סיעת שינוי

• פותח הנושא tapr
  • פורסם בתאריך

Tru Man

New member
כנראה שלא לימדו אותך מה זאת ציניות

הדברים שכתבתי על ההורים כמובן שנכתבו בציניות. חוץ מזה אנחנו מדברים על שעות הבוקר ולא על שעות אחר הצהריים. כי ממתי תלמידים לומדים בבית הספר אחר הצהריים? כך שאם מישהו נפל הרי שזאת את ביביסטית...

אשרת

New member
תוכיח בבקשה שאני בביססטית?

קנאי עלוב שכמוך... שוב, זה נורא מדהים איך כל ההורים יכולים לוודא שהילדים שלהם אכן מגיעים לבית הספר, ורק הם - בנות יענה - הראש בחול. לא ידעתי, לא ראיתי , לא שמעתי- מכיר את זה אולי? או שגם צבא אתה לא עשית? ואגב, אני הגעתי לתיכון שלי, גם אחר הצהרים שהייתי צרכיה, אז כן אז לומדים לעיתיםגם אחר הצהרים, חמוד.

Tru Man

New member
אין בעיה בבקשה...

אם את לא יודעת מה פירוש המילה ביביסט: ביביסט=אדם קפיטליסט קיצוני שמאמיו באידיאולוגיה הכלכלית האנטי-חברתית של שר האוצר הנוכחי ביבי נתניהו ושל קודמו לתפקיד סילבן שלום שהחל בזה. את על פי מה שאת מצהירה על עצמך עונה לקטגוריה הזאת בדיוק כמו איתי פורמן וגרשון17. כך שאת בהחלט נחשבת ביביסטית. הסברתי לך כבר בפעם המיליארד שהמורים והמורות שלהן מכחישים בתוקף שהן בכלל נעדרות מהלימודים בזמן שיש הוכחות חותכות כולל צילומים לכך שהן עוסקות בזנות בזמן הלימודים. כך שאיך את מצפה שההורים שלהם יידעו מזה בכלל אם המורים והמורות שלהן מסתירים את זה מהם... לגבי מה שעשיתי ואיפה שרתתי בצבא אני לא מתכוון להיכנס איתך לזה... הדבר היחיד שאני יכול לגלות לך זה שסיימתי את שירותי הצבאי בתפקיד סר''ן. חוץ מזה אני האחרון שיקנא בביביסטים מכיוון שהביביסטים הם אנשים חסרי מוח שלא למדו לחשוב בעצמם ועל כן אין להם מחשבה עצמית וכל מה שהם מסתמכים עליו אלה הם מילותיו של שר האוצר ביבי נתניהו השקרן והרמאי שהפך את מדינת ישראל למדינת עולם שלישי ענייה ונחשלת.

אשרת

New member
יופי.

דרגה בצה"ל לא מעידה על חוכמה, ולראיה מפקד שלי שגם כן היה רס"ן, והחוכמה לא ממש היתה הצד החזק שלו, אוקי? ואני מסבירה לך - שזה נורא נחמד שהם מכחישים, למה אתה חשוב שהם יאמרו משהו אחר מול מצלמות הטלוויזיה? שהם כן יודעים אבל לא ב-*** שלהם להתמודד עם זה וכי יש להם מפסיק צרות וטרדות אחרות להתעסק עם זה? שאלה אחרת, אני ידועת שהמורים מקריאים שמות בכיתה, הם רושמים חיסורים- לא עלה בדעתם אולי להתקשר הביתה ולהודיע להורים שהילדים שלהם חסרים? זה חלק מהתפקיד שלהם, תסלח לי - אבל המורים שלהם משחקים אותה ראש קטן ולא עושים את תפקידם כמו שצריך. "חוץ מזה אני האחרון שיקנא בביביסטים מכיוון שהביביסטים הם אנשים חסרי מוח שלא למדו לחשוב בעצמם ועל כן אין להם מחשבה עצמית וכל מה שהם מסתמכים עליו אלה הם מילותיו של שר האוצר ביבי נתניהו השקרן והרמאי שהפך את מדינת ישראל למדינת עולם שלישי ענייה ונחשלת." כן, אני בטוחה שגרשון, איתי, אנדרי ואני ממש מקנאים ביכולת הרטוריקה המדהימה שלך. אתה כותב את ההודעות שלך לבד, או שאתה משלם למישהו אשר יעשה לך "העתק" -"הדבק" על ההודעות שלך. אתה לא מחדש שום דבר בהודועת שלך. שנית, אם היית קצת יודע - אז לא היית משתמש במילה 'מוח', כי 'מוח' יש לכל אחד, אחרת לא היינו ממש חיים. אז סביר להניחש התכוונת לשכל- מצריך שהוא קצת נדיר עושה רושם אצלך, טרומן.

tapr

New member
האם באמת יש קשר?

הייתי מבין שיש קשר עקיף ואף ישיר למדיניות הכלכלית של נתניהו, אם הדבר היה נעשה מתוך מצוקה כלכלית בתא המשפחתי מבחינה בסיסית. אבל, כפי הנראה, זה נעשה כתוצאה מגורמים אחרים. אין כאן את הרעב המציק או האח הקטן בלי ספרי הלימוד, שדוחף את הנערות המסכנות לזנות. הגורם העיקרי כאן, הוא תאבת בצע, ע"מ להשיג ולצרוך מוצרים חומריים לא נחוצים, כמו ג'ינסים ופלאפונים... הייתי אומר אפילו, שהן די קפיטליסטיות... העניין כאן הרבה יותר חמור מפוליטיקאי מלוכלך ומדיניותו. אנו רואים כאן את ההידרדרות המוסרית-חברתית שלנו, שמורידה את הנורמות החברתיות לרמה כזו, שבה זנות אינה נחשבת למעשה פסול בקרב חלק מהנערות. מכאן, הדרך לזנות עצמה אינה ארוכה. שילוב של לחץ חברתי, תאבת בצע והקלות שבעניין, דוחף נערה לזנות. הרי כבר "כולן עושות את זה", "אפשר לקבל פלאפון-מצלמה", ו"לא צריך לעבוד במשמרות". אנחנו צריכים להסתכל טוב טוב במראה, כי זאת ההשתקפות של החינוך שאנחנו נותנים במדינת ישראל. אני מאמין שצריך להאשים פוליטיקאית מלוכלכת אחרת, צרת-החינוך שלנו...

אשרת

New member
גם אתה מצאת על מי להטיל את האשמה.

קודם כל חינוך מתחיל מבית, עם השנים בתי הספר הם מקום פחות ופחות אשר מעניק חינוך לתלמידיו, ובכלל התיכונים הופכים להיות בית חרושת לציונים. שאלה שנה.. מה כל כך רע בזנות אם זה נעשה מתוך רצונו של אדם? מי קבע שזה לא מוסרי?

tapr

New member
בדיוק

אני מסכים איתך בכך שהנטל הוא לא כולו על משרד החינוך. אני גם חושב שיש אחריות פלילית שמוטלת על ההורים בעניין הזה. אבל אמרת זאת בעצמך, בתי הספר בישראל כבר מזמן לא מחנכים לערכים... המוסריות של זנות היא נושא לדיון נפרד, ואני אישית תומך בלגליזציה של התחום, כי זה מאפשר פיקוח והופך את זה לתחום עיסוק לא כפוי, בניגוד למצב כיום בהרבה מקומות. לענייננו, אלה ילדות, קטינות, ואני לא חושב שזה מוסרי לתת לפדופילים לשלם כסף תמורת שירותי המין שלהן. האם את חושבת שזה מוסרי?

Tru Man

New member
תגיד לי משהו...

אתה באמת מצפה מההורים שלך שיעקבו בכל יום בבוקר אחרי האחיות שלך ומה הן עושות בזמן שהן אמורות להיות בבית הספר וללמוד שם כמו כל שאר התלמידים והתלמידות? כי הרי בזה מדובר התלמידות האלה עוסקות בזנות בזמן שהן אמורות להיות בכיתה וללמוד כמו כל שאר הלתמידים... כך שאני לא מבין איך אפשר להאשים בכך את ההורים שלהן ולא את המורים והמורות שלהן שטענו לעיני המצלמות שאין להן כל מושג על כך...

tapr

New member
יש אחריות על מישהו...

אם זה על זמן בי"ס, זאת אחריות הבי"ס. אם מחר אני אברח משיעור ותדרוס אותי מכונית, ההורים שלי יכולים לתבוע את הבי"ס. (זה, אגב הנאום הנפוץ של המנהלת שלי כשהיא כועסת על ההברזות...) אין אפשרות לעקוב כל רגע אחריהן, כמובן, אבל צריך איכשהו לטפל בבעיה ולקחת אחריות. משטרה, גורמים סוציאליים, בי"ס, הורים, משהו...

