סינתיסייזרים

the mnm factor

New member
סינתיסייזרים

אהלן, אחותי מנגנת בפסנתר כבר שנים והיא רוצה להחליף לסינת'... התקציב שלה הוא עד 7,000 שקל. ראינו בנתיים שני דגמים שנראו לנו- roland juno g ו moog little phatty. מישהו מכיר את הדגמים ויכול להמליץ ולהגיד מי מייבא? יש לכם אולי המלצות אחרות? אני ממש לא מבין בכלי נגינה כאלה ולא כתוב עליהם הרבה באינטרנט. תודה.

the mnm factor

New member
יופי של עצה!

אני בטוח שבעקבות הודעתך המנומקת היא תשקול לחזור לפסתנר. תודה!

חלילית מייבאים רולנד

את המוג מייבאים רק חברה אחת ששכחתי את שמה. בכל אופן אלה שני סוגי סינת'י מאוד שונים.

the mnm factor

New member
איזה דגם?

הבעיה עם כלי זמר זה שאי אפשר לדבר איתם- הם ישר מנסים לדחוף לך את הסטנדרט שלהם וזה משגע אותי. תודה שענית

Mr MAG

New member
רק להבהיר קצת מונחים

אתה בטוח שהיא רוצה סיטנטיסייזר - או שאולי היא רוצה פסנתר חשמלי או אורגנית ? כי סינטי זה משהו מאוד ספציפי, היא רוצה להכנס לתחום של מוזיקה אלקטרונית ? דברים הכמו ימאהה PSR, סתם לדוגמא - זה אורגניות. הם יכולים לבוא עם מגוון עצום של צלילים ולהיות מעולים אבל זה משהו שונה לחלוטין מסינטי אמיתי, כמו ה MOOG המקורי סתם לדוגמא שהוא יוצר צלילים משלו... זה לצרכים שונים לחלוטין. כדע להמליץ על מכשיר במיוחד כשמדובר בכלי קלידים אלקטורניים שהם מאוד מגוונים צריך לפרט לא רק מחיר אלא בדיוק מה השימוש, הסגנון, והרישות\צרכים של הרוכש...

the mnm factor

New member
היא הגדירה את זה ככה:

היא רוצה שיהיה לה את מגוון הצלילים הכי רחב שהיא יכולה לקבל מכלי אחד- וחייב שיהיו בו קלידים. אז אמרתי שזה סינת'יסייזר. בלי שום ספק. ויש לה יומולדת ואבא שלנו הקציב לה 7,000 שקל. ואלה הסינת'יסייזרים הכי טובים שמצאתי. אבל אני אשמח אם תסביר לי קצת על סינת'יז... כי אני ממש לא מבין בזה. כלומר- זה מתחבר למגבר? לחשמל? מה באמת הכי עדיף עד 7,000 שקל? (וכן, אני מודע לזה שעדיף להתחיל בסינת'י פשוט יותר במחיר זול יותר- אבל תאמין לי, בלי שאפרט, שעדיף שנמצא את הכי טוב ב7,000 שקל). תודה רבה על העזרה!

MasteOfPuppets

New member
כעיקרון לסינט' אין רמקולים

אז מן הסתם צריך לחבר אותו למערכת הגברה, אם זה מגבר לקלידים או אם זה רמקולים של מערכת סטריאו כעיקרון בחלילית יש מלא אורגנים מטורפים ואני בטוח ששם היא תמצא את מה שהכי מחפשת מבלי לקנות סינט'

the mnm factor

New member
אבל היא רוצה סינט'

אין, ברגע שנכנסנו לעניין הסינט כבר אי אפשר להוציא אותה מזה- אמרתי לה עכשיו שאולי עדיף שתקנה אורגן או קלידים או משהו אבל אין, עכשיו זה מה שהיא רוצה. אז עכשיו- כשאי אפשר לצאת מזה- מה אתה מציע? איזה דגם?

MasteOfPuppets

New member
שתלך לחלילית יש שם אורגנים לא מהעולם הזה

תעבוד עליה חח תגיד לה שזה סינט' ואחרי שהיא תנגן עליו תגיד שזה אורגן

the mnm factor

New member
../images/Emo6.gif

השאלה היא מה אני מעדיף בתור בסיסט שיהיה לה
אני חושב שבכל זאת סינט'י לא?

the mnm factor

New member
כי בתור בסיסט

לסינט'י יש אפשרות להיות מין מכונת תופים, כמובן שיש לו גם מטרונום מובנה וחוצמזה זה צעצוע הרבה יותר מגניב בשבילי מסתם קלידים.

MasteOfPuppets

New member
טעות

לסיטניסייזר אין תופים, אם כבר אתה יכול להקליט לו משהו ואז לשמוע את זה אבל זה מסובך

the mnm factor

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

אני ראיתי בסרטונים של הג'ונו ג'י שהבחור מקליט תופים מתוך הסינת'י...

למעלה