סיפורים..סיפורים...
בשלוש השנים האחרונות יכולתי לכתוב ספר. המצאתי כל כך הרבה סיפורים להורים שלי ..זה יכל להזין אפילו כמה כרכים. אבל ככל שעובר הזמן- אני מפחדת יותר. מחר החבר (החילוני- שומושמיים) ואני נוסעים ליממלח. לסופ"ש תחת כיפת השמיים (היום מומולדת
) כמובן שמבחינת אבאמא אני בעיר X עם חברה Y . לפחות הפעם זו חברה שבאמת קיימת בניגוד לשאר... ואני עדיין מפחדת. ואם תהיה תאונה בדרך? התחלית כבר להמציא סיפור אפילו לזה!(למרו תשנראה שעדיף למות מאשר להתמודד איתם אח"כ, כשאני רק פצועה). ואם יהיה אירוע בטחוני? ואם אפול מצוק? ואם ואם ואם... להתקשר לאמא ולהגיד לה ש"הגעתי והכל בסדר" כשאנחנו בסה"כ עוד אצל בת"א?אבל זה שקר גמור. לא להתקשר? אז היא תתקשר כשנהיה בדרך. לעצור בצד כדי שהיא לא תשמע שיש רוח ואז לענות?או אולי להתעלם?אבל אז היא תדאג יותר. לא רוצה לצער אותה!!! חשבתי כבר לא לנסוע. נראה לי השפלה מוחלטת. דריכה על כל מה שאני רוצה להיות. ואיך זה ייגמר? ואם היא תרצה לעשות לי מסיבת הפתעה עם כל החברות הלא -קיימות האלה? (או קיימות אבל בלי קשר קרוב כל כך..או בחו"ל..) הנה סיבה לשמוח שהיא לא כל כך אוהבת אותי... ובחתונה? היא בטח תצפה שאזמין את כל החברות האלה. אולי אשיג מספיק שחקניות? ומה הפלא שהחבר חושב שאני פסיכית???
בשלוש השנים האחרונות יכולתי לכתוב ספר. המצאתי כל כך הרבה סיפורים להורים שלי ..זה יכל להזין אפילו כמה כרכים. אבל ככל שעובר הזמן- אני מפחדת יותר. מחר החבר (החילוני- שומושמיים) ואני נוסעים ליממלח. לסופ"ש תחת כיפת השמיים (היום מומולדת