Tru Man

New member
אז זהו שיש קשר של שתיקה...

בין השלטון רשויות החוק והתקשורת לגבי הנושא הזה. אילנה דיין אמרה במפורש שקיים קשר שתיקה שכזה בנושא הזה. אבל מה שהכי מצחיק זה שהמשטרה היא זו שהובילה את תחקירני עובדה למקום המפגש שבו נפגשות הילדות האלה עם ערבים ובדואים. רק שהיא אמרה לתחקירנים שהיא לא יכולה להמשיך הלאה ושמכאן הם צריכים להסתדר בעצמם...

אשרת

New member
אם אילנה דיין אמרה , אז בטוח

"בין השלטון רשויות החוק והתקשורת לגבי הנושא הזה. אילנה דיין אמרה במפורש שקיים קשר שתיקה שכזה בנושא הזה." אם אילנה דיין אמרה - אז זה בהכרח נכון. היא הרי אלוהים וחפה מכל אינטרסים של הבאת ריינטיג לטלעד. בשעה טובה היא גם הולכת לעוף מהמרקע, ומעיין מי יעשה חצי עבודה. "אבל מה שהכי מצחיק זה שהמשטרה היא זו שהובילה את תחקירני עובדה למקום המפגש שבו נפגשות הילדות האלה עם ערבים ובדואים." המשטרה מודעת לכך - השאלה היא - האם יש לה באמת מה לעשות נגד כזה. אם אין לה מה לעשות עם זה במסגרת החוק, אז מה אתה בדיוק מצפה שהיא תעשה, שתעבור על החוק? שנית, למה עושה רושם שאתה רואה את זה יותר בחומרה משום שן עושות זאת עם רבים ובדואים? ואם זה היה רק עם יהודים , העם הנבחר עלאק, זה היה יותר טוב? מעבר להיותך קנאי, אתה גם גזען? ואגב, כמה תרמת השנה לנזקקים?

אשרת

New member
סליחה?

המורים והמורות צריכים אך ורק לדווח להורים על כך שילדות שלהן לא היגעו ללימודים וזהו. המורים לא אחראים על הילדים כל עוד הם לא מגיעים לבית הספר. ואתה יודע מה- כן! אם ההורים יודעים שהילדות מבירזות מהלימודים- אז שיקעו אחריהן, או שלא אכפת להן שהן יורדות לזנות ומנסות למצוא את הכסף שלהן במקומות שונים? ולמה אתה חושב שההורים יגידו שכן יש להם מושג? על מנת לצאת דפוקים?! שיו, אתה כזה תמים

אשרת

New member
אני אמרתי שזה מוסרי?

ברור שזה לא מוסרי וזה בכלל פלילי. אבל מה הקשר לשינוי בדיוק? הבחור טוען שיש לזה קשר לשינוי ולמצב הכלכלי. ואני אומרת לו שבתור אחת שלמדה קרימינולוגיה - והזנות נכללת בתחום הזה, ואני מודעת גם להביטים שונים לסיבות , אז הוא טוען שאין לי מושג על מה אני מדברת. הכי זה מאוד יודע שאנחנו פועלים אך ורק בגלל כסף, הרי אנחנו לא חיים בסביבה, הרי אין אנשים עם בעיות הסתגלות, אין בנות אשר מחפשת אקשן ומוצאות להם דרכים משונות לפרק את האנרגיה שלהם, נכון?

Tru Man

New member
תגידי את באמת מטומטמת...?

או רק עושה את עצמך כזאת? "מה רע בזנות (להזכירך של תלמידות חטיבת ביניים קטינות בנות 12-14) אם זה נעשה מתוך רצונו של אדם? מי קבע שזה לא מוסרי? נו באמת...

אשרת

New member
...

השאלה שלי לא הובנה נכון בכלל, ולמעשה גם לא ניסחתי אותה כראוי. הזנות בכללי - מי קבע שזה לא מוסרי? וכן הילדות הקטינות הללו צריכות למצוא לעצמן עיסוקים נאותים וחוקיים יותר, ובכל זאת לא הראת ולו קשר אחד למפלגת שינוי, כאשר התברר שהן ירדו לזנות לא בגלל שאין להן אוכל בבית, ואף אמרת שבנות מ"בית טוב" עושות זאת - אז למעשה אתה השמטת לעצמך את השטיח מתחת לרגלים.

