סיפור אהבה

v o d k a

New member
כמה טוב שאת שאמרת את ההגדרה של

הפורום בעצמך... ככה קיריל לא ייכנס לסרטים שאת חושבת שזה פורום "על כלום ועל הכל"
ברוכה הבאה... כאן תשלימי את החסך- תאמיני לי

v o d k a

New member
תתעלמו מה"שאת"... ../images/Emo4.gif

*כמה טוב שאמרת את ההגדרה של הפורום בעצמך....

l1zard

New member
אבל אלצ'קה...

אני מתחת לגיל 16... וזה לא משו מיוחד :/ טוב אני אסתום... אני עוד יכולה להגיד משו שמישו יבין לא נכון :/

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

דווקא רופאים ממליצים לי על זה

v o d k a

New member
כל הכבוד לך....

אני בחיים שלי לא הייתי חולמת לפרסם את מה שאני כותבת.. זה כל כך אישי וכל כך חושף מעצמי, אני לא בטוחה שהייתי רוצה שאנשים ייקראו את זה... גם את הסיפורים שהם דמיוניים.. ROCK ON ותשלחי המשך!

d a n i e l 18

New member
אין לי ממה לפחד

מגיל קטן אני כותבת ותמיד מעודדים אותי לכתוב הייתי עורכת עיתון בזמנו ויש לי אפילו סיפוק קצת שכתבתי שהתפרסם בידיעות אחרונות... ותאמיני לי שתמיד כל פעם מחדש יש את החשש והפחד "מה אם..." אבל זה כמו תרפיה בשבילי וככה אני מוציא דברים החוצה תנסי אני בטחה שתגלי שזה ממש כיף ועוזר

v o d k a

New member
יפה מאוד

לי זה קשה, כי מה שאני כותבת בא מחוויות אישיות ורעות... וקשה לי לתת לאנשים שאני לא מכירה לקרוא על זה... בשבילי כתיבה זו חוויה מאוד אישית והכי פרטית שיש... ושוב- כל הכבוד לך על האומץ...

vali האחת

New member
את כתבת את זה?

וואי איזה יפה!!!! יש סיכוי שנקרא את כל הרומן?????? בחיים לא שמעתי מישו עם מבטא אוקראיני תאמת... למרות שאני עצמי מאוקראינה....--> הגעתי לפה בגיל 5.. אז אני לא ממש זוכרת... איזה עצובי..

v o d k a

New member
חיחיחיח מצחיקה...

כולם מתבלבלים בשרשורים בזמן האחרון... אני ליזה. דניאל כתבה את כל השיר ואת כל מה שהיא מפרסמת אני אמרתי לה שאני גם כותבת אבל בחיים לא הייתי מפרסמת את זה כי זה כל כך אישי...

d a n i e l 18

New member
ברור שאני כתבתי את זה...

יש סיכוי שתקראו חלקים מין הרומן לא את כולו.... ותודה על הפירגון!

M a r U s k A

New member
חחח אז אני מציעה לך לשוחח

ישירות עם הדיקקטור הסוטה האוקראיני שלנו!!! אז תראי מה זה מבטע אוקראיני

Vrock

New member
יש לו מבטא אוקראיני אמיתי

עם ה במקום ג והכל? איזה יופי....!!!

d a n i e l 18

New member
יש פה משהו שאני לא מבינה

מה הקטע הזה עם המבטע האוקראיני??? אני לא אוקראינית!!! ולמה כולם מפנים אותי אליו???

Vrock

New member
מבטא אוקראיני זה ה-מבטא

לי יש מבטא של איזרלטיינין ור' צולעת של יהודי. לעומת זאת מבטא אוקראיני אמיתי זה דבר שלא יסולא בפז! את לא אוקראינית...טוב...האומה האוקראינית מרכינה ראשה בענווה.

Vrock

New member
אהה ולא אותך הפנו אליו.

זה אחד מסודות השרשור.

vali האחת

New member
לא נראה לי

הם מפנים אותי אליו כי אמרתי שלא שמעתי אפ פעם מישו עם מבטא אוקראיני

למעלה