סיפור אהבה

d a n i e l 18

New member
תספרו לי קצת על מנהל הפורם שלכם

האמתי שהוא דיי מתחיל לעניין אותי

qwerton

New member
הוא גם מנהל הפורום שלך..

ואם הוא כלכך מעניין אותך את יכולה לדבר איתו אישית, הוא בכל מקרה מפזר את מספר הפלאפון שלו בכל שרשור שני

AeroSlash

New member
../images/Emo123.gif

הצבע של הניק שלו הוא כחול וזה מאוד מאוד הולם את המחשבות שלו, אבל הכל ברוח טובה ובצחוק.. הוא כישרון מולד, מאיה פוסקילה בחוסר כבודה ובעצמה! הוא הקרקדיל גנה הכי מתוק שראיתי ויש לו את המבטא האוקראיני בה' הידיעה.. הוא נורא אוהב לשרשר, אבל מאוד אוהב לשרשר אז יש איזו הודעה שלך שלא מצאת תדעי שאת צריכה להיכנס לכל שרשור אפשרי ורוב הסיכויים שתמצאי אותה תקועה בפינה בודדה וגלמודה (אל תשאלי איך זה קשור, אני עייפה). קיריל בנוסף להכל הוא אחלה של בן אדם ויש לו יכולת פלאית לשפר מצב רוח מדוכא!!! כולם פה אוהבים את קיריל ואני במיוחד!! קיריל!! אני מאוהבת בך נואשות!! אתה ה-מנהל ותודה על הכללללללל...
ולא קיריל, אני לא מנסה להרוויח אדום, אני במילא לא צריכה אותו בזמן הקרוב, אני פשוט מביעה את התודה הענקית שלי כלפיך.. כמה הודעות בודדות ממך כבר עשו לי את העיירב מותק שמותק..

d a n i e l 18

New member
חחח...נישמע שהוא ממש כבש את לבבות

כל הבנות פה...הוא עוד יותר מסקרן אותי ואולי אני יטריד אותו קצת בטלפון ואבדוק בעצמי את המבטא האוקראיני שלו

vali האחת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוקי נרגעתי או שלא.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הסמילים לא עולים לי אחרת היתי מפציצה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הא=גה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

vk3

New member
אנוכי לשירותך גברתי הנאווה ../images/Emo39.gif !

vk3

New member
קבעי תאריך לחתונה... ../images/Emo140.gif

אלוהים...
י לא עומד בזה...
על הכווווווווווול מקסימה
אתם נותנים לי את האנרגיות והכוח להמשיך ולתת לכם... הכול... מעומק
י

vk3

New member
או, או, או... בחורה לעניין ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

vk3

New member
אהה ../images/Emo70.gif ( אגה באוקראינית ../images/Emo70.gif)

Janem

New member
פארודיה-נסיון 1.

