סיפורו של אונס

אמורוסו

New member
אתה רק מוכיח את מה שהוא אמר...

ב" שנת 1930 הקים את 'ברית הבריונים' (תנועה מיליטנטית ואנטי-בריטית שהושפעה מהתנועה הפשיסטית באיטליה). למרות שהביע אהדתו לפשיזם, היה אחימאיר מן המתנגדים הנחרצים ביותר לנציונל-סוציאליזם. התנגדותו הקיצונית לתנועה באה לידי ביטוי כאשר טיפס על גג שגרירות גרמניה בירושלים והוריד את דגל צלב הקרס. ***מאוחר יותר אף התחרט על הגדרתו כ"פשיסטן".*** "כלומר רק פלג קיצוני ראה עצמו פשיסטי והסתייג כשראה שהיה בכך מעורב הרבה אנטישמיות וכו', והתנער מזה. כמו שהוא ניסה להסביר לך לגבי השמאל והקומוניזם וסטאלין וכן הלאה (ושם לא התנערו). אין קשר בין זה לבין נאצים כמובן וכו'. אין לך שום טיעון. ברור שאהבה למולדת וכו' הם דברים שאפשר למצוא גם בתנועות פשיסטיות והמקבילה בעניין הקומוניזם, אני לא מבין את ההיתממות חחח. MS6 פשוט "משפיל" אותך אני חייב להגיד.

אין קשר

בין האידיאולוג הראשי של בית"ר בשנות השלושים בארץ ובין בית"ר? אין קשר בין השואה היהודית שעשו הנאצים, ובין העזרה שקיבלו ממוסוליני? אין קשר בין פעילות בית"ר תחת השם הרצליה תחת חסות הגסטפו, ובית"ר? אין קשר, בין הקמת מפקדה באיטליה הפשיסטית ובין תמיכה בפשיזם? אין קשר בין ארגון על מודל פשיסטי כולל התואר ד'וצה שחבריו ניסו להעניק לו ובין הפשיזם? אין קשר בין מדים צבאיים וארגון פרה מיליטריסטי על בסיס צורת הארגון והאידיאולגיה הפשיסטית ובין בית"ר. הבעייה שלכם שאתם תומכי הפשיזם אך אתם מנסים להסביר שהנאציזם הגרמני והפשיזם האיטקלי שבמהותם זהים, הם שני דברים שונים לחלוטין. לכן אתם גם מנסים להסתיר את חלקו של מוסוליני בהשמדת היהודים בסוף דרכו. .

MS6

New member
זה פשוט בידור../images/Emo6.gif

חשבתי שתעשה לי חיים יותר קשים.. יודע מה? אנחנו כולנו פאשיסטים. כולנו חברים בברית הגלובלית היהודית למען שלטון ההון והפאשיזם. אני גר בבית שמש, ומדי פסח אני נודד לכפר צוריף ושוחט כמה נערים ערבים על מנת שיהיה לי מספיק דם להכנת המצות כסדרם. ניסיתי להסתיר את העובדה הזאת ממך, אך כנראה אתה יותר מדי אינטלגנטי בשבילי. מרוצה עכשיו? נימקתי כל טיעון קלוש שהבאת, ניסיתי להסביר שהיה מדובר במיעוט לא רלוונטי בקרב המפלגה הרוויזיוניסטית והוא התנער לאחר מכן מכל סוג של תמיכה בפאשיזם (לא כמו השמאל הישראלי שלא התנער מהקומוניזם) אך לצערי אתה לא מעוניין באמת. אתה מעוניין להמשיך ולהפיץ את השקר הגס הזה ולהיראות כשמאלן נאור ומתקדם שמכה את הימין השמרני והמיושן על כל מיני חטאים עתיקים. תהנה. תאמר לעצמך שאתה צודק ותטפח לעצמך על השכם, אני בכל אופן עם הדיון הזה גמרתי..

MS6

New member
זה פשוט פתאטי...

אתה מנסה להעביר נושא כי אתה רואה שטעית.. צבע המדים היה חום כאדמת המולדת, כשעלה היטלר לשלטון בית"ר מיהרו לשנות את צבע המדים לכחול כהה כשמי המולדת. אתה מתעקש לדבר על אבא אחימאיר למרות שאמרתי כבר שהוא היה פאשיסט. והוא ייצג פסיק בקרב המפלגה הרוויזיוניסטית, בטח שלא את בית"ר ואת ז'בוטינסקי (למרות ששוב גם הוא התנער בסופו של דבר ממוסוליני ומהפאשיזם) מה גם שז'בוטינסקי גינה את מעשיו והתנער ממנו פעמים רבות. אתה מנסה לקשר בין המפלגה הנאצית לבין בית"ר על בסיס משפט שבו הם מדברים על מולדת?? עד כדי כך קשה לך להשוות בין השניים?

