סיעת שינוי

• פותח הנושא tapr
  • פורסם בתאריך

Tru Man

New member
אם כך יש לי הפתעה בשבילך...

לא רק שהנושא לא הועלה על סדר היום בשום מקום... אלא שאף בתקשורת פשוט מעלימים עין ואין אפילו כתבה אחת בנושא על מה שהציגו בתוכנית עובדה האחרונה... כך שמסופקני שהנושא הזה יטופל...

אשרת

New member
מה קרה?

המכתבים שלך לא הזיזו למישהו את הלב הקר והאטום?

Tru Man

New member
לצערי עד הרגע הזה לא.

חוץ מוואלה שכתבו לי שהם בודקים את העניין ויחזרו אלי בהקדם... ידיעות ומערב לא מצאו לנכון אפילו להשיב למכתבי. זה רק מוכיח שקשר השתיקה שאילנה דיין דיברה עליו אכן קיים ומישהו צריך לשבור אותו בהקדם.

אשרת

New member
זה מכויח דבר אחד.

שאילנה דיין לא גילתה את אמריקה, וכתבות על הנושא הזה היו כבר לפני כמה חודשים, טרומן. זה הכל.

Tru Man

New member
ממש לא.

זאת היתה הכתבה הראשונה מסוגה בנושא הזה. בגלל זה גם כל הנוגעים בדבר התפלאו על כך שעושים עליהם כתבה והכחישו בתוקף את דבר התופעה וזאת על אף שכולם בבית הספר ידעו על כך ויתפלאו שהמורים והמורות מכחישים שזה קיים...

אשרת

New member
מה אתה אומר לי לא?

אני קראתי את הנושא הזה כעמוד אמצע בידיעות אחרונות לפני כמה חודשים. אילנה דיין לא המציאה כלום ולא חשפה משהו שאף אחד לא ידע. זה כמו שמחר היא תעשה תחקיר על נושא תאונות דרכים, וגם אז אתה תטען שזה משהו חדש? בחייך... כל הנוגעים בדבר "עשו" את עצמם מתפלאים משום שזה מופיע באמצעי התקשורת, ולהגיד ש"כן אני יודע אבל לא עושה כלום", מה לעשות - זה לא מצטלם טוב.

Tru Man

New member
אם זה היה נכון מה שאת אומרת...

זה היה צריך להופיע בתקשורת. מה לעשות שחיפשתי בכל אתרי החדשות ובכל הארכיונים שלהם ואין שום זכר לאותה ידיעה שעליה את מדברת. אבל אני מוכן לחזור בי מדבריי אם תואילי בטובך להביא לי קישור לאותה ידיעה שאותה את טוענת שקראת והופיעה בידיעות אחרונות לפני כמה חודשים. כי מוזר אבל אם היתה מופיעה לפני כמה חודשים היית מצפה שהיא גם תימצא בארכיון באתר שהולך כמה שנים אחורה... כך שאני לא יודע על מה את מדברת... מה שאני כן יודע זה שאילנה דיין הצהירה חד משמעית שזוהי הפעם הראשונה שהתופעה המבישה הזאת של ילדות קטנות תלמידות חטיבת ביניים בישראל של שנת 2005 נאלצות לעסוק בזנות ועוד בזמן שהן אמורות להיות בכיתה וללמוד כמו כל שאר התלמידים והתלמידות בבית ספרן. שיהיה לך יום טוב וחג שמח!

אשרת

New member
..

בעיתונות הכתובה. אז ברור שלא תמצא בארכיונים בנט. אסור לי לסרוק או להעלות כתבות כתובות, עניין של זכויות יוצרים. אבל זאת באמת לא תופעה חדשה. אתה שוכח שעם כל הכבוד לתחקרים שלה, היא צריכה להביא רייטינג. ועל מנת למשוך צופים, היא מעגלת פה ושם את הפינות, טרומן.

wizibusy

New member
לא עשתה זאת!?

מלי ענתה על השאלות הכי טוב שיכלה, בצורה כנה וברורה. היו מספר שאלות שהיא לא ענתה עליהם מכיוון שלא שאלו אותה אותם עקב הזמן הקצר שהקציבו לאירוח. דיברתי עם מלי לאחר האירוח, היא אמרה לי שתפוז אמרו לה שהאירוח יהיה חצי שעה, היא עשתה כמיטב יכולתה בחצי שעה הזו - ועשתה עבודה מעולה. בפעם הבאה שאתה זורק טיעונים, בדוק אותם בבקשה.

Tru Man

New member
מוזר אבל לא ראיתי בשום מקום...

את התשובות שלה לשאלות שנשאלו בפורום הזה. ומה לגבי מי שהפסיד את הראיון או שלא יכל לצפות בו כיוון שהיו לו התחייבויות אחרות... לאלה לא מגיע לקרוא מה היו התשובות על שאלותיהם?

אשרת

New member
..

האירוח היה אירוח מצלמות - המצאה מטומטמת של תפוז. מי שפספס אותה. צריך להמתין עד שהם יאותו שם לתמלל את זה. זה קורה גם באירוחים של פורום שינוי.

Tru Man

New member
כן שמתי לב...

אבל מעולם זה לא לקח כל כך הרבה זמן... חוץ מזה עורכי הבלוגטיוי רשמו מפורשות שהח''כית הנכבדה תגיע גם לפורום הזה ותשיב בו על השאלות של הגולשים דבר שלא מומש על ידה עד עתה...

אשרת

New member
הווו

לפני קרוב לשנה היה אירוח של מלי בפורום שינוי... מאז אבדו עקבותיו של התמלול של האירוח. האירוח היה מטעם פורום נוער שינוי ולא מטעם תפוז. כל האירוחים הם מטעם אותו פורום אשר יזם ותיאם את האירוח.

FuxPavel

New member
לא מגיע לך תגובה בכלל אבל ניחה

ברגע שתתחיל לדבר לעניין ולא סתם תנסה למשוך צומת לב אתה גם תקבל תגובה הולמת. לא מבין אתכם, אתם לא מבינים שהוא פשוט רוצה לעורר כעס ולמשוך צומת לב ?

Tru Man

New member
צודקים! לפיד הקשקשן הכי גדול.

השאלה מה הוא עשה ולא מה הוא אמר או אומר שיעשה... כי כידוע לכולכם "כלב נובח אינו נושך". שיהיה לכולכם יום טוב!

למעלה