לאמיתו של דבר ובצורה המבישה ביותר, השתוקק חלק מליבה של ניקול, כי כאן,בחדר השרותים המזוהם והמסריח הזה הזה תאבד את בתוליה בפעם השביעית. היא התרגשה בצורה המהנה ביותר והתגרתה עד מאוד כאשר התלבטה האם להענות להצעה המפתה לשכב על רצפת השרותים הצהבהבה והכל כך רומנטית. "כן...לא" אדם פרץ בצחוק, והקיא את כל הוודקה ששתה (45 ליטר), על הרצפה שהפכה לבריכה, "את חייבת להחליט חתלותלה"."תפסיק לכנות אותי בשם המגוחך הזה" "לא בא בחשבון, יא סונה אחו שרמוטית, הוא הולם אותך" השיב. אדם חייך בטמטום של שיכור והצמיד ז*ן למצחה. "נכון שמעולם לא שכבת עם גבר"? הוא השמיע את הדבר כאילו האשים אותה. ניקול ברוב תמימותה כבר הצטערה על שהיא אינה יכולה לטעון, לפחות על הסתבכות אחת עם גבר ועל השתתפותה בשערוריה כלשהיא או על הילולה... מאחר ולא הייתה רגילה לשקר וגם לא הייתה מוכנה לעשות זאת, היא הינהנה בראשה בדממה. "יבורכו כל השמים וכל הקדושים-כולל סנטה קלאוס ואיוואן האיום" לחש אדם אשר הזדרז מיד אחר כך לשלוף את חולצתה של ניקול מתוך הג'נס הוורוד. היא נעמדה מולו,חסרת אונים ובלי להשמיע הגה (רק נחירות סקסיות ונזלת),כאשר משך את החולצה מתוך הג'ינס שלה. דקה אחר כך היא כבר נעמדה מולו כשהיא לבושה רק בתחתונים שקיבלה בירושה מסבתה. מגע אצבעותיו בשדיה הסעיר את דמה של ניקול ובעורקיה עלה גל החום אשר חלף בגופה וגרם לכך שפטמות השדים יתקשו ויכהו (וכמובן ירטיבו-פחחחח). "האם אתה מתכוון להזדאיין איתי"? היא לחשה כאשר הוא החליק מעל ירכיה את ג'ינס הכותנה הדקה ואחר כך הוריד גם את תחתוני הסבתא. אדם הרכין את ראשו להצמיד את שפתיו אל המקום הרגיש שם נפגש צווארה של ניקול עם כתפיה,היא לא הייתה מסוגלת לחנוק גניחה רכה של הנאה "אני מתכוון ללמד אותך מה הפרוש של הנאה-יא סוקריית מין שכמותך-חיחאחי" השיב אדם בקול צרוד "אבל בקשר לשאלה הנוספת שלך חתלתולונת...ההחלטה נתונה כולה בידך, כפי שכבר אמרתי לך קודם". קצב פעימות ליבה של ניקול הפך למטורף (2000 פעימות בשנייה-כמו של סמיטריילר) כאשר הרגישה את הרצועות הדקות של תחתוני הסבתא שלה מחליקות תחת אצבעותיו המרוחות בוודקה של אדם וחום עז הציף את פניה כאשר נחשף לגמרי החזה שלה לעיני גבר-(מידה A).אדם ניצב לו שם ובחן בהנאה את השדים המלאים והלבנים של "החתלתוווווולה" שלו.... לראשונה בחייה הציגה ניקול בפניי גבר, גבר זר, את שדייה הנהדרים אשר הזדקפו במלוא הדרם לגובה של סנטימטר שלם לא כולל הפטמות. אדם ניצב לו שם ובחן בהנאה את השדים המלאים והלבנים כשלג של "החתלתווווווולה" שלו. כאשר השכיב אדם את ניקול על האסלה היא לא הייתה מסוגלת לראות, לנשום ועניה יחד עם אוזניה חשו רק במעורפל בנעשה, מפני שהיא הייתה מסוחררת ואפילו שיכורה מאוד מאוד כמו חבר שלה הנרקומן, למרות שלא טעמה טעם של יין, רק של ווסקי טקילה אבסינת' וודקה. הגבר הזה כישף אותה בכוחו הרב. המשך יבוא.... "כשאקח אותך למיטה את תיסתכלי בי כמו שהסתכלת בי הרגע, זאת לא תיהיה עוד פעם, זה לא יהיה עוד גבר אני אהיה האיש ואת תדעי זאת" "למה זה נשמע כמו איום?" "כי זה איום..."

d a n i e l 18

New member
רוני לא נורא כל אחד ומה שזה עושה לו

שירותים עושים לך את זה אז סבבה בשבילך כל אחד והסריטה שלו... דווקא מאוד אהבתי את מה שכתבת זו עוד דרך לבטא דברים...אבל רוני יש דבר כזה שניקרא זכיות יוצרים ולא הייתי ממליצה לך לעשות את זה שוה כי אחרת אני מאוד
... אההה ורוני...תמצא לך חיים זה די עצוב ששירותים ולהקיא עליך עושים לך את זה!

למעלה