יש לי אתגר עבורך

בוא נגיש שנינו עתירה לבית המשפט העליון בתביעה להעמיד לדין את פורר. ומה הכוונה ב"תוצר של הכיבוש"? גם אני וגם חברי ליחידה (כמו הרבה מאד יחידות בצבא) שירתנו בשטחים וזה עדיין לא גרם לנו לאנוס פלסטיניות ואפילו לא להתיחס בגסות לפלסטינים. אותו פורר הוא אדם חולה וסדיסט ומקומו בית סוהר (או לחליפין במוסד סגור)

אמורוסו

New member
גם הם לא אנסו פלסטיניות

לא צריך להאמין לדברים האלו - זה הכל סינדרומים של פרוטקול זקני ציון.

ובכן

שלח לי את הכתובת ואת השם האמיתי שלך ומספר טלפון לאי מייל שלי, ואני אשאל את הנאנסת אם היא מוכנה שאתה תהיה אחד מהעותרים.

איזה נאנסת?

מאיפה הבאת נאנסת? אני מדבר על מה שפורר מודה כשהוא מספר לגדעון לוי: "...בתנופה הכנסתי לערבי אגרוף לפרצוף. בחיים לא הכנסתי ככה למישהו... הכנסנו אותו לג'יפ. התיישבנו מאחור, דורכים על הערבי... הערבי שלנו שכב ורק בכה בשקט לעצמו, הפרצוף של היה ממש על האפוד שלי והוא דימם ועשה מין שלולית של דם ורוק, זה הגעיל והכעיס אותי אז תפשתי אותו בשיער וסובבתי לו את הראש על הצד, הוא בכה בקול וכדי שישתוק דרכנו לו על הגב יותר ויותר חזק. זה השתיק אותו לכמה זמן..." אני רוצה להעמיד אותו לדין על התעללות בערבי, עבירה בה הוא מודה.

ממש לא מבין מה אתה רוצה

יש כאן אדם ששמו הוא פורר אשר מודה שהוא התעלל בפלסטיני בזמן שירותו הצבאי. האדם השפל הזה אפילו מעז להאשים את "המערכת" בסדיסטיות שלו. את האדם הזה צריך להעמיד לדין!!! מה הקשר בין זה לבין המקרה שבו יש חשד שאדם מסוים אנונימי חשוד באונס של נערה ישראלית?

האדם האנונימי הזה

שמו אם לא הבנת הוא פורר. הלקוחה שלי נאנסה לדבריה על ידו. אתה מבין זה לא עניין מושפט, מי שהמחסומים הפכו אותו לחיה רעה מבצע את מעלליו לא רק בערבים.

באמת לא הבנתי

אבל אני עדיין לא מבין. אתה אמנם העו"ד ואני בור ועם הארץ אבל עדיין תוהה: יש לנו אדם שביצע, לפי הודאתו מעשה נבלה בערבי. יחד עם זאת, לקוחתך מאשימה אותו שאנס אותה. אתה מבקש להכריח את הפרקליטות להעמיד אותו לדין על מעשה שלכאורה עשה ומתעלם ממעשה שעשה בודאות גמורה (לפי הודאתו). ואני שואל: 1. האם אתה מתעניין בנושא האונס ומתעלם מההתעללות בערבי מפני שהלקוחה משלמת לך והפלסטיני לא משלם? 2. האם אתה מתעניין בנושא האונס ומתעלם מההתעללות בערבי מפני שאינך חושב שמי שמתעלל בפלסטיני ראוי לעונש?

