סיעור מוחות וחשיפה

YoramRozen

New member
על ארבעה כוחות דיברה הגלישה...

כח הכובד כח הגרר כח העילוי והכוח להתמודד עם חגי בהתעלם מהאחרון ניתן להגדיר את כוון כל שאר הכוחות בכל דרך שנרצה. גם עם נגדיר את העילוי לכוון הבית שלי ואת כח הכובד אל הירח עדיין כל כלי הטייס ימשיכו לטוס והטבע יעשה את מה שהוא עושה הכי טוב שזה להתעלם מההגדרות שלנו. אבל, (תמיד יש איזה אבל לא?) הנוסחאות שכולנו (רובנו, רק חגי, רק לא חגי) מכירים מתיחסות להגדרה מסוימת. כח הכובד - לכוון מרכז כדה"א הגרר בכוון מנוגד לכוון הטיסה (או כוון זרימת האוויר מנקודת ראות המטוס) והעילוי מוגדר בניצב לכוון הגרר ובכך צדק אורחנו היקר.

David Gerby

New member
טוב, נראה לי שמיצינו

בשורה התחתונה אני מוריד את השאלה מהמבחן.

חגי

New member
מדהים איך אתה אוכל את הלוקש הזה

ולמרות שאתה יודע שאני אף פעם לא טועה (והחברה פה עשו קנונייה לעבוד עליך) אתה משתכנע בקלות ומוריד את אחת השאלות המוצלחות יותר. אם פרשת מטיסה זה עניינך , אבל לעשות נזקים למבחנים זה ממש מיותר.

David Gerby

New member
חגי, הבעייה היא שיש כאלה

שלא מכירים אותך ולא מבינים שמדובר בסה"כ באדם חביב, רך ונעים מבפנים למרות הרושם של טיפוס מורד ושונה שאתה מנסה להחצין. (מזכיר לי קצת את קוסטנזה באחד מפרקי סיינפלד...) וברצינות לא עשיתי שום נזק לשום מבחן. המבחנים הישנים קיימים ואתה מוזמן להזמין אליך חניכים הבייתה ולבחון אותם עליהם. אני פשוט, עם הידע הדל שיש לי, מתקשה להסביר לחניך דרגה 2 או אפילו לדרגה 3 למה התכוון המשורר בכמה שאלות מהם. הפורום אולי מתעורר מדי פעם אבל לא נראה לי שברמה כזו שיעשו עלי קנוניה. חוצמזה, למה שיעשו את זה לאדם לא חשוב כמוני שפרש מטיסה? (ולהזכירך, לא פרשתי מטיסה אלא רק התחלתי לטוס על באמת...)

למעלה