סיפורים ואלכוהול

../images/Emo47.gifדרך אגב...

גם הסיפור על הארווי ולבנגר הוא סיפור נחמד וגם הוא מופיע איפושהוא בוואלה נדמה לי ....

בקיצור באדיבותו של גיא....../images/Emo47.gif

בקצרה - הבחור הארווי וולבנגר היה גולש בארה"ב ואחרי עד תחרות לא מוצלחת הלך לדפוק הראש עם קצת וודקה תפוזים ועוד קצת וודקה תפוזים ועוד קצת..... עד שבסוף ביקש קצת גאליאנו בפנים להמתקת הטעם..... בקיצור ללכת ישר כבר לא היה מסוגל ובדרך החוצה החליט לצאת דרך הקיר ולא דרך הדלת, וכשבאו מבית החולים לאסוף אותו ושאלו לשם משפחתו מישהו צעק וולבנגר..... וככה הומצא לו הקוקטייל המדהים הזה.........

זה שרשום על הבקבוק....

"על פי האגדה פרנג'ליקו חי לפני כשלוש מאות שנה באזור ההררי הגובל בגדת הנהר פו. באהבתו לטבע ומבקיאותו בסודותיו השכיל לרקוח ליקרים מיוחדים במינם על פי מרשמים שהמציא" "נעלה מכולם הי ההליקר שהפיק מאגוזי בר, מעושר בפירות יער ובבושם פרחים. הבקבוק שלפיכם מכיל משקה מעודן זה, הנושא כיום את שם יוצרו"

MEIMIS

New member
הא :)

זה ידעתי :) זה רשום על הבקבוק אם אני לא טועה? קראתי את זה איפשהו

סניפטר

New member
ממה שאני שמעתי על הארווי

זה שהוא היה נכנס עם הגלשן שלו והיה דופק תגלשן על הקיר וצועק תנו לי ........ ומפה והלאה זה מיתוס .

התולעת במזכל....../images/Emo47.gif

ובכן כמו שכתבת בשרשור אחר התולעת היא אכן למטרות שיווקיות בלבד ולא תורמת למשקה באופן מיוחד. השם של התולעת הוא מריפוסה והיא חיה כטפיל על צמח האגבה.....

אדון ג'ק......./images/Emo47.gif

הרבה סיפורים קיימים על הג'ק..... ראשית יש דיון נרחב על המונח old no 7 שמופיע על הבקבוק והסיבה לכיתוב זה לא ברורה ומלאה באגדות.... סיפור נוסף שמספרים על אדון ג'ק זה שביום בהיר אחד הוא רגז ורטן ולא הצליח לפתוח את הכספת שלו ( אולי הוא היה שיכור מדי...) ובעט בה בחוזקה ומת כעבור מספר ימים מנמק שהתפתח ברגלו בגלל הבעיטה.....

כבר אמרנו למה אסור אבסינט?

נכון, כי הלענה עושה הזיות, אבל למה החליטו לפתע לאסור את הייצור של המשקה הזה שהיה כל כך פופולרי? צרפתי אחד עמד למשפט רצח -- הוא רצח את כל המשפחה שלו -- אישה וילדים. במשפט הוא טען שהוא עשה את זה כי הוא היה תחת ההשפעה של האבסינט, ולאחר מכן המשקה הוצא מחוץ לחוק.

למעלה