pgprince

New member
בדברים המתוארים הם נוראיים

ויש להעמיד לדין את המעורבים באתם האירועים המזויעים. יחד עם זאת יש לציין כמה דברים: 1. מדינת ישראל נמצאת במלחמה כבר כמה עשרות שנים מול הפלסטינאים (יכול להיות שהכנסת לא הכריזה באופן רשמי על המלחמה אבל, דה פאקטו, יש מלחמה). מצב לחימה מתמשך גורם להתפרצות כל מיני יצרים מוחבאים בבני אדם, כמו אלימות פיזית, נפשית ומינית. כך זה היה תמיד לאורך ההיסטוריה וכך, צערי, המצב גם היום. מצב הלחימה משפיע על המצב הנפשי של החייל. קיימים גופים שנקראים פרקליטות צבאית ומצ"ח ותפקידם, בין היתר, זה לטפל במקרים כמו שמצוינים בכתבה. אני מסכים, שלא כל המקרים מובאים לטיפולם של הגופים האלה אבל רוב רובם כן. 2. אין מקום לעשות הכללות ולומר שצה"ל זה צבא כיבוש. הלחימה אפשר להגיד נכפתה על ישראל. ישראל לא יצאה למלחמה כי פתאום בא לה. היא יצאה למלחמה בראש וראשונה בגלל הטרור הפלסטיני. אם הפלסטינאים היו זונחים את דרך האלימות, כבר מזמן הם היו מקבלים מדינה פלסטינאים עצמאית. אבל המנטליות הערבית הטיפוסית - לקבל את מה שהם רוצים רק בכוח , הובילה את הפלסטינאים לאסון. 3. כמו כן אין לעשות הכללות ולומר שכל החיילים המשרתים בצה"ל ושבאו במגע עם פלסטינאים הם אנסים ואלימים. זה לא המצב

סליחה אבל

אני מסכים עמך שלא כל החיילים הם אנסים ורוצחים. רוב החיילים הם בני עובדים ועניים בהם משתמשת הממשלה של העשירים לצרכים של מדיניות המשרתת את בעלי ההון. יש כיבוש והצבא הישראלי הוא צבא כובש ולא ניתן לראות זאת אחרת. את האחריות על המעשים הקשים שנעשים שם אני מטיל בראש וראשונה על הקצונה הבכירה ועל הממשלה, שכן הדברים ידועים ומתעלמים מהם. במקרה הספציפי הלקוחה שלי פנתה לפרקליטות המדינה וביקשה לשווא להעמידו לדין ולכן אני פונה לבג"ץ. אינני מסכים עמך שמלחמת 67 הייתה מלחמה שנכפתה על שליטי מדינת ישראל, זאת הייתה מלחמה יזומה שתוכננה והכיבוש של הגדה היה חלק מהתוכנית. מאוד כדאי לך לקרוא בעיון את ספרו של תומי שגב מלחמת 67 כדי להיווכח שסיפרו לנו אגדות. עוד לא הייתה ממשלה בורגנית בהיסטוריה שתכננה מלחמה ולא טענה שהצד השני הוא האשם. מי אשם במלחמת העולם הראשונה למשל? לדברי ממשלת צרפת למשל היו אלו הגרמנים הנוראים, לדברי ממשלת גרמניה הצרפתים הנוראים במציאות שתי הממשלות כאחת יצאו לכבוש קולוניות אחת מהשנייה.

