כנסת ענק. ואם היית קורא את ההודעה שלי אז אני לא מאמין בגלל דברים אחרים, ואני נגד הדת [יש הבדל עצום] - הכוונה לאנשים שכופים את הרעיונות שלהם על אנשים אחרים - בכוח ואגרסיביות.

למעלה