Tru Man

New member
הקשר הוא המדיניות האנטי חברתית

שלא לדבר על כך שמלי פולישוק בלוך משינוי עומדת היום בראש וועדת החינוך בכנסת ולא עושה דבר בנושא כדי לעצור את התופעה המבישה הזאת... מוזר אבל עוד לא ראיתי אפילו שאלה אחת ששאלו אותה ושהיא השיבה עליה בפורום הזה... חוץ מזה אני לא אשם שאת לא יודעת לנסח את שאלותייך אבל זה כלל לא מפליא אותי בהתחשב שאת גם לא מסוגלת להבין מה ששואלים אותך ובמקום זאת משיבה על שאלות שאת מדמיינת ששאלו אותך... שיהיה לך יום טוב!

אשרת

New member
...

אתה רוצה להגיד לי שהיתה מדיניות אנטי חברתית גם בתקופת מפלגת העבודה, ש"ס ומרצ ? כי גם אז היו זונות קטינות. שטויות במיץ עגביות, אמרתי לך כבר - אתה אוכל כל מה שמאכילים אותך, לך לספריה אקדמית ותתכיל קצת לעיין במחקרים מדעיים שעשו אותם במשך שניים ולא במשך חודשיים כמו באילנה דיין. האמת היא, שהרבה יותר מביש לדעתי שבן 4 מטריד מינית ילדה בגן שלו. יותר מטריד אותי שנשים רבות נאנסות ומוכות על ידי בעליהן, ואיש לא עושה כלום. יותר מטריד אותי שביסודי מביאים סכינים לבתי הספר. יותר מטריד אותי שמשליכים כסאות על מורים, ומפוצצים סגן מנהל במכות. לגבי האירוח- האירוח היה בשידור חי, המצאה עלובה של תפוז. זה צולם בוידאן- צאט. ויקח זמן עד שיתמללו את האירוח. אז תאזר בסבלנות, זאת לא אשמה של חברת הכנסת. "חוץ מזה אני לא אשם שאת לא יודעת לנסח את שאלותייך אבל זה כלל לא מפליא אותי בהתחשב שאת גם לא מסוגלת להבין מה ששואלים אותך ובמקום זאת משיבה על שאלות שאת מדמיינת ששאלו אותך" ואני לא אשמה שאדם חסר השכלה בסיסית מנסה ללמד את כל העולם אמת מהי. ואני לא אשמה שאתה אדם שמעולה בצעקות אבל קטן במעשים. ואגב, גם אתה לא משיב על מה שאתה נשאל - כמה תרמת השנה לנזקקים? רק היום תרמתי 20 ש"ח לקו החיים, לילדים חולי סרטן. אתה?

Tru Man

New member
בפעם הטריליארד: בדובר בכמויות.

לא בתופעה עצמה אלא בכמויות שמימדיה הגיעו אליהן. כך שאולי כבר תפסיקי לשחק לי אותה ראש קטן ותרדי ממרומי העננים שאת נמצאת בהם אל הקרקע המוצקה...

Tru Man

New member
אני מסכים איתך בהחלט לגבי הצרה...

אבל אל תשכח שבראש וועדת החינוך עומדת היום לא אחרת מאשר חברת הכנסת מלי פולישוק בלוך משינוי שהיתה אמורה להגיע לפורום הזה ולהשיב על שאלות הגולשים ועד עכשיו עוד לא עשתה זאת...

tapr

New member
לא בדיוק...

לפי מה שהבנתי, מלי ענתה על השאלות בבלוגטיוי, ומישהו מתפוז אמור להעתיק אותן לכאן... כמו כן, החלטות על מדיניות החינוך באות בעיקר מצד שרת החינוך, תפקיד הוועדה לאשר ולקדם חוקים בנושא החינוך, כמו דו"ח דברת למשל. יש גם את לבני, שהיא ראש הוועדה לקידום זכויות האשה. אני בטוח, שכעת כשהנושא הועלה על סדר היום ע"י "עובדה", הוא לא יעבור בשקט. אבל הטיפול כאן הוא לא דווקא קשור לכנסת ישירות, יותר לעובדים סוציאליים. מבחינת חקיקה ותקצוב בתחום, זה כבר טיפול מונע ולטווח ארוך, ואני מקווה שיפעלו בנושא.

למעלה