סיעת שינוי

• פותח הנושא tapr
  • פורסם בתאריך

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

קשה לי להאמין שמישהו אחר כתב את הדברים האלה ולא אני. זו דעתי, אחת לאחת. תמיר.

תמיר1991

New member
אני לא מבסוט, אבל ברצינות,

זה לא ממש אכפת לי. כמו שאני בוחר להירשם לתואר ראשון בהיסטוריה, זה מה שהן בוחרות. מי אני שאגיד להן משהו
הן רוצות להפוך לזונות, שיבושם להם. הזנות היא חוקית בישראל, אך שידול לזנות אינו חוקי, ובמקרה הזה אף אחד לא שידלן לזנות, כך שזה חוקי לגמרי. אותי אישית זה כלל לא מעניין, ואשמח אם תסביר לי מה הקשר לשינוי... למעשה, מרבית הקולות של שינוי זה מהאליטות, כך שמלכתחילה אני לא יכול להבין מה הקשר של שינוי לכמה בנות מופקרות שמוקרנות בפריים-טיים לשווא. שוב, אשמח אם תסביר לי. תמיר.

Tru Man

New member
ראשית הזנות היא לא חוקית בישראל...

לא זנות של נערות קטינות. אולי של בוגרות אבל לא של קטינות כך שאל תמציא חוקים חדשים שיתיישבו עם דעותיך האישיים. ילדות שעוסקות בזנות לא רק שמוציאות שם רע למדינה והופכת אותה למדינה של פדופילים סוטים שלא בוחלים לשכב עם ילדות קטנות אלא שהיא אף הופכת אותה למדינת עולם שלישי תרתי משמע. חוץ מזה אהבתי את המשפט שלך "מרבית הקולות של שינוי זה מהאליטות" זה גם מה שאני טוען כבר זמן רב אתה עכשיו רק הוכחת את טענתי. רק שתזכור שהאליטות בישראל הם רק 2 אחוז מהאוכלוסייה כך ששינוי לעולם לא תגיע לשלטון בקצב הזה שהיא מתעלמת מכל שאר אזרחי המדינה... שיהיה לך יום טוב!

אשרת

New member
הזנות הינה חוקית בישראל

כל מה שמסביב לזה הוא לא חוקי, דבר אשר די מקשה על הזנות לעבוד באופן חוקי
, זה ראשית כל. "ילדות שעוסקות בזנות לא רק שמוציאות שם רע למדינה והופכת אותה למדינה של פדופילים סוטים שלא בוחלים לשכב עם ילדות קטנות אלא שהיא אף הופכת אותה למדינת עולם שלישי תרתי משמע." אותן בנות, קודם כל הורסות לעצמן את העתיד, ומוציאות שם רע לעצמן ולמשפחתן. המדינה מוציאה לעצהמ שם רע בתחומיים אחרים ובצורה לא רעה בכלל. פדופילים - תמיד יהיו, כמו כל הפרעה , סטייה אחרת. לא משנה כמה תנסה להלחם בזה, כמה פדופילים תסרס, תקטע להם את הידיים, את רגלים ואת הביצים. שנית, איש לא כפה עליהן לשכב. הן לא מפרנסות איש. אז על מה אתה מלין? מה הקשר למדינה? אתה רוצה שיהיה כמו ברומניה, משטרה חשאית אשר תעקוב אחר כל אזרח ואזרח? ותן ל לתקן את תמיר. אתה יודע בעצמך שבוחרי שינוי הם לא מ-2% שאתה מקשקש עליהן ללא סוף. אתה הרי עצמך ציינת לא מעט פעמים את מעמד הביניים, שהם קל היעד של שינוי, שהיא כביכול פגעה בהם.. אז אתה לא מוצא פה קצת סטריה?

Tru Man

New member
הוא זה שאמר שמרבית הבוחרים מהאליטות

אני רק הסכמתי עם דבריו. חוץ מזה צריך לטפל בשורש הבעיה ולא לנהוג כמו המנטור שלך ביבי נתניהו שסידר לעצמו משטרה כלכלית שפועלת כמו הסיקיוריטטה של צ'אוצ'סקו ברומניה. כך שביבי מיישם בדיוק הלכה למעשה את מה שציינת בדבריך: "אתה רוצה שיהיה כמו ברומניה, משטרה חשאית אשר תעקוב אחר כל אזרח ואזרח?" מה את קוראת למדטרה הכלכלית של ביבי שקרניהו אם לא זאת בדיוק?...

אשרת

New member
לי אין מנטור ואני לא סובלת את נתינה

ולא משנה כמה פעמים תחזור על זה, לא תשכנע אותי שאני אוהבת אותו ותומכת בו, טרומן. ביבי סידר לעצמו משטרה? אה?? אכן, נתינהו צריך להתבייש בכך שהוא מנסה לעלות על הרמאים , על אילו שגונבים את הקצבאות שמיועדים לאנשים באמת זקוקים להם! בושה וחרפה, אבל מאידך מה אני יכולה לצפות ממך, כאשר את הטוען שאסור להלשין עם מישהו אשר עובר על החוק.

