סיעת שינוי

• פותח הנושא tapr
  • פורסם בתאריך

tapr

New member
סיעת שינוי

לפיד הח"כ המושמע ביותר, ושינוי המפלגה שהעלתה את מספר הצעות החוק הרב ביותר! כל הכבוד לשלגי!
נשברו המיתוסים על יח"ד כמפלגה פעילה...

EO117

New member
כל הכבוד ל"שינוי"

שימו לב שאחרי שלגי הח"כית גלאון, כלומר, יחד הופכת להיות מס' 2 בפעילותה בכנסת ובמיוחד אחרי שנים שהם תפסו את המקום הראשון. הם עכשיו הזנב שלנו

tapr

New member
אכן

וזאת רק גלאון, לא כל יח"ד... בעצם יח"ד הרבה מתחת למס' 2...

Tru Man

New member
רואים את השינוי שלכם.

מדינת ישראל הופכת למדינת עולם שלישי בזכותכם עד כדי כך שמאות תלמידות בית ספר בגילאי 12-14 בבאר שבע לבדה צריכות לעסוק בזנות ועוד בזמן לימודיהן וזאת על פי כתבת התחקיר האחרונה ששודרה במוצ''ש בתוכנית של עובדה של אילנה דיין שאני בטוח שאף אחד ממכם לא טרח אפילו לצפות בה ולראות לאן דירדר אותנו ואת המדינה שלנו אותו "שינוי" של שינוי שעליו אתם מדברים כל הזמן... אז באמת כל הכבוד לשינוי!

תמיר1991

New member
אני טחתי לראות,

ואם הקשבת טוב אז הבנת שאותן התלמידות לא עושות זאת בשביל אוכל הביתה או דברים חשובים אלא בשביל... פלאפון או ג'ינס. בנות שבורחות מבית הספר בשביל לקיים יחסי מין עם גברים תמורת תענוגות מעניינות אותי כקליפת השום, וזה היה בזבוז זמן מסך טלוויזיוני, מצרך יקר לטלעד בשבעת החודשים הקרובים. ודבר אחד לא הבנתי. מה הקשר של כל זאת לשינוי
תמיר.

Tru Man

New member
אתה יודע איפה רואים כאלה תופעות?

רק במדינות עולם שלישי. אבל אם אתה מבסוט מזה שמאות תלמידות חטיבת ביניים ותיכון עוסקות בזנות ומוכרות את גופן אפילו לערבים ולבדואים שקונים להן בתמורה ג'ינס חדש, פלאפון, בושם או סתם משהו לאכול ועוד בזמן שהן אמורות ללמוד בבית הספר כמו כל שאר התלמידים והתלמידות... חוץ מזה אני לא טענתי שהן עושות את זה רק בשביל אוכל... המדינה שלנו לא בדרך להפוך למדינת עולם שלישי עקב המדיניות הכלכלית האנטי חברתית אלא היא כבר הפכה למדינת עולם שלישי עקב המדיניות הזאת. שיהיה לך יום טוב!

אהבתי "אפילו (!!) לערבים ולבדואים".

לפי כל הסטטיסטיקות הכלכליות שיצאו , בעקבות המדיניות הכלכלית של שינוי/ביבי ישראל יצאה מהמיתון, הגיעה לפריחת שיא,השכר הממוצע עלה והאבטלה ירדה.אם מדינת ישראל אי פעם היתה קרובה להפוך למדינת עולם שלישי זה היה קורה בגלל פשיטת רגל (שביבי מנע) עקב מדיניות רווחה מעוות שמעודדת עוני ואבטלה מצד אחד ומשפילה זקנים ונכים מצד שני. לפי הטור של יאיר לפיד בעיתון ימים של ידיעות אחרונות, תקציב קצבאות הביטוח הלאומי במדינת ישראל ערב 2003 (לפני ביבי ומה שאז הוכרז כהמצב הכלכלי הכי גרוע ב50 השנים האחרונות) היה 46 מיליארד שקל. קרוב לרבע (!!!!) מתקציב המדינה ויותר מתקציב החינוך והבריאות ביחד. רק תקציב הביטחון (40 מיליון) הזדנב מאחור. כאשר יש מצב שאזרחים במדינת ישראל מקבלים כםף על העובדה שיש להם ילדים, הם לא עובדים (לא כולל שחור), הנישואים שלהם לא הצליחו או שהצבע של הבגדים שלהם שחור מה מפתיע שאין כסף לנכים, מוגבלים וגמלאים ואנשים מעדיפים לא לעבוד. זה יותר משתלם. דווקא המדיניות הכלכלית של ביבי היא המדיניות הכי הכי חברתית והכי שויונית כי היא נותנת פחות כסף לפרזיטים (לידיעתך ויקי קנפו), מכריחה אותם לעבוד ומעבירה את הכסף שנחסך מכך לבריאות וחינוך. כן חינוך, הסיבה היחידה שפראחות בנות 16 מהדרום עוסקות בזנות כדי לקנות בושם ב250 שקל או גינס ביותר. זה לא קשור לעוני קלאסי אלא למנטליות מטורפת של טמטום טוטאלי. רק בעזרת חינוך אפשר למגר את התופעה. ואם לידיעתך מדינת ישראל היא מדינת עולם שלישי אז לא ידעתי כמה נוח לגור בהודו וסוריה. אני עובר לשם מחר.

