אני בחיים שלי לא הייתי חולמת לפרסם את מה שאני כותבת.. זה כל כך אישי וכל כך חושף מעצמי, אני לא בטוחה שהייתי רוצה שאנשים ייקראו את זה... גם את הסיפורים שהם דמיוניים.. ROCK ON ותשלחי המשך!
מגיל קטן אני כותבת ותמיד מעודדים אותי לכתוב הייתי עורכת עיתון בזמנו ויש לי אפילו סיפוק קצת שכתבתי שהתפרסם בידיעות אחרונות... ותאמיני לי שתמיד כל פעם מחדש יש את החשש והפחד "מה אם..." אבל זה כמו תרפיה בשבילי וככה אני מוציא דברים החוצה תנסי אני בטחה שתגלי שזה ממש כיף ועוזר
לי זה קשה, כי מה שאני כותבת בא מחוויות אישיות ורעות... וקשה לי לתת לאנשים שאני לא מכירה לקרוא על זה... בשבילי כתיבה זו חוויה מאוד אישית והכי פרטית שיש... ושוב- כל הכבוד לך על האומץ...
וואי איזה יפה!!!! יש סיכוי שנקרא את כל הרומן?????? בחיים לא שמעתי מישו עם מבטא אוקראיני תאמת... למרות שאני עצמי מאוקראינה....--> הגעתי לפה בגיל 5.. אז אני לא ממש זוכרת... איזה עצובי..
כולם מתבלבלים בשרשורים בזמן האחרון... אני ליזה. דניאל כתבה את כל השיר ואת כל מה שהיא מפרסמת אני אמרתי לה שאני גם כותבת אבל בחיים לא הייתי מפרסמת את זה כי זה כל כך אישי...
לי יש מבטא של איזרלטיינין ור' צולעת של יהודי. לעומת זאת מבטא אוקראיני אמיתי זה דבר שלא יסולא בפז! את לא אוקראינית...טוב...האומה האוקראינית מרכינה ראשה בענווה.