Tru Man

New member
כהרגלך את מעוותת את מילותיי...

כדי שיתאימו להשקפתך הביביסטית. אבל לא אני אלא את כתבת ואני מצטט: "אתה רוצה שיהיה כמו ברומניה, משטרה חשאית אשר תעקוב אחר כל אזרח ואזרח?" לא אני לא מצפה שיהיה כך אבל כנראה שאת דווקא כן תומכת במדיניות הזאת עובדה שאת מצדיקה את הסיקיוריטטה של המנטור שלך ביבי נתניהו והמשטרה הכלכלית שלו שעושה בדיוק את מה שציינת בדברייך. כך שמה יש לך להגיד עכשיו ביביסטית... לאחר שהפלת את עצמך בפח?

אשרת

New member
...

אני מצפה שאנשים יהיו הוגנים וישרים. אני מצפה שאנשים לא ינסו לרמות את ביטוח לאומי, אני מצפה שאנשים אשר עובדים לא ילכו וימתו על הבטחת הכנסה ויקחו את מה שמגיע לאנשים שלא עובדים וכן צריכים את התמיכה. אתה כנראה לא מצפה לדברים הללו.. אתה כנראה לא רואה פסול בכך שאנשים שעובדים מקבלים גם הבטחת הכנסה הרי כמו שאמרת - זאת מצווה לגנוב מביטוח לאומי, לא? יקירי, למי שיש ממה לפחד, שיפחד, ואולי זה יחזיר אותו לדרך הישר ויפסיק לרמות. אבל לך כנראה החוק והיושר וההוגנות, אלו מילים זרות לך. תודה שחשפת את פניך האמיתיים, צבוע.

Tru Man

New member
חחחח....../images/Emo6.gif

אני אמרתי שזאת מצווה לגנוב מביטוח לאומי? באמת? אם כך את מוכנה להראות לי ולכולם פה ביביסטית שקרנית שכמותך איפה בדיוק טענתי כזה דבר? קדימה! נראה אותך עכשיו מביאה הוכחה לשקרייך... וד''ש למנטור שלך את יכולה להגיד לו ששלחתי מכתב לכל רשתות התקשורת הזרות ובו פרטתי בפניהם את כל מה שהציגו בתוכנית עובדה האחרונה אודות תלמידות חטיבת הביניים שנאלצות לעסוק בזנות עם פדופילים מבוגרים. כמו כן הסברתי להן שישנו קשר של שתיקה על כך בין השלטון רשויות החוק והתקשורת. כך שבקרוב מאוד כל מה שמעדיפים לטאטא כאן מתחת לשטיח ייצא החוצה וייחשף לעיניי כל העולם שיראה בעצמו מה קורה במדינה שלנו ולאן דירדרה אותנו המדיניות האנטי חברתית של ביבי נתניהו ושל שינוי שתמכה בו לאורך כל הדרך. אז שיהיה לך יום טוב!

אשרת

New member
אם יש לי את הזמן הייתי מחפשת

לך את השרשור שרמת השרון פתח לגבי אותה עוזרת , ואשר הוא סירב לה לשלם לה בשחור ועלתה הטענה אם להלשין או לא... אתה באמת רוצה, או שאתה בגיל 32 מתחיל לפתח אלצהיימר ליצן שמכמוך? אני מאחלת לך הצלחה , טרומן. נראה אם כל המכתבים שלך יזיזו למישהו את הציפורן על הזרת של הרגל. דחו אותך מפורום שינוי, אז אתה בא להורס לנוער שינוי את הפורום?

Tru Man

New member
כל מה שטענתי שם היה שגונב מגנב פטור

ולא שמצווה לגנוב מהביטוח הלאומי כפי שאת טוענת כך שאת יכולה בהחלט לחפש ולראות שאת שוב מעוותת כהרגלך את דבריי... חוץ מזה לא טענתי מעולם שהביטוח הלאומי הוא הגנב אלא ביבי נתניהו והחברים המעסיקים המושחתים שלו כמו למשל האחים עופר הם הגנבים. כך שאם כבר מביאה את זה לפחות תדייקי בפרטים. ולידיעתך לא דחו אותי בפורום שינוי אלא פשוט גיליתי שנוער שינוי הרבה אנושי הומני ואיכפתי ממכם כלפי השכבות החלשות. ואף אחד לא הורס להם את הפורום...

אשרת

New member
למה גונב מגנב פטור?