Tru Man

New member
מילא שאתה מציג עובדות שקריות...

ואפילו לא טורח להציג הוכחות לדבריך... אבל להגיד על המדיניות הכלכלית של ביבי שקרניהו שגרמה ל25 אחוז ממעמד הביניים להפוך לעניים בעצמם פגעה בזקנים בנכים ובילדים ועשקה את כספם של אנשים עובדים שעכשיו נאלצים לעבוד עבור חברות קבלן מושחתות כמו זו של האחים עופר המושחתים ללא כל תנאים בשכר רעב וללא כל כל הפרשה שהיא לפנסיה מצד המעבידים שלהם או בקיצור: "עבדות מודרנית" שהיא המדיניות הכי הכי חברתית והכי שויונית... זה כבר בהחלט חידוש עבורי. אבל מה כבר אפשר לצפות מביביסט...

דמגוג יקר.

העובדות שלי לקוחות מהעיתונות שלא כמוך שפשוט מעדיף להמציא אותם לבד. לפני שאתה פותח ת'גורה בו תלמד כמה מושגי יסוד- "מעמד הביניים"- מעמד כלכלי שמתפרנס לבד ואינו מקבל (להוציא קצבאות ילדים) כל תמיכה או קצבאות מהמדינה. אתה רוצה לדבר בססמאות, זכותך, מצדי תגיד " ביבי מתעלל בילדים רבים" אבל תבין שהורדה בקצבאות לא משפיעה בכלום על מעמד הביניים כי הוא גם ככה לא מקבל אותם. הורדה במסים שהיא הדגש במדיניות של ביבי יכולה ומיטבה בעיקר עם מעמד הביניים וכך קורה היום. אולי ביבי הפך את העניים המקצועיים לעניים יותר אבל לא אכפת לי , זה בעיה שלהם. אל תבלבל ת'מוח על מעמד הביניים. עובדה שהאבטלה ירדה לסביבות ה-10 אחוז. אבל מה כבר אפשר לצפות מדמגוג ( היית קורה לך קומוניסט אבל קשה להאמין שאתה בכלל מבין מה זה אומר).

אשרת

New member
אתה טועה.

מעמד הביניים מקבל אותם, כמו כל אזרח אחר במדינה, אבל משום שמספר הילדים שהוא מוליד, מותאם ליכולת הכלכלית שלו, אז האחוז שהו אמקבל ביחס למשל לחרדים, הוא די אפסי.

Tru Man

New member
זה בגלל כל השקרים ושטיפת המוחות...

שבכירי שינוי עושים לנוער של שינוי ומלמדים אותו שמעמד הביניים אינו מקבל קצבאות מהמדינה ורק החרדים מקבלים אותם כדי לגרום לו לשנוא את העניים. להפתעתי אני שמח לגלות שבכל זאת הנוער של שינוי אינו כמו הבוגרים ועל אף כל שטיפת המוחות שמנסים לעשות להם בכירי שינוי הם נרתמים לעזרה לעניים ולנזקקים ומתנדבים לפעילויות בעזרה לחלשים בחברה. ועל כך אני רק יכול להוריד בפניהם את הכובע. אני מקווה שהנוער הזה ישנה את המפלגה הזאת מהקצה אל הקצה ויביא לתוכה ערכים חברתיים של עזרה לזולת ולאלה שיותר חלשים ממך ללא כל קשר לדתם מינם או דיעותיהם הפוליטיות.

אשרת

New member
...

איך שלא תסובב את זה, מעמד הביניים מקבל אחוז ממש אפסי מהקצבאות, ולעומת זאת, הוא משלם מיסים גבוהים, בכל מקרה יותר מהחרדים, שלא עובדים או שעובדים ברמת משכורת כזאת , כך שהמס שהם משלמים נמוך יחסית. אז כן- מעמד הביניים נדפק ובגדול, הוא מקבל תמורה יחסית קטנה מאוד ביחס להשקעה - המיסים שהוא משלם. ומי אמר שלשינוי אין ערכים?

asafz8

New member
את כל הפעילויות

שאמרת עכשיו מפלגת שינוי מימנה. משלוחי מנות- המפלגה ממנת!!

מעמד הבניים מקבל גם קצבאות אבל

יחסית מעט משאר האוכלוסייה יש גם נכים במעמד הבניים, מה הם לא מקבלים קצבאות?

רונן איזה מיסים ביבי הוריד?!!!!!

בסך הכל היה 18 אחוז מע"מ ועכשיו 17 אחוז מע"מ!! שיורידו את זה ל3 אחוז מע"מ בלבד כמו בארופה!!

איך אתה יכול לכתוב שהתכונית הכלכלית

היא זו שפגאה בילדים?! מי אחראי האחריי הישר על רוב ילדייי ישראל?!! ביבי נתניהו?! לא ולא! הוריי הילדים אחריים לפרנסתם! ולא ביבי! אם הם עושים 10 ילדים זה על אחריותם! אני מוכן לומר שהתוכנית פוגעת בכל חלקיי האוכלוסייה כגון ילדים וגם לא ממש פגעה בילדים..... ואני לא דוגל בעבדות ולא בקפיטליזים בסך הכל צריך לעשות איזון נכון בין קפיטליזים נאור ומודרני לבין סוצייליזים דמוקרטי ונאור....

למעלה