מלחמת 67

הקו הישראלי הרשמי גרס כי סוריה בקשה לכפות על מצרים לעמוד לצדה בשעה שיצרה פרובוקציות נגד ישראל ואלו דחפו את נאצר לשלוח שתי דיוויזיות לסיני באמצע מאי. דבר אחד גרר את משנהו כאשר יומיים מאוחר יותר, נאצר המתכונן למלחמה, דרש את נסיגתם של משקיפי האו"ם שהיו מוצבים בעזה ובשארם אל שייח מאז סוף 1956. הקש האחרון ע"פ גרסה זו, היה סגירתם של מיצרי טיראן, צינור חיוני עבור הישרדותה הכלכלית של ישראל, ובעקבותיהם הצהרתו של נאצר כי מצריים לא תתיר לספינות הנושאות דגל ישראלי להגיע אל מפרץ עקבה...הוזכרה העובדה שבעקבות נסיגת ישראל מחצי האי סיני ב-1956 דרש בן גוריון כי לישראל יהיה חופש תנועה באותם מיצרים הצהרתו של נאצר שניתנה בקהיר ובדמשק העניקה אמינות לטענה הישראלית לפיה בכוונת הערבים להשמיד את ישראל. בשנים 1965-6 הרטוריקה של נאצר הפכה להיות אגרסיבית יותר: "אנו לא ניכנס לפלסטין שאדמתה מכוסה בחול", כך אמר ב-8 במרץ 1965, "אנו ניכנס כאשר אדמתה מכוסה בדם" (הווארד שחר, ההיסטוריה של ישראל: מתחילת הציונות עד לזמננו, (ניו יורק, אלפרד א. קנוף, 1979, ע"מ 16) כאשר החלה המלחמה, משה דיין, שר הביטחון החדש, אמר לחיילים הישראלים: "אנו איננו מעוניינים לכבוש, אלא למנוע מן הערבים מלכבוש אותנו. הערבים רבים וחזקים ואולם אנחנו אומה קטנה ועקשנית המוכנה להלחם כדי להציל את עצמה" (אלבום ה"ניצחון", על גבי השער, לוין אפשטיין עם הקדמה של חיים הרצוג) אולם מה שממשלת ישראל ומכונת התעמולה הרשמית לא הודיעו לציבור, אולם הודו בכך לאחר המלחמה, היה כי ישראל התגרתה בסוריה פעם אחר פעם בידעה כי דבר זה יוביל בוודאות למלחמה בתוך מספר ימים. לא אחר מאשר יצחק רבין אמר לאחר המלחמה: "אינני חושב כי נאצר רצה במלחמה. אילו רצה בכך שתי הדיוויזיות ששלח לסיני בוודאי לא היו מספיקות כדי לפתוח בהתקפה. הוא ידע זאת וכך גם אנחנו." (יצחק רבין, הרמטכ"ל הישראלי ב-1967 לה-מונד, 28/2.6 משה דיין, אשר בהיותו שר הביטחון ב-1967, נתן את ההוראה לכבוש את הגולן, הודה כי רבות מתקריות האש בין ישראל וסוריה היו תוצאה של התגרויות מצד ישראל, ותושבי הקיבוצים אשר לחצו על הממשלה לכבוש את הגולן יותר עקב רצונם בשטחי מרעה נוספים מאשר עקב שאלות ביטחון... "הם לא ניסו אפילו להסתיר את חמדנותם לאדמות...היינו שולחים טרקטור לזרוע בשטח בו הדבר בברור היה בלתי אפשרי, בתוך השטח המפורז, בידענו כי הסורים ייאלצו להתחיל לירות. אם לא פתחו באש, היינו מורים לטרקטור להתקדם יותר, עד שלבסוף הסורים התרגזו ופתחו באש, אז היינו משתמשים בארטילריה ומאוחר יותר גם בחיל האוויר, וכך היה הדבר...הסורים, ביומה הרביעי של המלחמה, לא היוו איום עבורנו." (הניו יורק טיימס, 11 במאי 1967) המפקד הקודם של חיל האויר, האלוף עזר וייצמן, שהפך מאוחר יותר לנשיא מדינת ישראל, הצהיר כי לא היה כל איום בהשמדה אלא שההתקפה על מצריים, ירדן וסוריה הייתה בכל זאת מוצדקת כך שישראל תוכל "להתקיים במידה, ברוח ובאיכות שיש לה כעת."...מנחם בדין העיר את ההערות הבאות: "ביוני 1967, הייתה לנו שוב ברירה. ריכוז הצבא המצרי בסיני לא הוכיח כי נאצר התכוון באמת לתקוף אותנו. עלינו להיות כנים עם עצמנו. אנחנו החלטנו לתקוף אותו." (נועם חומסקי, השילוש הקדוש). שאלת מיצרי טיראן הייתה תמרור אדום נוסף. המייצרים שכנו בתוך התחום הטריטוריאלי המצרי. מצריים וישראל היו אויבות. לישראל היו מיצרים לאורך הים התיכון. אף מדינה לא תרשה למדינת אויב לעבור דרך הטריטוריה שלה. האם ישראל בתנאים כאלה, תתיר למצריים להשתמש בנמל חיפה למשל? הדרישה הישראלית הייתה מבוססת על התוצאות של המלחמה האימפריאליסטית של 1956. אם אישה נאנסת ותחת איומי אקדח מבטיחה שלא לספר למשפחתה את אשר ארע ואח"כ מפרה את הבטחתה, האם יש בזה סיבה לגיטימית לאנס לתקוף אותה? הסיבות המיידיות לחיכוך בין ישראל וסוריה היו התוצאה של הויכוח בנוגע לזכויות הדיג באגם הכינרת, הפעילות ההתנחלותית בשטחים המפורזים מאז 1948, פעילות גרילה וטרור של חדירה לישראל והמשך הפיתוח הישראלי של מפעלי המים בנהר הירדן. הסיבות לטווח ארוך היו ההחלטה הישראלית להפוך להיות מעצמת הבית באזור תוך הרחבת הטריטוריה שלה ותוך השגת כוח עבודה זול ושווקים. ממשלות ישראל הגיבו נגד הפעילות של הגרילה והטרור בפשיטות צבאיות לתוך שטח סוריה ולעיתים גם לירדן (סמואה). סוריה, אשר ב-1961 נטשה את הליגה הערבית, עברה הפיכה צבאית עם גוון שמאלי של הבעת'יסטים ב-.1966.. שליטי סוריה ראו בגבול המצרי-ישראלי השקט כמו גם בחוסר התגובה של המצרים על ההתקפות הישראליות נגד סוריה כהוכחה לכך שנאצר איננו ראוי להנהיג את הערבים. נאצר הואשם בהסתתרות מאחורי כוחות האו"ם. למעשה, מצרים הייתה עסוקה במלחמת האזרחים בתימן והקולוניה הבריטית של עדן (שאח"כ הפכה להיות דרום תימן) בקצה הדרומי של חצי האי הערבי. יריבויות פנים ערביות קיבלו חשיבות יתר באמצע שנות ה-60, כאשר נאצר, לא אחת, הוא המושא לביקורת מצד הערבים. שליטי ישראל החליטו לצאת למלחמה לאחר ומצרים וסוריה חתמו על הסכם ביטחון משותף בנובמבר 1966. התוכניות היו מוכנות במשך שנים. קנט' לוב, כתב לשעבר של הניו יורק טיימס ומומחה למשבר סואץ, כתב כי ישראל שרטטה "תוכניות למלחמה חדשה...מייד לאחר סיומה של הקודמת...מלחמת 1956 שימשה כחזרה הכללית לזו של 1967." (קנט' לוב, סואץ: מלחמת שתי הפעמים, ניו יורק, מקגרו-היל, 1969, ע"מ 677). מנקודת מבטה של הבורגנות , כל התפתחות פוליטית, כלכלית ואפילו תרבותית של הערבים מהווה איום. השפעתו הגדילה של נאצר שיקפה את הניסיון של הזעיר בורגנות על בסיס לאומנות חילונית לאחד את האזור שחולק ע"י האימפריאליזם הבריטי והצרפתי ובאותו הזמן להעביר את העולם הערבי תהליכי מודרניזציה שיצעידו אותו אל המאה ה-20. באופן היסטורי, המשימות הללו, נופלות במסגרת התפקיד המתקדם של הבורגנות שבוצעו כחלק מן המהפכה הבורגנית הדמוקרטית. יחד עם זאת, המעמד הקפיטליסטי בארצות הבלתי מפותחות צמח מאוחר מידי בהיסטוריה ועל כן איננו מסוגל להוביל מהפכה דמוקרטית. בתנאים ששררו לאחר מלה"ע השנייה, כאשר דרכו של מעמד הפועלים לשלטון נבלמה ע"י ההנהגות הרפורמיסטיות של האגף הימני של הסוציאל דמוקרטיה והסטליניזם, הזעיר בורגנות נדחפה לבצע את המשימות הללו. בכמה מן המדינות המעמד הזה זכה למידה מסוימת של הצלחה והוביל מהפכות אשר שחררו את אמצעי הייצור עד לגבול מסוים ויצרו צורה מעוותת של מדינות פועלים או כפי שאנו נוהגים לכנות בדיוק רב יותר "בונפרטיזם פרולטארי". נאצר, מכל מקום, לא הרחיק עד כדי כך ומצרים נותרה מדינה קפיטליסטית. יחד עם זאת, משטרו של נאצר היה משטר מתקדם באופן יחסי ובדיוק מסיבה זו הציבו לעצמם שליטי ישראל, את המטרה של הריסת המשטר במצרים. היה זה סיכוי בלתי חוזר לשכנע את ארה"ב כי ישראל היא היא ההימור הבטוח. "הנכס האסטרטגי" של ארצות הברית. ממשלות ישראל, בריטניה וצרפת ניסו לעשות זאת ב-1956, אולם נכשלו. ב-1967, עם ההשפעה הגוברת של הזעיר-בורגנות הרדיקאלית באזור, הפכה משימה זו לדחופה ביותר עבור שליטי ישראל. לא הסכנה הקיומית אלא המעמד העתידי הוא שהוביל את ממשלת ישראל אל הדרך המוליכה למלחמה חדשה. בנוסף לכך, מנקודת ראותם של השליטים של ישראל גבולות שביתת הנשק של 1949 נתפסו כלא רציונאליים. הם שאפו להרחבת הטריטוריה, בניגוד לעמדתו של בן גוריון ערב המלחמה.

pgprince

New member
למרות שהשקפת העולם שלי ודעותיי

מאוד שונים מהשקפת העולם שלך ודעותך, אני נהנה לקרוא את ההודעות שלך.

למעלה