סיעת שינוי

• פותח הנושא tapr
  • פורסם בתאריך

Tru Man

New member
לחילופין אפשר לסמוך על עמותות מזון.

או כפי שקובע דו''ח העוני המדינה מתנערת מחובתה לדאוג לאזרחיה ובמקום זאת מעבירה את אחריותה עליהם לכל מיני עמותות מזון תופעה מסוכנת לכשעצמה מכיוון שזה מתכון בטוח לתחילתה של אנרכיה חברתית שיכולה להפוך בתוך זמן קצר להרבה יותר גרוע מזה. או בקיצור: אם המנהיגים שלנו לא ידאגו לנו מי את מצפה בדיוק שידאג לאזרחי המדינה? אבו מאזן או אולי נאסראללה?

אשרת

New member
הפעם מה שאני יכולה רק לומר

שלא אמורות להיות עמותות מזון משום שקיומן מוריד מהממשלה את האחריות על אזרחיה. אז זה נורא נחמד ומקסים שיש אנשים שרוצים לעזור, אבל זה מתפקידם של אזרחים אחרים לעשות את תפקידה של הממשלה. נקודה.

Tru Man

New member
לפחות בנושא הזה אנחנו מסכימים...

טוב גם זה משהו... רק ששימי לב שמרוב כמה שאת כבר רגילה לשלול כל מה שאני אומר כתבת את המשפט ההיפך ממה שהתכוונת לכתוב אותו. ואני מצטט: "אבל זה מתפקידם של אזרחים אחרים לעשות את תפקידה של הממשלה. נקודה." אני מנחש שדווקא התכוונת לכתוב שאין זה מתפקידם של אזרחים אחרים לעשות את תפקידה של הממשלה. אלא שמרוב כמה שאת כבר רגילה לשלול את דבריי יצא משפט שטוען בדיוק את ההיפך הגמור וזאת רק בגלל מילה אחת ששכחת להוסיף בתוך המשפט. שיהיה לך יום טוב אשרת!

אשרת

New member
...

התכוותי לכתוב.. שזה לא מתפקידם של האזרחים לעשות את מה שהממשלה אמורה לעשות, זה הכל.

Tru Man

New member
אני יודע שהתכוונת לזה...

רק רציתי להראות לך שאפילו כשאת כבר מסכימה איתי על משהו שזה משהו נדיר אצלך גם אז את לא מסוגלת לכתוב את זה כמו שצריך וכותבת מתוך הרגל לצאת נגד דבריי בדיוק את ההיפך הגמור. זה הכל. שיהיה לך יום טוב וחג שמח!

אשרת

New member
///

הבעיה היא אחרת, אני מקלידה נורא מהר ועיוורת ואני לא תמיד עושה אחרי ההקלדות שלי הגהה...

אתם יכולים לקרוא לזה זנות

אני יכול להכתוב שזה סתם י לדות שאוהבות לענג את עצמן ואת גופן אם הן אוהבת את זה שייבושם להן.... אני מניח שכל מי שקיים יחסיי מין יודע שזה דיי כיף. רוב ציבור בוחריי שינוי הם ממעמד הבניים.

אשרת

New member
אתה דפוק..

מעניין מה אתה היית אומר אם אחותך בת ה-12 היית אוהבת לענג את גופה עם גבר זר ועוד לקבל על זה תמורה...
וכל זאת, במקום להופיע ללימודים.

הייתי אומר שהיא מטומטמת ושהיא סתם

"זונה" אבל את מדברת על מקרים שונים בכלל.... את מדברת על גיל 12 אני מדבר על גיל מעל 17 את אומרת על תמורה אני אומר שהתמורה היא העונג את אומרת על חשבון לימודים אני כותב לך שלא על חשבון לימודים! (מה שכתבת זה דמגוגיה)

אשרת

New member
הדיון היה על בנות בגיל 12-14

ולא על מישהי בת 17, היהודי הנאמן. שים לב לפרטים הללו.

תמיר1991

New member
לא רק אליטות,

אלא גם ובעיקר מעמד הביניים פלוס. בין ציבור בוחרי שינוי אין ולא יהיה בוחרים מסוגן של הבנות הללו אשר ירדו לזנות. "אליטות" - מילה מאוד סובייקטיבית, השאר למישהו אחר להסביר לך, אני לא מעוניין "להסתבך" עם התשובה. תמיר.