ביטוח לאומי לוקח לך כסף בצורה לא חוקית? אם כן - לך תתבע את המגיע לך , טרומן. זכותו של רמת השרון לא לשלם לעוזרת שלו כסף שחור, והאמת היא שעלפי חוק חובה עליו לדווח עליה. למה שגם הוא ישא בעונש..? אה.. כן .. .סולידריות. ומה הקשר לאחים עופר- כולללללללללללללללללללםםםםםם הם האחים עפר? יש לך בעיה בהכללות ובפרטים? טרומן, הידקו שם את הפיקוח על נושאי הפורום, משום שאתה 'סתמת' את הפורום בכל מיני הודעות שאינן רלווטניות בגרוש לפורום. המנהלים קיבלו תלונות! וגם בשרשור עצמו ראית כמה אנשים יצאו נגדך ונגד ההודעות שלך, וכמו שסניפט אמר, הוא מנגד לשינוי ויש לו לא מעט ביקורת על המפלגה , אבל אף אחד לא סתם לו את הפה וגם לא יסתום לו את הפה. לא ממש לא, פשוט מתים עליך בפורום שינוי. חולים עליך, וחולמיםב לילה שתחזור להשתתף שם.

Tru Man

New member
ככה כי הכסף של הגנב לו שייך לו.

בגלל זה גונב מגנב פטור. חוץ מזה בפעם המיליון ואחד: הגנב זה ביבי נתניהו וחבריו המעסיקים המושחתים "כמו" האחים עופר (אני מקווה ששמת לב לגרשיים על המילה "כמו"?) ולא הביטוח הלאומי. ומה שעשו בפורום שינוי זו דיקטטורה לשמה וגם העניין הזה כבר נמצא בטיפול...

אשרת

New member
בפעם המילארד מבחניתי.

נתניהו הגיע לבית שלך, פתח את הארנק שלך ולקח ממך כסף? אם כן - גש למשטרה. אני בטוחה שאתה תשמח לראות אותו מאוחרי סורג ובריח. מה שעשו בפורום שינוי, זה סוף סוף התחילו להקפיד על התקנון. תפוז זה לא דמוקרטיה חמוד, ולמנהלי הפורום יש את הזכות לקבוע את אופי הפורום, כמו שכבר הסבירו לך אבל אתה מתעקש על שלך ומסרב לקבל את העובדה שיש אנשים אשר חושבים אחרת.

Tru Man

New member
לידיעתך תפוז זה גם לא דיקטטורה.

תחשבי לרגע איך היה מרגיש מנהל פורום אם היה מחוסר עבודה והיה צריך להסתמך על ביבי נתניהו שידאג לו... לא מראה מלבב נכון?

אשרת

New member
תפוז- זה אתר פרטי!

ולא אתר ציבורי גם אם היא על פלטפורמה ציבורית כביכול , וזכותה לקבוע את התקנון ואת החוקים. מנהלי פורומים לידיתך, לא מקבלים שום שכר על היותם מנהלים, הם מתנדבים,אדיוט. נקח למשל את מנהלי פורום שינוי - לא כל אחד יכול להיות מנהל פורום שינוי. על מנת להיות מנהל פורום שינוי אתה צריך להיות קודם כל חבר במפלגה ומוסמך מטעם המפלגה לנהל זאת. קרי: זהו פורום רשמי של המפלגה, ולפורום הזה יש קווים כללים שעליהם עליו להתנהל. לא מתאים? צא לך לפורומים אחרים. כאשר אתה מגיע למקום כאורח - עליך להתנהג על פי הכללים ואם לא- צא בחוץ!

Tru Man

New member
מי דיבר על עבודתם בהנהלת הפורום...

אולי פעם אחת תלמדי כבר לקרוא... ברור שמנהל פורום לא מקבל שכר על כך... שאלתי אותך איך את חושבת היה מרגיש מנהל פורום אם היה מאבד את מקום עבודתו (ולא הוירטואלי בתור מנהל פורום) אלא את מקום עבודתו האמיתי והיה צריך להסתמך על ביבי נתניהו שידאג לו? כך שאולי פעם אחת לא תשחקי אותה ראש קטן ותשיבי על השאלה ששואלים אותך...

אשרת

New member
למה מישהו צריך להסתמך על פוליטיקאי

על מנת למצוא מקום עבודה? כל אחד צריך להסתממך על הנתונים שיש לו, טרומן. ללכת ולתלות את כשלרונות שלך באדם שהוא אפילו לא מכיר אותך ואתה לא מכיר אותו פרט למופעים שלו בטלווזיה, זה פשוט מגוחך. אבל לעיתים מנגנוני ההגנה שלנו, וההשלכה בפרט, פועלים בצורה מגוחכת. זה משעשע, כי אני עצמי מכירה כמה כאלו שפוטרו מעבודתם, אבל אויה- לא היתה להם שום בעיה למצוא מקום עבודה חדש, תתוך חודש-חודשיים.. מה תאמר על זה?

למעלה