אשרת

New member
שניה שניה..

בפרוום שינוי אתה לא אמרת לי שהן עושות זאת בן היתר על מנת לקנות עלצמם סמלי סטטוס כאשר ההורים שלהן לא יכלו לממן זאת... החסרת פרטים בניסיון להצדיק את העליהום שעשית לשינוי. אז יקירי, זאת בעיה שלהן. אם הן עובדות בזנות על מנת לקנות לעצמם איזה גינס של מותג (ולא ברור לי מה ההבדל בין זה לבין סתם גינס) או פלאפון, אז אתה יודע מה - זאת באמת בעיה שלהן, ופה אני עוד יותר לא מבינה איפה ההורים שלהן. הן פשוט בחרו בדרך הקלה. למה שלא ילכו למשל למזנונים המהירים לחפש שם עבודה אם הן כל כך רוצות? גם פה שינוי אשמה שאנשים מחפשים את הדרך הקלה לעשות כסף??

Tru Man

New member
תמשיכי לשקר לעצמך אשרת...

אולי בסוף גם גורלך יהיה כגורלן. אבל העיקר שלא להגיד משהו רע על מדיניותו הביביסטית ההרסנית של המנטור שלך ביבי נתניהו... נראה איך תדברי עליו כאשר את תצטרכי להתמודד עם ההשלכות ההרסניות של מדיניותו... אין לי ספק שאז גם את תשני דיסקט.

אשרת

New member
סורי..

קודם כל , אני לא בת טיפש עשרה. שנית, אין לי אף מותג בבגדים שלי, וגם לא היה לי כאשר הייתי בת עשרה למרות שהיתה להורים שלי יכולת כלכלית, רק שאני כנראה ידעתי איפה לשים את הביצים ומה לעשות עם עצמי. אתה באמת רוצה לפתוח שוב את הדיון על הזנות?? למה שלא תודה- שאתה השמטת פרטים בשיחה בפורום השכן, וזהו? זה לגימטי שאדם ירצה מותגים, אתה יודע- לחץ חברתי וכו'... אבל לבוא ולקחת מאותם אנשים את האחריות ולהטיל אותן על אחרים. זה מעשה של טיפשות ופטרוניות משהו. הבנות הללו, אלו אשר עושות זאת על מנת לקבל גינס מותג חדש וכו'- שיבואו אך ורק לעצמן בטענות.. ושוב- טרומן- איפה ההורים שלהן בכל הסיפור הזה?

Tru Man

New member
אם היית צופה בכתבה היית יודעת...

שלהורים שלהם לא היה שמץ של מושג מה הבנות שלהן עושות בזמן הלימודים ושזה בא להם בהפתעה שהן עוסקות בזנות בזמן שהן צריכות להיות בבית הספר וללמוד כמו כל שאר התלמידים והתלמידות. אבל מה שאותי הדהים הרבה יותר מזה היה תגובת המורים והמנהלים של בתי הספר שלא רק שלא ידעו על כך שום דבר אלא שאף המשיכו לטעון בתוקף שדבר כזה לא קורה בבית ספרם ושהכל עלילה שקרית. גם שהראו להם את הכתבה הם המשיכו לטעון זאת בתוקף ותקפו את התחקירנים על כך שהם מוציאים שם רע לבתי הספר שלהם. המשטרה בעצמה הובילה את הכתבת התחקירנית אורלי פדרבוש למקום מפגש שבו נפגשות הנערות הללו עם ערבים ובדואים שעושים איתן מה שהם רוצים אולם המשטרה לא המשיכה איתה לתוכו... חוץ מזה שיהיה ברור לך שלא מדובר רק בנערות משכבות מצוקה עניות ונזקקות אלא גם בנערות מה שנקרא "מבית טוב" ממעמד הביניים שלטענתן להוריהן אין יותר כסף לתת להם דמי כיס כפי שהיה להם לתת להן בשנים עברו... כך שאיך בדיוק את לא רואה את הקשר שבין המדיניות הביביסטית ההרסנית לבין התופעה המבישה והמצמררת הזאת של ילדות קטנות תלמידות חטיבת ביניים שעוסקות בזנות ועוד בזמן לימודיהן, תהרגי אותי אבל אני לא מצליח להבין זאת...

אשרת

New member
...

להורים שלהם אין שום מושג מה הבנות שלהן עושות? עצוב מאוד לא. ולמה אתה מטיל מעט מן האחריות על ההורים בדיוק? אתה לא חשוב שזה חלק מתפקידם לדעת איפה הילדים שלהם מסתובבים פחות או יותר? תאמין לי, שלאמא שלי היתה ציפור קטנה כזאת בלתי נראית שידעה איפה אני כל הזמן ומה אני עושה... "חוץ מזה שיהיה ברור לך שלא מדובר רק בנערות משכבות מצוקה עניות ונזקקות אלא גם בנערות מה שנקרא "מבית טוב" ממעמד הביניים שלטענתן להוריהן אין יותר כסף לתת להם דמי כיס כפי שהיה להם לתת להן בשנים עברו...- ברגע זה סתרת לחלוטין את הדעה שלך על כך שאלו מניעים כלכליים. - הם עושות זאת מתוך שיעמום, אהבה.. לא כל כך קשה לסובב לבנות טיפש עשרה את הראש. אבל למה שתדע- אין לך שום השכלה לגבי ההתנהוגת האדם ופעולות גוף האדם. אתה תצליח להבין ברגע שתלך ותוציא תואר במדעי ההתנהגות במקום ללמוד איטלקית. אבל אתה כנראה איש של בינוני.. אוכל כל מה שמוכרים לך בטלוויזיה. לא מנסה להבין מה עובד באמת מאחורי הדברים. עצוב.

Tru Man

New member
כשהן בבית הספר?

אתמצפה שההורים שלהן יעזבו את העבודה החלקית שביבי שקרניהו המנטור שלך מכריח אותם לעבוד בה יוותרו על השכר רעב שהם אמורים לקבל תמורת העבודה הזאת וייצאו לעקוב אחרי הבנות שלהן בזמן שהן אמורות להיות בבית הספר וללמוד כמו כל שאר התלמידים והתלמידות...? את יודעת מה... קשה לי להאמין שאפילו את היית עוקבת אחרי הבת שלך בכל יום שבו היא הולכת לבית הספר ועוד בזמן הלימודים. כך שעל מי את באה לעבוד חוץ מעל עצמך ביביסטית...

אשרת

New member
תגובה.

"אתמצפה שההורים שלהן יעזבו את העבודה החלקית שביבי שקרניהו המנטור שלך מכריח אותם לעבוד בה יוותרו על השכר רעב שהם אמורים לקבל תמורת העבודה הזאת וייצאו לעקוב אחרי הבנות שלהן בזמן שהן אמורות להיות בבית הספר וללמוד כמו כל שאר התלמידים והתלמידות...?" דמגוג קטן- שים לב איך אתה הולך ליפול בפח של עצמך. אם ההורים עובדים במשרה חלקית, אז זה אומר שאחר הצהרים הם בבית. בבוקר הן בבי"ס ואחר הצהרים איפה הן בדיוק? ומה ההורים שלהם עושים עד אז? דבר אחר, מאיפה לך לדעת במה ההורים שלהן עובדים בדיוק? מכיר אותם אישית- או שאתה מנסה לצייר את זה בצרוה כזאת על מנת שזה יתאים לתזה באגורה שלך , טרומן? אדם עובד במשרה חלקית, לא ירוויח שכר מינימום, הוא יקבל השלמת הכנסה מהמדינה, וכך הוא לא ירעב. תאמין לי, שאם אמא שלי היתה מסוגלת, גם אני יכולה. וכל אחד אחר יכול. יש סימנים אשר מעידים על התנהגות לא טובה , לא נורמלית. אבל למה שאתה תדע זאת - לך תלמד מדעי ההתנהגות ותבין איך יכולים לעלות כמעט על כל דבר מההתננהגות, רק אם מודעים ושמים לב לסימנים. אבל לימודים - זה מילה רעה עבורך אתה אפילו עלבון לצד שאתה מנסה לצודד בו, טרומן.

למעלה